Χκαρίστηκε το κουμπί δράσης του iPhone 15!

Χκαρίστηκε το κουμπί δράσης του iPhone 15!

October 3, 2023 0 By admin

Δεν έχει περάσει λιγότερο από ένας μήνας από την κυκλοφορία του iPhone 15. Αφού έκανε προπαραγγελίες, η Apple ξεκίνησε τις πωλήσεις και άρχισε να συλλέγει σχόλια χρηστών. Με την παρουσίαση της σειράς iPhone 15, ξεκίνησαν διάφορα σχόλια για το κουμπί δράσης, το οποίο αντικατέστησε τον διακόπτη σίγασης. Λοιπόν, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος χρήσης του Action Button; Χρειάζεστε πραγματικά ένα κουμπί δράσης; Ιδού οι λεπτομέρειες…

Πώς να χρησιμοποιήσετε το κουμπί δράσης πιο αποτελεσματικά; Εδώ είναι οι λεπτομέρειες!

Πολλά και διαφορετικά σχόλια άρχισαν να έρχονται για το Action Button, το οποίο μπήκε στη ζωή μας με τη σειρά iPhone 15. Επί του παρόντος, οι χρήστες χωρίζονται σε δύο μέρη. Σε αντίθεση με εκείνους που λένε ότι το κουμπί δράσης είναι μια μεγάλη ευκολία, υπάρχει επίσης μια ομάδα χρηστών που πιστεύουν ότι είναι απλώς ένας κάλλος.

κουμπί δράσης

Αυτό το πρόβλημα έχει στην πραγματικότητα μια ερώτηση που πρέπει να αποκαλυφθεί κάνοντας μια πραγματικά μεγάλη έρευνα χρηστών. Γι’ αυτό μπορούμε να μιλήσουμε με βάση πληροφορίες από την Apple και άλλες ανεξάρτητες εταιρείες ερευνών. Ωστόσο, το κύριο θέμα της σημερινής ημέρας είναι πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη λειτουργία Action Button στη σειρά iPhone 15.

Η μάχη για τον θρόνο μεταξύ Togg και Tesla: Εδώ είναι τα νέα αυτοκίνητα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Τουρκία!

Η μάχη για τον θρόνο μεταξύ Togg και Tesla: Εδώ είναι τα νέα αυτοκίνητα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Τουρκία!

Σε αυτά τα νέα, ετοιμάσαμε την έκδοση Σεπτεμβρίου 2023 των νέων αυτοκινήτων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Τουρκία που έχουν γίνει κλασικά…

Πρώτα απ ‘όλα, “Τι είναι ένα κουμπί δράσης;” Αν πρέπει να απαντήσουμε στην ερώτηση, μπορούμε να την ονομάσουμε ένα είδος κουμπιού πολλαπλών χρήσεων. Το κουμπί δράσης, το οποίο ενεργοποιεί και απενεργοποιεί τον ήχο με σύντομα πατήματα, εκτελεί την εργασία που αναθέσατε με παρατεταμένα πατήματα. Ωστόσο, για ορισμένους χρήστες, αυτές οι εργασίες δεν ήταν αρκετές, έτσι χάκαραν τις λειτουργίες αυτού του νέου κουμπιού. Σε μια ανάρτηση στο Twitter, ο χρήστης Dan Vittorini έχει το πλήρες εφέ του κουμπιού δράσης χάρη στο λογισμικό που εγκατέστησε στο iPhone 15 του.

Στο βίντεο που τράβηξε, ο Dan Vittorini μπορεί να δει ένα κουμπί “σίγαση/σίγαση” καθώς κρατά το επάνω μέρος της συσκευής ψηλά. Στη συνέχεια, κρατά το τηλέφωνο με το κουμπί δράσης επάνω και το χρησιμοποιεί για να τραβήξει μια φωτογραφία. Τέλος, κρατά το τηλέφωνο με το κουμπί πατημένο και ξεκινά την εγγραφή του βίντεο πατώντας το κουμπί.

Λοιπόν, τι νομίζεις? Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων…