Το Xbox υπέγραψε συμφωνία με μια εταιρεία που αναπτύσσει παιχνίδια τεχνητής νοημοσύνης

Το Xbox υπέγραψε συμφωνία με μια εταιρεία που αναπτύσσει παιχνίδια τεχνητής νοημοσύνης

November 6, 2023 0 By admin

Microsoftέκανε μια κίνηση που θα επηρεάσει πλήρως τη διαδικασία ανάπτυξης του παιχνιδιού. Xboxμια εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης AI του εσωτερικού κόσμου ανακοίνωσε ότι έχει δημιουργήσει νέα συνεργασία με Βάσει αυτής της συμφωνίας, οι προγραμματιστές του Xbox θα μπορούν να δημιουργούν NPC, ιστορίες, αποστολές και διαλόγους στα παιχνίδια τους χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη.

Οι προγραμματιστές του Xbox θα μπορούν να χρησιμοποιούν εργαλεία Inworld AI

Μέσω συνεργασίας, το Xbox θα κυκλοφορήσει το Inworld AI “συγκυβερνήτης σχεδίασης AI” (βοηθός σχεδίασης τεχνητής νοημοσύνης) και “Κινητήρας χαρακτήρων” (Character Engine) θα έχουν πρόσβαση στα προϊόντα τους. Στο μέλλον, αυτές οι υπηρεσίες σχεδιάζεται να ενσωματωθούν στην πλατφόρμα ανάπτυξης Xbox.

xbox

Το Copilot με τεχνητή νοημοσύνη έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους προγραμματιστές να γράφουν σενάρια και να δημιουργούν διαλόγους με φυσικό ήχο. Από την άλλη πλευρά, το Character Engine μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικές ιστορίες, αποστολές και διαλόγους μεταξύ πλευρικών χαρακτήρων.

Ο βασικός Spider-Man του Insomniac δεν θα είναι πλέον ο Peter Parker!

Ο βασικός Spider-Man του Insomniac δεν θα είναι πλέον ο Peter Parker!

Ο Μάιλς Μοράλες θα είναι πλέον ο κύριος Spider-Man του Insomniac και η μετακόμιση αναμένεται «πολύ σύντομα». Εδώ είναι οι λεπτομέρειες!

Η Inworld AI είπε ότι η τεχνολογία που ανέπτυξε μπορεί να δημιουργήσει «απρογραμματισμένο διάλογο, συναισθηματικά φορτισμένη απόδοση και επίγνωση». Είπε ότι με αυτόν τον τρόπο ο κόσμος του παιχνιδιού μπορεί να γίνει πιο ζωντανός και δυναμικός.

Η εταιρεία είπε επίσης ότι η τεχνητή νοημοσύνη έχει τη δυνατότητα να αντιδρά διαφορετικά σε κάθε νέο παιχνίδι. Αυτό παρέχει “άπειρη δυνατότητα αναπαραγωγής” των αποστολών ιστορίας.

Το Xbox αφήνει τη χρήση περιεχομένου AI στην αποκλειστική κρίση των προγραμματιστών. Ωστόσο, η Microsoft ενθάρρυνε τη χρήση των εργαλείων AI της Inworld, λέγοντας ότι θα βοηθούσαν σημαντικά τη διαδικασία ανάπτυξης. Για να δούμε τι βήμα θα έρθει από την αντίπαλη πλατφόρμα του PlayStation, θα το δούμε εν καιρώ.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.