Το The Last of Us Part 2 Remastered δημοσιεύτηκε

Το The Last of Us Part 2 Remastered δημοσιεύτηκε

October 7, 2023 0 By admin

Έχουν εμφανιστεί σημαντικές πληροφορίες που θα ευχαριστήσουν τους παίκτες για το The Last of Us Part 2, το οποίο κυκλοφόρησε το 2020 και συγκαταλέγεται στα παιχνίδια με την καλύτερη ιστορία. Κατά συνέπεια, το The Last of Us Part 2 Remastered μπορεί να είναι καθ’ οδόν. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Μια remastered έκδοση του The Last of Us Part 2 μπορεί να είναι στο δρόμο!

Ένας υπάλληλος της Naughty Dog, του προγραμματιστή του The Last of Us Part 2, ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μια remastered έκδοση του παιχνιδιού. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Remastered είναι μια ενημέρωση για τα γραφικά, τη μηχανική και τους ήχους παλαιότερων παιχνιδιών.

Μια remastered έκδοση του The Last of Us Part 2 μπορεί να είναι στο δρόμο!

Το προφίλ ενός υπαλλήλου του Naughty Dog στο LinkedIn αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει μια remastered έκδοση του παιχνιδιού. Ενώ η ενότητα ιστορικού αυτού του ανώνυμου υπαλλήλου αποκάλυψε ήδη ότι είναι μέλος της ομάδας The Last of Us Part 1, αναφέρθηκε επίσης ότι το The Last of Us Part 2 Remastered βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ξεπέρασε το Witcher 3: Το Cyberpunk 2077 έσπασε το ρεκόρ μετά από πολλά χρόνια!

Ξεπέρασε το Witcher 3: Το Cyberpunk 2077 έσπασε το ρεκόρ μετά από πολλά χρόνια!

Οι πωλήσεις του Cyberpunk 2077 έφτασαν τα 25 εκατομμύρια αντίτυπα πριν από το The Witcher 3. Παρά την προβληματική κυκλοφορία, η επιτυχία του CP 2077 είναι εκπληκτική.

Όπως γνωρίζετε, το The Last of Us Part 2 είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στην κονσόλα PlayStation 4. Αλλά αν κυκλοφορήσει η έκδοση Remastered, Μπορεί να κυκλοφορήσει και για την πλατφόρμα PlayStation 5. Οι προσδοκίες είναι αρκετά υψηλές αυτή τη στιγμή.

Η Sony, η οποία δημοσιεύει το The Last of Us Part 2, δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση για την έκδοση Remastered. Δεδομένου ότι η Naughty Dog απέλυσε πρόσφατα 25 υπαλλήλους ως μέρος της εσωτερικής μείωσης του προσωπικού, η κυκλοφορία του παιχνιδιού μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο. Η εταιρεία αναμένεται να προβεί σε επίσημη ανακοίνωση σύντομα.

Η πλοκή του The Last of Us Part 2

Η δράση διαδραματίζεται σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο The Last of Us Μέρος 2λέει για μια μεγάλη καταστροφή που έπληξε την ανθρωπότητα εξαιτίας ενός μεταλλαγμένου είδους μανιταριού. Η εν λόγω παραγωγή αφηγείται την ιστορία 5 χρόνια μετά το πρώτο παιχνίδι της σειράς, The Last of Us Part 1.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.