Το WhatsApp πρόσθεσε μια νέα δυνατότητα για ομάδες!

Το WhatsApp πρόσθεσε μια νέα δυνατότητα για ομάδες!

September 10, 2023 0 By admin

Τέλος Το WhatsApp, μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων της εποχής του, συνεχίζει να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Μια νέα λειτουργία που σχετίζεται με ομάδες που προστέθηκαν στην εφαρμογή θα ευχαριστήσει πολλούς χρήστες. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες

Το WhatsApp εργάζεται σε φίλτρα συνομιλίας

Με τη λειτουργία φιλτραρίσματος συνομιλίας που εισήχθη στην έκδοση 2.23.19.7 για χρήστες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα δοκιμών beta του WhatsApp, η εμπειρία χρήστη της εφαρμογής έχει περάσει στο επόμενο επίπεδο. Η δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να διαχωρίζουν τις μεμονωμένες συνομιλίες από τις ομαδικές συνομιλίες έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Ομάδα

WhatsApp με μια δυνατότητα που προστέθηκε στη διεπαφή χρήστη. Μπορείτε να φιλτράρετε χρησιμοποιώντας “Μη αναγνωσμένες συνομιλίες”, “Ατομικές συνομιλίες” και “Ομαδικές συνομιλίες”. Η καινοτομία, η οποία θα διευκολύνει πολύ την εργασία, ειδικά για τους χρήστες που επικοινωνούν με πολλά άτομα και ομάδες, κρίθηκε εξαιρετικά χρήσιμη.

Η Meta αποκάλυψε λογαριασμούς τρολ στην Τουρκία!

Η Meta αποκάλυψε λογαριασμούς τρολ στην Τουρκία!

Η εταιρεία στεγών Meta ανακάλυψε μεγάλα δίκτυα τρολ στην Τουρκία. Οι διαφημιστικοί προϋπολογισμοί των λογαριασμών troll εξέπληξαν.

Ενώ η εν λόγω ενημέρωση είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα δοκιμών beta, πιστεύεται ότι θα είναι διαθέσιμη σε όλους σύντομα μετά την πραγματοποίηση τελικών αλλαγών με βάση τα σχόλια που ελήφθησαν.

Πιστεύεται ότι με την ενημέρωση που θα κυκλοφορήσει στο εγγύς μέλλον, πολλές δομικές καινοτομίες του WhatsApp, όπως η επαλήθευση email και η απόκρυψη διεύθυνσης IP κατά τη διάρκεια των κλήσεων, θα εισαχθούν στην εμπειρία χρήστη.

Λοιπόν, τι γνώμη έχετε για το νέο χαρακτηριστικό; Πιστεύετε ότι αυτή η επερχόμενη ενημέρωση θα ανεβάσει την εμπειρία χρήστη στο επόμενο επίπεδο; Χρειάζονται οι χρήστες προηγμένο φιλτράρισμα συνομιλίας; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.