Το Spotify θα δημιουργήσει λίστες αναπαραγωγής χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Το Spotify θα δημιουργήσει λίστες αναπαραγωγής χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

October 2, 2023 0 By admin

Spotify Πρόσφατα άρχισαν να προστίθενται στην πλατφόρμα λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης. Μετά τον DJ με τεχνητή νοημοσύνη, ακολουθούν οι λίστες αναπαραγωγής. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, θα μπορείτε να ανακαλύψετε νέα τραγούδια και να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής.

Το Spotify δοκιμάζει μια λειτουργία λίστας αναπαραγωγής με τεχνητή νοημοσύνη

Χρήστες Spotify Τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιώντας εξατομικευμένες λίστες αναπαραγωγής Εργάζεται σε μια νέα δυνατότητα που θα της επιτρέψει να δημιουργήσει νέους ισχυρισμούς από το X (Twitter) ότι η εφαρμογή δοκιμάζει «λίστες αναπαραγωγής τεχνητής νοημοσύνης» και «λίστες αναπαραγωγής με βάση τις προτιμήσεις σας».

Αυτή η δυνατότητα, η οποία εμφανίζεται στην πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής, υποδεικνύει ότι το Spotify θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής χρησιμοποιώντας εντολές κειμένου. Επίσης, μπερδεύει τα γούστα διαφορετικών χρηστών. μίγμα Μπορεί επίσης να ενσωματωθεί σε μια λειτουργία.

Οι χρήστες αντιδρούν: Το δημοφιλές χαρακτηριστικό του Spotify πληρώνεται!

Οι χρήστες αντιδρούν: Το δημοφιλές χαρακτηριστικό του Spotify πληρώνεται!

Το Spotify αποφάσισε να δημιουργήσει μια δυνατότητα που προσφέρει στους χρήστες Premium και Δωρεάν αποκλειστικά για χρήστες Premium. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Το Spotify δεν έχει ακόμη αρνηθεί τα σχέδια για τη νέα λειτουργία. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε σε δήλωσή της ότι είναι ανοιχτή σε νέες ιδέες. Αν και δεν αρνήθηκε την αναφορά στον κώδικα, είπε ότι η εταιρεία δεν έχει “τίποτα νέο” να μοιραστεί σε αυτό το σημείο.

Ωστόσο, μια νέα υποστήριξη που εντοπίστηκε στην εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν άλλα προφίλ. playlist με τεχνητή νοημοσύνη Εννοεί ότι θα σε καλέσει να δημιουργήσεις. Επίσης ένα πιθανό χαρακτηριστικό. Θα μπορούσε επίσης να είναι μια καινοτομία στις λίστες αναπαραγωγής “Made for You” του Spotify, οι οποίες δημιουργούν εξατομικευμένες λίστες αναπαραγωγής με βάση τη διάθεση ή τα μουσικά είδη.

Από την άλλη, το Spotify πριν από λίγο καιρό Premium στίχοι στο πρόγραμμα το έκανε αποκλειστικό στους συνδρομητές. Αυτό σημαίνει ότι οι συνδρομές επί πληρωμή θα έρθουν στο προσκήνιο. Μην ξεχνάτε ότι η νέα υποστήριξη τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να είναι αποκλειστική μόνο για το Premium.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για τη δυνατότητα δημιουργίας playlist AI του Spotify; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.