Το Threads προσφέρει το premium χαρακτηριστικό X δωρεάν!

Το Threads προσφέρει το premium χαρακτηριστικό X δωρεάν!

October 12, 2023 0 By admin

Η Threads, η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα και έλαβε μεγάλη προσοχή ως εναλλακτική της X (Twitter), προσπαθεί να αυξήσει τη δύναμή της σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον με τον ανταγωνιστή της. Η Meta, η εταιρεία-ομπρέλα της πλατφόρμας, κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση, προσφέροντας μια δυνατότητα επί πληρωμή στο X δωρεάν. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες

Το νήμα κάνει σοβαρές κινήσεις!

νήματα? Κατάφερε να αποκτήσει αριθμό ρεκόρ χρηστών σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετά την κυκλοφορία, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει αυτούς τους χρήστες στην πλατφόρμα. Δεδομένης αυτής της αρνητικής τάσης, η εταιρεία άρχισε να λαμβάνει μέτρα με στόχο την αύξηση του ανταγωνισμού.

Με την τελευταία ενημέρωση, οι χρήστες του Threads θα μπορούν να βλέπουν τι έχει να προσφέρει το X στους συνδρομητές τους Blue (Premium). επεξεργασία ανάρτησης Είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητές τους στην εφαρμογή δωρεάν.

Επεξεργασία ανάρτησης

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που εισήχθη στην εμπειρία χρήστη με αυτό το πρόσθετο ήταν η δυνατότητα των χρηστών να προσθέτουν φωνητικές σημειώσεις στις αναρτήσεις τους. Η λειτουργία, η οποία αναμένεται να διατεθεί σταδιακά σε όλους τους χρήστες, είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε περιορισμένη ομάδα χρηστών.

Το X μπορεί να αρνηθεί την πρόσβαση!  Απόρριψη του Έλον Μασκ από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Το X μπορεί να αρνηθεί την πρόσβαση! Απόρριψη του Έλον Μασκ από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Δηλώνοντας ότι η καταπολέμηση της παραπληροφόρησης στο Χ δεν είναι σε επαρκές επίπεδο, η Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης δημοσίευσε ανοιχτή επιστολή προς τον Έλον Μασκ.

Στην τρέχουσα αγορά, όπου η εκπληκτική στάση και οι αποφάσεις του Elon Musk φέρνουν συχνά στην ημερήσια διάταξη, ο Meta φαίνεται να προσπαθεί να κάνει σχετικά πιο σοβαρά και ξεκάθαρα βήματα. Αυτά τα βήματα, που φαίνονται μικρά, αλλά παρά την εμφάνισή τους, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά, επιτρέποντας στην εταιρεία να αποκτήσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που επιδιώκει.

Φωνητικές ενέργειες

Λοιπόν, ποια είναι η γνώμη σας για αυτήν τη νέα ενημέρωση των Threads; Πιστεύετε ότι ο Χ μπορεί να κάνει αλλαγές με βάση αυτή την κίνηση του αντιπάλου του; Βρήκατε χρήσιμη τη νέα δυνατότητα κοινής χρήσης φωνής στην πλατφόρμα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις προβλέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.