Το YouTube απαγόρευσε επίσημα τους αποκλεισμούς διαφημίσεων!

Το YouTube απαγόρευσε επίσημα τους αποκλεισμούς διαφημίσεων!

November 1, 2023 0 By admin

Το YouTube έχει κάνει ένα αποφασιστικό βήμα στην καταπολέμηση των προγραμμάτων αποκλεισμού διαφημίσεων, εφαρμόζοντας μια παγκόσμια πολιτική για την αποτροπή της χρήσης τους στην πλατφόρμα. Η πρωτοβουλία αυτή, η οποία υλοποιείται σταδιακά από τον Μάιο, είναι ενεργή σε όλο τον κόσμο.

Τα προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων παραβιάζουν τους όρους χρήσης του YouTube

Στην επίσημη δήλωσή του, το YouTube υποστήριξε ότι οι αποκλειστές διαφημίσεων παραβιάζουν τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών της πλατφόρμας, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή του να δημιουργήσει ένα διαφορετικό οικοσύστημα για δημιουργούς σε όλο τον κόσμο.

Οι χρήστες που επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων ενώ παρακολουθούν βίντεο στο YouTube θα αντιμετωπίζουν πλέον ένα μήνυμα στο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο που θα αναφέρει ότι οι αποκλειστές διαφημίσεων παραβιάζουν τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών της πλατφόρμας. Για να συνεχίσουν να παρακολουθούν βίντεο στον ιστότοπο, οι χρήστες πρέπει να απενεργοποιήσουν τα προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων για το youtube.com. Λεπτομερείς οδηγίες για αυτήν τη διαδικασία παρέχονται για δημοφιλείς επεκτάσεις όπως το AdBlock, το Adblock Plus και το uBlock Origin.

Αντίο, η δημοφιλής εφαρμογή της Google: το podcast έρχεται στο YouTube Music!

Αντίο, η δημοφιλής εφαρμογή της Google: το podcast έρχεται στο YouTube Music!

Χάρη σε μια νέα κίνηση της Google, τα podcast είναι πλέον διαθέσιμα στην πλατφόρμα YouTube Music. Αυτό επιβεβαίωσε ότι η πλατφόρμα θα κλείσει.

Επιπλέον, το YouTube ενθαρρύνει επίσης τους χρήστες να εγγραφούν στο YouTube Premium, το οποίο προσφέρει προβολή χωρίς διαφημίσεις. Μετά την προσαρμογή της τιμής τον Ιούλιο, η συνδρομητική υπηρεσία κοστίζει 29,99 $ ανά μήνα (ή 299,90 $ ετησίως) στις ΗΠΑ, με οικογενειακό πρόγραμμα για έως και πέντε μέλη στα 59,90 $ ανά μήνα και μια βαθμίδα τιμολόγησης για φοιτητές – 19,49 $ ανά μήνα. προσφέρει μια ποικιλία επιλογών όπως:

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, οι χρήστες θα έρθουν αντιμέτωποι με πολλές προτροπές για να επιτρέψουν τη διαφήμιση, μια πρακτική που παρατηρείται και σε άλλες ψηφιακές εκδόσεις. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι είναι σημαντικό για το YouTube να τηρεί αυτήν την πολιτική δεδομένης της μεγάλης βάσης χρηστών και της ευρείας δημοτικότητας της πλατφόρμας.

Το YouTube Music δοκιμάζει ένα εντυπωσιακό φόντο

Το YouTube Music δοκιμάζει ένα εντυπωσιακό φόντο

Για το YouTube Music, η Google δοκιμάζει ένα ελκυστικό ντεγκραντέ θέμα. Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό το φόντο, το οποίο θα βρίσκεται στην ενότητα Εκτέλεση.

Κατά την εφαρμογή αυτής της πολιτικής, το YouTube στοχεύει να τονίσει τη σημασία της διαφήμισης για την υποστήριξη των δημιουργών και τη διάθεση ποικίλου περιεχομένου σε δισεκατομμύρια χρήστες. Αυτή η παγκόσμια προσπάθεια υπόσχεται να ενισχύσει μια ακμάζουσα κοινότητα δημιουργών, διασφαλίζοντας αδιάκοπη προβολή για το τεράστιο κοινό του YouTube. Τι νομίζετε; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.