Το Tesla Model S επιτάχυνε στα 328 χλμ!

Το Tesla Model S επιτάχυνε στα 328 χλμ!

September 7, 2023 0 By admin

Ηλεκτρικός Όλοι γνωρίζουμε ότι τα αυτοκίνητα είναι αρκετά γρήγορα. Ποια είναι η μέγιστη ταχύτητα για αυτά τα οχήματα που μπορούν να στείλουν ισχύ από τον κινητήρα απευθείας στους τροχούς; Μην το σκέφτεσαι πολύ, το Youtuber σου απαντά σε αυτήν την ερώτηση. Ακολουθεί ένα βίντεο με την απόλυτη ταχύτητα και λεπτομέρειες του Tesla Model S Plaid…

Βίντεο κορυφαίας ταχύτητας Tesla Model S Plaid!

Αξίζει να σημειωθεί στην αρχή της είδησης ότι τέτοια πειράματα σίγουρα δεν αξίζει να γίνουν σε ανοιχτούς χώρους. Σε βίντεο που δημοσίευσε το κανάλι AutoTopNL στο YouTube, το πείραμα πραγματοποιήθηκε από έμπειρους πιλότους δοκιμών σε πίστες στη Γερμανία όπου δεν υπάρχει όριο ταχύτητας. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το Model S Plaid, η σπορ έκδοση του Model S, φτάνει τα 328 χιλιόμετρα την ώρα.

SDNshiftdelete.net

Πώς λοιπόν το πέτυχε αυτό; Αρχικά, αξίζει να σημειωθεί ότι το Tesla Model S Plaid είναι κάτοχος του τίτλου «το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στον κόσμο». Με συνολική ισχύ 1020 ίππων. Το μοντέλο S Plaid παράγει 1424 Nm ροπής. Η ταχύτητα είναι στα γονίδια του αυτοκινήτου, το οποίο έχει συντελεστή τριβής 0,208.

Έχεις αλλάξει πολύ Ferikha: Παρουσιάζεται το νέο Renault Scenic!

Έχεις αλλάξει πολύ Ferikha: Παρουσιάζεται το νέο Renault Scenic!

Το νέο μοντέλο εντάχθηκε στον εξηλεκτρισμό των Γάλλων. Εδώ είναι το νέο Renault Scenic E-Tech…

Σύμφωνα με τα εργοστασιακά δεδομένα, η μέγιστη ταχύτητα του Tesla Model S Plaid είναι 322 χιλιόμετρα. Στο βίντεο τα 322 χιλιόμετρα δεν είναι ακατόρθωτα για ένα αυτοκίνητο που επιταχύνει στα 318 χιλιόμετρα. Κατασκευασμένο στο εργοστάσιο της Tesla στο Fremont της Καλιφόρνια, το Model S Plaid επιταχύνει από τα 0 στα 100 σε 2,1 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, μπορούμε να πούμε ότι το Model S Plaid, που προσφέρει αυτονομία 622 χιλιομέτρων, είναι 5 βήματα μπροστά από τους άλλους ανταγωνιστές του.

Προδιαγραφές Tesla Model S καρό

Ισχύς κινητήρα 1020 ίπποι (750 kW)

Ενα σημείο καμπής 1424 Nm

Μέγιστη ταχύτητα 322 km/h

0-100 km/h 2,1 δευτερόλεπτα

Αριθμός κινητήρων 1 κινητήρας

Σύστημα οδήγησης AWD

Μπαταρία 100 kW/h

Εύρος 637 χλμ

Ταχύτητα φόρτισης συνεχούς ρεύματος 250 kW

Ταχύτητα φόρτισης AC 11 kW