6 απλά πράγματα που οι άνθρωποι κάνουν πάντα με ένα καθαρό μπάνιο

6 απλά πράγματα που οι άνθρωποι κάνουν πάντα με ένα καθαρό μπάνιο

June 9, 2023 0 By admin

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Όταν πρόκειται για καθαρά μπάνια, προσπαθούμε πάντα να βρίσκουμε τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο για να τα διατηρήσουμε καθαρά και τακτοποιημένα. Δεν με πειράζει να καθαρίζω γενικά, αλλά το μπάνιο φαίνεται πάντα να είναι το πιο δύσκολο να απολυμανθεί και να καθαριστεί. Προς το παρόν! Τελικά κατάλαβα πώς να διατηρώ το μπάνιο μου καθαρό κάθε μέρα και να διασφαλίζω ότι θα παραμείνουν έτσι. Εξάλλου, θέλουμε τα μπάνια μας να φαίνονται όμορφα και να παραμένουν καθαρά.

Αν θέλετε να μάθετε πώς οι άνθρωποι με καθαρά μπάνια τα διατηρούν καθαρά, συνεχίστε να διαβάζετε.

Καθαρά μπάνια

Καθαρά μπάνια – δεν χρειάζεται να ιδρώνετε

Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα προγράμματα θυγατρικών. Τα προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτά μας επιτρέπουν να πληρωθούμε συνδέοντας δωρεάν σε αυτούς τους ιστότοπους συνεργατών. Ως Amazon Associates, κερδίζουμε χρήματα από σχετικές αγορές. Δείτε τη σελίδα Πολιτικής Απορρήτου μας για αποκαλύψεις. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Ας αντιμετωπίσουμε την αλήθεια. Το να κρατάμε το σπίτι μας καθαρό δεν είναι εύκολο. Πρέπει να προσλάβετε μια υπηρεσία καθαρισμού για να κάνετε ένα απλό πρόγραμμα καθαρισμού. Η καθαριότητα στα μπάνια είναι ένα από τα πιο δυσάρεστα μέρη στα σπίτια μας. Με καθημερινά ντους και συνεχή συντήρηση, τα μπάνια μας μετατρέπονται τόσο γρήγορα σε ένα χάος από μαλλιά, μικρόβια και βρωμιά.

Επιπλέον, εάν έχετε περισσότερα από ένα μπάνια στο σπίτι σας, το έργο του να το διατηρήσετε καθαρό μπορεί γρήγορα να γίνει σχεδόν αδύνατο. Στο παρελθόν χρειαζόμουν σχεδόν μία ώρα για να τα καθαρίσω, αλλά τώρα έχω βρει έξι απλά βήματα για να διασφαλίσω ότι τα μπάνια μου παραμένουν καθαρά.

Παρακάτω, θα μάθετε έξι απλά πράγματα που κάνω και πολλά άλλα για να διατηρήσω τα καθαρά μπάνια καθαρά και χωρίς μικρόβια. Και πώς δεν χρειάζεται να ιδρώνεις κρατώντας τα έτσι.

Καθαρά μπάνια

1 – Διατηρείτε τα προϊόντα καθαρισμού κοντά – κατά προτίμηση στο μπάνιο

Αν και αυτό μπορεί να μην φαίνεται πολύ βοήθεια, πιστέψτε με, είναι. Η διατήρηση των προϊόντων καθαρισμού κοντά με έχει βοηθήσει να διατηρώ τα μπάνια καθαρά σε όλο μου το σπίτι. Επίσης, αντί να τρέχω στο σπίτι να τα βρω, τα κρατάω στην ντουλάπα πάνω από την τουαλέτα. αυτή η συμβουλή είναι σωτήρια.

Επιπλέον, κρατάω ό,τι χρειάζομαι εκεί για να κάνω τον καθαρισμό γρήγορο και εύκολο. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώ Καθαριστικό γενικής χρήσης Fantastik για τον καθαρισμό του μπολ, της μπανιέρας, του μπουντουάρ, Αντιβακτηριδιακό Miltisurface Windex για καθρέφτες, πόμολα, χερούλια κ.λπ., και μερικές φορές για γρήγορο καθάρισμα τουαλέτας. χρησιμοποιώ και εγώ Απολυμαντικά μαντηλάκια Lysol για γρήγορο σκούπισμα μεταξύ των καθαρισμών. Τείνω να τα χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά και είναι σωτήρια για καθαρισμό χωρίς μικρόβια. Διατηρώ επίσης το αγαπημένο μου καθαριστικό τουαλέτας, Καθαριστικό τουαλέτας Lysol Lime & Rustκαι καθαρίζω αμέσως μετά το μπολ, οπότε το έχω πάντα στο χέρι.

Επιπλέον, όταν έχετε όλα όσα χρειάζεστε κοντά σας, θα διαπιστώσετε ότι σας παρακινεί να παραμείνετε καθαροί και να παραμείνετε καθαροί. Αν δεν έχετε ντουλάπι στο μπάνιο σας, προτείνω να το πάρετε. Μπορείς αγοράστε αυτό για τον τοίχο σας ή α όρθιο ντουλάπι μπάνιου. Εάν το μπάνιο σας είναι μικρό, προσθέστε ένα λεπτό καρότσι για αποθήκευση για την αποθήκευση προϊόντων καθαρισμού. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργική σας εφευρετικότητα για να βρείτε ένα μέρος για να κάνουν τον καθαρισμό ευκολότερο και γρηγορότερο.

2 – Σκουπίζετε τακτικά τους καθρέφτες

Είτε έχετε έναν είτε περισσότερους καθρέφτες, σκουπίζοντάς τους θα κάνει το μπάνιο σας να φαίνεται πολύ καλύτερο αν τους καθαρίζετε τακτικά. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά και θα τα διατηρήσει πεντακάθαρα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιαισθητικό από την οδοντόκρεμα ή τα σπρέι περιποίησης μαλλιών. Αφιερώνοντας λίγα λεπτά για να τα καθαρίσετε θα σας παρακινήσουν να διατηρήσετε το μπάνιο καθαρό.

3 – Πλύνετε ενώ βρίσκεστε στο ντους

Όλοι γνωρίζουμε πόσο γρήγορα τα ντους μας μπορούν να λερωθούν και να καθαριστούν δύσκολα. Λοιπόν, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να λύσετε αυτό το πρόβλημα! Όσο είσαι στο ντους, πλύνε το! Είναι βολικό να έχουμε ένα αποσπώμενος σωλήνας ντους. Έτσι, μπορείτε να πλύνετε γρήγορα το μπάνιο. Φυσικά, δεν χρειάζεται να το κάνετε κάθε μέρα, αλλά μπορείτε. Καθαρίζω το δικό μου κάθε δεύτερη μέρα και βρίσκω ότι λειτουργεί τέλεια.

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα με σκληρές χημικές ουσίες, δοκιμάστε το Καθαριστικό γενικής χρήσης έβδομης γενιάς. Δεν περιέχει σκληρές χημικές ουσίες, διαλύτες με βάση το πετρέλαιο, αιθέρες γλυκόλης, φωσφορικά άλατα, οξέα, καυστικά, βαφές ή αρώματα. Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να διατηρήσετε το μπάνιο και τη μπανιέρα σας αστραφτερά καθαρά μέσα σε λίγα μόνο λεπτά κάθε λίγες μέρες.

4 – Καθαρίστε το χάος – αυτό είναι απαραίτητο για καθαρά μπάνια

Ακόμα κι αν το μπάνιο σας φαίνεται καθαρό, το χάος θα πει μια διαφορετική ιστορία. Με όλα τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, σώματος και μακιγιάζ διάσπαρτα, το μπάνιο μας μπορεί γρήγορα να γίνει ακατάστατο και να φαίνεται ακατάστατο. Εάν χρησιμοποιείτε το προϊόν, τοποθετήστε το πίσω μόλις τελειώσετε. Και φρόντισε να έχεις μια θέση για όλα και όλα στη θέση τους.

Να θυμάστε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλά αντικείμενα αποθήκευσης, π.χ διακοσμητικά καλάθια, ντουλάπια και αποθηκευτικός χώρος κάτω από το νεροχύτη για να διατηρείτε τα πράγματά σας όμορφα και τακτοποιημένα. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η οικογένειά σας κάνει το ίδιο. Ενθαρρύνετέ τα επίσης να καθαρίσουν. Ίσως μπορείτε να αυξήσετε το επίδομά τους κατά μερικά δολάρια για να διατηρείτε το μπάνιο τακτοποιημένο. Ή αφήστε τους να παίξουν παιχνίδια ή να παρακολουθήσουν τηλεόραση περισσότερο από το συνηθισμένο.

εικόνα: Αποθήκες DECOMOMO | Υφασμάτινα καλάθια για αποθήκευση

5 – Πλένετε το πάτωμα κάθε δεύτερη μέρα

Τα δάπεδα του μπάνιου μπορούν γρήγορα να γίνουν ένα από τα πιο βρώμικα μέρη για καθάρισμα. Όλες οι τρίχες και η βρωμιά που συσσωρεύονται σε αυτό μπορούν να κάνουν το μπάνιο σας να φαίνεται αηδιαστικό και γρήγορο. Χρησιμοποιώ την ηλεκτρική σκούπα μου για να αφαιρέσω γρήγορα όλα τα υπολείμματα. Αυτό θα κρατήσει το πάτωμά μου ωραίο και καθαρό. Το κολλάω με μερικά Απολυμαντικά μαντηλάκια Lysol και μαζέψτε γρήγορα τυχόν διαρροές ή βρωμιές από την τουαλέτα.

Διατηρώντας το πάτωμα του μπάνιου σας καθαρό θα διατηρήσετε τον χώρο σας λαμπερό και απαλλαγμένο από μικρόβια. Και θα δείτε ότι το μπάνιο σας μυρίζει πιο καθαρά.

6 – Καθαρισμός σημείου – τα καθαρά μπάνια τα λατρεύουν

Πιστεύω ότι ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσετε το μπάνιο σας από τα μικρόβια είναι να το καθαρίζετε συχνά. Λοιπόν, τι σημαίνει αυτό; Όπου βλέπω χάος, το καθαρίζω αμέσως. Αν υπάρχουν λεκέδες στο κάθισμα της τουαλέτας, τους σκουπίζω. Ή αν υπάρχουν λεκέδες νερού στο μπουντουάρ, τους σκουπίζω αμέσως.

Εάν βιάζεστε, αφιερώστε λίγα δευτερόλεπτα για να καθαρίσετε το μέρος. Αυτή η στερέωση είναι επίσης για τους τοίχους σας. Μπορείτε εύκολα να σκουπίσετε τυχόν λεκέδες ή βρομιές στον τοίχο με καθαρισμό με σημεία.

Με αυτές τις έξι συμβουλές, θα δείτε ότι τα μπάνια σας φαίνονται και παραμένουν καθαρά. Ακόμη και με ένα φορτωμένο πρόγραμμα, μπορείτε να αφιερώσετε λίγα λεπτά κάθε μέρα για να τακτοποιήσετε και να γλυτώσετε τον εαυτό σας από τις ώρες εργασίας καθαρίζοντας τα μπάνια. Μερικές φορές μπορείτε να κάνετε ένα βαθύς καθαρισμός τα μπάνια σας όταν έχετε χρόνο και υπομονή για αυτό.

Μην ξεχάσετε να καρφιτσώσετε την έμπνευσή σας!

6 απλά πράγματα που οι άνθρωποι κάνουν πάντα με καθαρά μπάνια - Sassy Townhouse Living
Όμορφες ενημερώσεις μπάνιου

Όταν πρόκειται για την ανανέωση των σπιτιών μας, όλοι θέλουμε έργα που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας, σωστά; Εάν αισθάνεστε άνετα στο σπίτι, μπορείτε εύκολα να λάβετε αυτές τις υπέροχες ενημερώσεις μπάνιου! Έχουμε μερικές ιδέες που ίσως έχετε παραβλέψει ή ονειρευόσασταν να φτιάξετε μόνοι σας!

Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα προγράμματα θυγατρικών. Τα προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτά μας επιτρέπουν να πληρωθούμε συνδέοντας δωρεάν σε αυτούς τους ιστότοπους συνεργατών. Ως Amazon Associates, κερδίζουμε χρήματα από σχετικές αγορές. Δείτε τη σελίδα Πολιτικής Απορρήτου μας για αποκαλύψεις. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️