Το Resident Evil 4 έρχεται επιτέλους στο iPhone 15 Pro: ορίστε η ημερομηνία!

Το Resident Evil 4 έρχεται επιτέλους στο iPhone 15 Pro: ορίστε η ημερομηνία!

November 8, 2023 0 By admin

Η Apple συνεχίζει να κερδίζει την αναγνώριση με τη σειρά iPhone που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο. Στην καμπάνια, η εταιρεία εστίασε στην αύξηση της απόδοσης gaming των συσκευών της. Τόσο πολύ που ανακοινώθηκε κατά την κυκλοφορία ότι το Resident Evil 4 Remake θα ερχόταν σε συσκευές Apple. Η ημερομηνία έγινε γνωστή σήμερα.

Το Resident Evil 4 θα κυκλοφορήσει στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max στις 20 Δεκεμβρίου

Υποστηρίχθηκε ότι τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα μοιάζουν με κονσόλα παιχνιδιών. Φαίνεται ότι το πρώτο σημαντικό βήμα έχει γίνει. Η Capcom ανακοίνωσε ότι το Resident Evil 4 θα κυκλοφορήσει στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max στις 20 Δεκεμβρίου. Το παιχνίδι μπορεί επίσης να παίξει σε iPad και Mac με επεξεργαστή M1 ή μεταγενέστερο.

Το Resident Evil 4 για iPhone

Η Apple έχει πει ότι τα high-end παιχνίδια όπως το Resident Evil Village και το Assassin’s Creed Mirage θα μπορούν να παίζονται σε μοντέλα iPhone 15 Pro όπως μια κονσόλα παιχνιδιών. Η Apple ισχυρίζεται ότι θα μπορεί να αναπαραχθεί απευθείας από τη συσκευή με την ίδια ποιότητα γραφικών, χωρίς να απαιτείται υπηρεσία cloud gaming.

Το iPhone SE 4 ισχυρίζεται ότι ανταγωνίζεται το iPhone 15!

Το iPhone SE 4 ισχυρίζεται ότι ανταγωνίζεται το iPhone 15!

Απροσδόκητοι ισχυρισμοί έγιναν για την κάμερα του iPhone SE 4. Η Apple φέρεται να κινηθεί στα 48 megapixel για να ταρακουνήσει την αγορά της μεσαίας κατηγορίας.

Trailer για το Resident Evil 4: Separate Ways DLC

Το Separate Ways συμπληρώνει τα αναπάντητα ερωτήματα στην κύρια ιστορία, αφηγούμενος την ιστορία της Ada Wong και το παράλληλο ταξίδι της στα γεγονότα του Resident Evil 4. Ο παραγωγός της Capcom Edwin Edso είπε σε μια ανάρτηση στο PlayStation Blog ότι η πλήρης ιστορία θα αποκαλυφθεί όταν βλέπουμε και τις δύο πλευρές των γεγονότων από τη σκοπιά της Άντα και της Λεόνας.

Τώρα η Ada πρέπει να αντιμετωπίσει μια άγνωστη απειλή που την κατατρώει από μέσα, έναν συνεργό με σκοτεινό παρελθόν και απώτερα κίνητρα και μια ευκαιρία να ξανασμίξει με τον άντρα που δεν περίμενε: τον Leon S. Kennedy.

Πιστεύετε ότι το Resident Evil 4 μπορεί να τρέξει όπως υποστηρίζεται σε μοντέλα iPhone Pro; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.