Το Sony Xperia 1V αποκτά Android 14 με το Video Creator!

Το Sony Xperia 1V αποκτά Android 14 με το Video Creator!

November 7, 2023 0 By admin

Όπως γνωρίζετε, το Android 14 προσφέρθηκε στους χρήστες τον περασμένο Ιούνιο. Μπορούμε να πούμε ότι οι τύχες πολλών τηλεφώνων στο μέτωπο του Android έχουν αλλάξει με το νέο λειτουργικό σύστημα. Σε αυτό το πλαίσιο, οι επωνυμίες άρχισαν να λαμβάνουν ενημερώσεις στις συσκευές τους μία προς μία. Η μάρκα Sony θα κυκλοφορήσει επίσης την ενημέρωση Android 14 για το δημοφιλές μοντέλο Xperia 1V. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Το Sony Xperia 1V αποκτά Android 14 με Video Creator και βελτιωμένη λειτουργία bokeh!

Η Sony, που κάποτε ήταν ένας από τους θρύλους της εποχής της, έχει χάσει τη δημοτικότητά της σε σύγκριση με το παρελθόν, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει στους χρήστες της συσκευές από πολλά τμήματα. Αυτές οι συσκευές, που ξεχωρίζουν για τις λειτουργίες της κάμερας, είναι απαραίτητες για ορισμένους χρήστες. Το Xperia 1V της Sony είναι επίσης μεταξύ των συσκευών που θα λάβουν την ενημέρωση Android 14. Έρχεται επίσης με Video Creator και βελτιωμένη λειτουργία bokeh ως δώρο.

Το Sony Xperia 1V αποκτά Android 14 με Video Creator και βελτιωμένη λειτουργία bokeh!

Η εφαρμογή Video Creator με τη λειτουργία bokeh που αναφέρθηκε παραπάνω ήρθε με το παλαιότερο Xperia 5V. Η Sony κυκλοφόρησε ένα Video Creator με δυνατότητα λήψης για χρήστες 1V. Χάρη στην ενημέρωση Android 14, αυτή η εφαρμογή θα είναι πλέον επίσημα διαθέσιμη σε συσκευές 1V. Η λειτουργία Bokeh ήταν επίσης διαθέσιμη σε 5V.

Χρήστες: Θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων YouTube!

Χρήστες: Θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων YouTube!

Η πολιτική αποκλεισμού διαφημίσεων του YouTube μπορεί να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό στην πλατφόρμα. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες για το θέμα…

Μπορούμε να ονομάσουμε τη λειτουργία Bokeh τη λειτουργία πορτρέτου της Sony. Η Sony, ο πρωτεργάτης της λειτουργίας πορτρέτου, που έγινε δημοφιλής στα μοντέλα iPhone, αποφάσισε να προσφέρει αυτή τη λειτουργία και στο μοντέλο 1V. Η νέα λειτουργία Bokeh με τεχνητή νοημοσύνη έχει πιο ευκρινείς και πιο σταθερές γραμμές. Για να ρίξετε μια γρήγορη ματιά στην εφαρμογή Δημιουργός, μπορείτε να πείτε ότι είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε αυτόματα μουσικά βίντεο επιλέγοντας τα σωστά κλιπ.

Επιπλέον, αν θέλετε να κάνετε πιο επαγγελματική δουλειά, η εφαρμογή το επιτρέπει χάρη στη διεπαφή της. Τέλος, όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας της ενημέρωσης, η μάρκα αργεί να στείλει τη νέα έκδοση στους χρήστες της. Δεν υπάρχει σαφής λέξη για το αν θα υπάρξει πρόσθετη ενημέρωση για τα 5V.