Το Uber Balloon απογειώνεται από την Καππαδοκία!  – ShiftDelete.Net

Το Uber Balloon απογειώνεται από την Καππαδοκία! – ShiftDelete.Net

October 23, 2023 0 By admin

Το Uber Balloon θα είναι μια από τις πιο μοναδικές εμπειρίες που προσφέρεται ποτέ στους χρήστες μέσω μιας εφαρμογής στον κόσμο. Η Καππαδοκία, μια βόλτα με αερόστατο που πρέπει να δείτε στον κόσμο, είναι εύκολα προσβάσιμη με το πάτημα ενός κουμπιού στην εφαρμογή Uber. Η Uber προσφέρει στους χρήστες της 100 βόλτες με αερόστατο προς τιμήν της 100ης επετείου της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

Το Uber Balloon απογειώνεται!

Η παγκόσμια τεχνολογική πλατφόρμα Uber μεταφέρει τους χρήστες της στους ουρανούς της Καππαδοκίας, προσφέροντας τη δυνατότητα να παραγγείλουν μια βόλτα με αερόστατο μέσω της εφαρμογής. Το Uber Balloon θα είναι μια από τις πιο μοναδικές εμπειρίες που προσφέρεται ποτέ στους χρήστες μέσω μιας εφαρμογής.

Uber Balloon Cappadocia

Η Uber κάνει μια βόλτα με αερόστατο στο Εθνικό Πάρκο Goreme, Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO και θεωρείται μη απασχολημένο στον κόσμο, εύκολα προσβάσιμο με το πάτημα ενός κουμπιού στην εφαρμογή Uber.

Η Uber Eats και η τεράστια συνεργασία της Getir!

Η Uber Eats και η τεράστια συνεργασία της Getir!

Στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας μεταξύ της Uber Eats και της Getir, θα δημιουργηθεί νέα συνεργασία στην Ευρώπη. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες.

Από το ξενοδοχείο μέχρι τη βόλτα με αερόστατο με ένα κλικ

Οι βόλτες με αερόστατο θα ξεκινήσουν με την ανατολή του ηλίου στο Goreme της Καππαδοκίας και οι χρήστες της Uber θα ζήσουν μια αξέχαστη πτήση διάρκειας περίπου 1,5 ώρας στο Εθνικό Πάρκο Goreme, γνωστό για τις μαγικές νεραϊδούλες και την υπέροχη αρχιτεκτονική ασβεστόλιθου. Μετά την απογείωση, οι χρήστες θα μπορούν να παρατηρήσουν μια μοναδική θέα της Καππαδοκίας από ύψος περίπου 900 μέτρων.

Οι χρήστες της Uber θα μπορούν να παραγγείλουν αυτή τη μοναδική διαδρομή μέσω της εφαρμογής από τις 23 Οκτωβρίου. Όλες οι μεταφορές στο ξενοδοχείο θα περιλαμβάνονται στην υπηρεσία Uber Balloon και μπορούν να γίνουν κράτηση με ειδική πάγια χρέωση ανά άτομο. Η Uber θα προσφέρει στους χρήστες 100 βόλτες με αερόστατο προς τιμήν της 100ης επετείου της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

Η υπηρεσία αερόστατων είναι η πρώτη Uber στον κόσμο

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Uber Turkey Neyran Bahadirli δήλωσε ενθουσιασμένος που ανοίγει νέα εδάφη στον κόσμο της Uber με την υπηρεσία αερόστατων και είπε:

«Από την αποστολή μας να είμαστε μια πλατφόρμα που δημιουργεί νέες ευκαιρίες για μεταφορές σε όλο τον κόσμο, είμαστε περήφανοι που είμαστε μια τεχνολογική πλατφόρμα που κυριολεκτικά διευκολύνει τους ανθρώπους να ταξιδεύουν όπου θέλουν, προσθέτοντας την επιλογή μιας βόλτας με αερόστατο. οι ουρανοί της Καππαδοκίας, ένας από τους πιο γνωστούς στον κόσμο των ταξιδιών, στο πρόγραμμά μας. Ενώ οι αριθμοί ρεκόρ τουριστών αναμένεται να επισκεφθούν την Καππαδοκία τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, με το Uber Balloon, όλοι οι χρήστες της Uber θα μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στο μπαλόνι με ένα κλικ.

Στην Τουρκία, η οποία είναι μια πολύ δημοφιλής χώρα για τους χρήστες Uber και της οποίας η δημοτικότητα αυξάνεται καθημερινά, ο αριθμός των ταξιδιών Uber από τουρίστες αυξήθηκε κατά περισσότερο από 30 τοις εκατό σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους, ενώ χρησιμοποιήθηκε η εφαρμογή Uber 26 εκατομμύρια φορές στην Τουρκία από την αρχή του τρέχοντος έτους Χρησιμοποιήθηκε για κλήση.

Φέτος, περισσότεροι από 38.000 οδηγοί ταξί χρησιμοποίησαν ενεργά την εφαρμογή Uber για να ταξιδέψουν στις 9 πόλεις όπου δραστηριοποιούμαστε, συμπεριλαμβανομένης της Κωνσταντινούπολης, της Άγκυρας και της Σμύρνης. Σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι, τα ταξίδια που πραγματοποιήθηκαν μέσω της εφαρμογής αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 50 τοις εκατό.

Η Τουρκία είναι μια από τις πιο δημοφιλείς χώρες για τους τουρίστες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή Uber και έχουμε προσθέσει λίγη περισσότερη μαγεία Uber για όλους τους χρήστες μας που ταξιδεύουν στην Τουρκία με την εφαρμογή Uber. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες οικονομικές διαδρομές στην εφαρμογή Uber το επόμενο έτος.”

Δηλώνοντας ότι είναι χαρούμενοι και περήφανοι που γιορτάζουν την 100η επέτειο της Δημοκρατίας της Τουρκίας με τη βοήθεια του Uber Balloon, το οποίο η Uber εισήγαγε στην Τουρκία για πρώτη φορά στον κόσμο, ο Neyran Bahadirli πρόσθεσε ότι θα δώσουν στους χρήστες τους 100 βόλτες με αερόστατο Uber , ειδικά για τα 100 χρόνια της Δημοκρατίας.

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν το αργότερο 12 ώρες νωρίτερα

Οι δωρεάν βόλτες με αερόστατο Uber περιορίζονται σε 100, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και ισχύουν από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου. Οι χρήστες που θέλουν να δοκιμάσουν το Uber Balloon πρέπει να κάνουν κράτηση μέσω της εφαρμογής. Οι χρήστες Uber πρέπει να ολοκληρώσουν την κράτησή τους στο Uber Balloon μέσω της εφαρμογής έως τις 6:00 μ.μ. της ίδιας ημέρας, προκειμένου να κάνουν κράτηση για την επόμενη μέρα.