Το YouTube θα πραγματοποιήσει εκπαίδευση για δημιουργούς απαγορευμένου περιεχομένου -SDN

Το YouTube θα πραγματοποιήσει εκπαίδευση για δημιουργούς απαγορευμένου περιεχομένου -SDN

August 30, 2023 0 By admin

youtube, αποφάσισε να δώσει μια τελευταία ευκαιρία στους δημιουργούς του απαγορευμένου περιεχομένου. Η κοινή χρήση βίντεο σε μια πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο δεν απαιτεί προηγούμενη έγκριση. Ωστόσο, τα βίντεο που μοιράζεστε πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανόνες του YouTube. Με τη νέα του απόφαση, το YouTube σχεδιάζει να δώσει μια τελευταία ευκαιρία πριν κλείσει τέτοια κανάλια.

Μια περίοδος εκμάθησης για παραγωγούς απαγορευμένου περιεχομένου των οποίων το κανάλι YouTube έχει κλείσει

Η Google ετοιμάζει μια νέα ενημέρωση στις Οδηγίες κοινότητας του YouTube. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν αλλαγές στους κανόνες της κοινότητας. Αντίθετα, το YouTube στοχεύει να δημιουργήσει μια νέα ευκαιρία για να επαναφέρει τους δημιουργούς απαγορευμένου περιεχομένου των οποίων το περιεχόμενο έχει καταργηθεί και τα κανάλια των οποίων κινδυνεύουν να κλείσουν.

Αντίστοιχα, σε έναν δημιουργό περιεχομένου του οποίου το περιεχόμενο έχει αφαιρεθεί ή που έχει λάβει προειδοποίηση να κλείσει το κανάλι του, θα εκπαιδευτεί σχετικά με τον κανόνα που παραβίασε.

Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες, οι δημιουργοί του YouTube λαμβάνουν προειδοποίηση 90 ημερών εάν παραβιάσουν τους κανόνες. Ωστόσο, σύμφωνα με το νέο πρωτόκολλο, το YouTube θα αφαιρέσει την προειδοποίηση από το κανάλι εάν όσοι ειδοποιηθούν για την παράβαση παρακολουθήσουν αυτά τα μαθήματα. Ωστόσο, οι προσβλητικοί συντάκτες πρέπει να απέχουν από τη δημοσίευση βίντεο που παραβιάζουν την ίδια πολιτική για 90 ημέρες.

Πρόσθετα προγράμματος περιήγησης για να διπλασιάσετε τη διασκέδαση σας στο YouTube!

Πρόσθετα προγράμματος περιήγησης για να διπλασιάσετε τη διασκέδαση σας στο YouTube!

Μπορείτε να διπλασιάσετε την απόλαυσή σας στο YouTube με μερικές προσθήκες προγράμματος περιήγησης. Στο άρθρο μας, μιλάμε για τα πρόσθετα που θέλετε να εγκαταστήσετε.

Ωστόσο, το YouTube δεν ανακάλεσε τους τρεις κανόνες παραβίασης. Θα συνεχίσει να λαμβάνεται απόφαση κατάργησης για ένα κανάλι που λειτουργεί εκτός των Οδηγιών κοινότητας του YouTube και έχει λάβει τρεις προειδοποιήσεις για παράβαση της ίδιας πολιτικής.

Η Google, από την άλλη, ανακοίνωσε στο επίσημο blog της ότι έχει μεγάλες ελπίδες για αυτή τη νέα πολιτική. Συνεπώς, δεδομένης της απαίτησης εκπαίδευσης στις Οδηγίες κοινότητας του YouTube, η εταιρεία αναμένει ότι το 80 τοις εκατό των κλειστών καναλιών δεν θα παραβιάζουν πλέον τους κανόνες.