Όλοι χαμογελούν: Είναι ξεκάθαρο πόσα κερδίζει η Google!

Όλοι χαμογελούν: Είναι ξεκάθαρο πόσα κερδίζει η Google!

October 25, 2023 0 By admin

Η Alphabet, η μητρική εταιρεία της Google, ενός από τα σημαντικότερα ονόματα στον κόσμο της τεχνολογίας, διοργάνωσε τη σημερινή εκδήλωση. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Google μοιράστηκε την αναφορά κερδών της για το τρίτο τρίμηνο του 2023. Σύμφωνα με την έκθεση, η εταιρεία παρουσίασε σημαντική βελτίωση τόσο στα έσοδα όσο και στα κέρδη. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες!

Ο τζίρος της Alphabet αυξήθηκε κατά 77 δισ. δολάρια!

Η Alphabet, η εταιρεία-ομπρέλα της Google, μοιράστηκε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο του 2023 σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Google. Σύμφωνα με τη δήλωση που έγινε μετά τα αποτελέσματα της έκθεσης, η εταιρεία αύξησε τόσο τα έσοδα όσο και τα κέρδη. Λοιπόν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, πόσα κέρδισε η Google;

Τα πρόσωπα χαμογελούν.  Έγινε σαφές πόσα κερδίζει η Google!

Σύμφωνα με δημοσιευμένες δηλώσεις, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας το τελευταίο τρίμηνο ήταν υψηλότερος σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. αύξηση 11 τοις εκατό έδειξε Με αυτό 77 δισεκατομμύρια δολάρια Έγινε προαγωγή. χρήματα που κερδήθηκαν 19,69 δισεκατομμύρια δολάρια μέρος παρέμεινε ως καθαρό κέρδος.

Google και Apple εισήγαγαν περιορισμούς για Ισραήλ - Παλαιστίνη!

Google και Apple εισήγαγαν περιορισμούς για Ισραήλ – Παλαιστίνη!

Λόγω των θλιβερών γεγονότων μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης, οι δύο τεχνολογικοί γίγαντες Google και Apple έχουν επιβάλει περιορισμούς στις εφαρμογές Map.

Οι επενδυτές ήταν πολύ ικανοποιημένοι με αυτά τα αποτελέσματα. Το αλφάβητο, από την άλλη, YouTube από διαφημιστικά έσοδα 7,95 δισεκατομμύρια δολάρια επιτυχής Google Cloud από τις υπηρεσίες τους 8,41 δισεκατομμύρια δολάρια Δήλωσε ότι κέρδισε. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι υπηρεσίες cloud της Google έχασαν 590 εκατομμύρια δολάρια πέρυσι, είναι ασφαλές να πούμε ότι υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη.

Εκτός από όλα αυτά, αποτελείται από συνεργασίες σε εταιρείες όπως η Alphabet, η Calico, η CapitalG, η Verily, η Nest, η Waymo και η X. “Άλλες τιμές” Έκανε και δήλωση για τις επενδύσεις του. Σε σύγκριση με πέρυσι, φέτος η εταιρεία έβγαλε περισσότερα χρήματα από αυτές τις επενδύσεις. 297 εκατομμύρια δολάρια πέτυχε κύκλο εργασιών. Σε σύγκριση με πέρυσι, η φετινή ζημιά μειώθηκε κατά 40 εκατ. δολάρια και έφτασε τα 1,19 εκατ. δολάρια.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για τα κέρδη της Google; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!