Το WhatsApp κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση για το macOS!

Το WhatsApp κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση για το macOS!

August 29, 2023 0 By admin

στόχος, ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια καινοτομία για τη δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp που θα ενθουσιάσει τους χρήστες macOS. Ο τεχνολογικός γίγαντας, ο οποίος έκανε μια σημαντική ενημέρωση στην έκδοση του προγράμματος που εκτελείται σε υπολογιστές Apple, ανέβασε την εμπειρία χρήστη σε ένα νέο επίπεδο. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες

Τι προσφέρει η νέα ενημέρωση WhatsApp για macOS;

Με τη νέα ενημέρωση, οι χρήστες macOS θα μπορούν να συμμετέχουν σε ομαδικές κλήσεις ήχου και βίντεο μέσω WhatsApp. Οι χρήστες που λαμβάνουν την ενημέρωση θα μπορούν να καλούν έως και 32 συμμετέχοντες με ήχο και 8 συμμετέχοντες με βίντεο.

Πριν κυκλοφορήσει η αντίστοιχη ενημέρωση, οι χρήστες μπορούσαν να κάνουν μόνο μεμονωμένες κλήσεις. Αυτή η κατάσταση επηρέασε αρνητικά όσους χρησιμοποιούν το πρόγραμμα για επαγγελματικούς σκοπούς και ομάδες φίλων που ήθελαν να επικοινωνούν εύκολα στον υπολογιστή.

WhatsApp

Οι δυνατότητες του WhatsApp δεν περιορίζονται σε αυτό. Εκτός από όλες αυτές τις δυνατότητες, η ενημερωμένη έκδοση που κυκλοφόρησε δεν είναι διαθέσιμη στην τρέχουσα έκδοση. προβολή ιστορικού κλήσεων ΚΑΙ συμμετέχοντας στη συνέχεια σε συζητήσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει Προσθέτει επίσης σχεδιαστικά χαρακτηριστικά.

Τρελή τεχνητή νοημοσύνη από το Meta: Ο Ζούκερμπεργκ θα κάνει τους πάντες προγραμματιστές!

Τρελή τεχνητή νοημοσύνη από το Meta: Ο Ζούκερμπεργκ θα κάνει τους πάντες προγραμματιστές!

Η Meta παρουσίασε το Code Llama, μια τεχνητή νοημοσύνη που εκπαιδεύεται μόνο στον προγραμματισμό. Ένα μοντέλο μπορεί να μετατρέψει τις οδηγίες που λαμβάνει από τους χρήστες σε κώδικα.

Ομαδικές κλήσεις Οι ανησυχίες της Meta για το απόρρητο βρίσκονται στο επίκεντρο του γεγονότος ότι μια τέτοια βασική δυνατότητα δεν έχει ενσωματωθεί στην εμπειρία χρήστη μέχρι σήμερα. Η εταιρεία έχει εργαστεί σκληρά για να ενεργοποιήσει την κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο σε πολλές συσκευές για να κάνει αυτή τη λειτουργία ασφαλή.

Αυτή η επαναστατική ενημέρωση του WhatsApp έχει γίνει διαθέσιμη στους χρήστες στον επίσημο ιστότοπο της πλατφόρμας. Η ενημέρωση αναμένεται να κυκλοφορήσει στο App Store το συντομότερο δυνατό.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.