Το Netflix ψηφίστηκε ως η πιο επιθυμητή εταιρεία για να εργαστείς

Το Netflix ψηφίστηκε ως η πιο επιθυμητή εταιρεία για να εργαστείς

October 30, 2023 0 By admin

Γνωρίζουμε ότι πολλές εταιρείες στον κόσμο της τεχνολογίας προσφέρουν καλές ευκαιρίες στους υπαλλήλους τους. Εκτός από γενναιόδωρους μισθούς, παρέχεται στους εργαζόμενους άνετα γραφεία, τεχνολογική και εκπαιδευτική βοήθεια. Γίνεται έρευνα για αυτό το θέμα Η Netflix είναι η εταιρεία που δέχεται τις περισσότερες αιτήσεις για εργασία έδειξε ότι έτσι είναι.

Το Netflix είναι η πιο επιθυμητή εταιρεία. Η Google δεν είναι στο top 10

Μια νέα μελέτη από την υπηρεσία σύνταξης βιογραφικών Resume.io αποκάλυψε τις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η έκθεση ανέλυσε δεδομένα του LinkedIn σχετικά με τον μέσο ημερήσιο αριθμό αιτήσεων για αγγελίες εργασίας σε κάθε εταιρεία.

Netflix

Το Netflix βρέθηκε να είναι η πιο περιζήτητη εταιρεία, λαμβάνοντας κατά μέσο όρο 84,87 αιτήματα για διαφημίσεις. Παρά τις αντιδράσεις νωρίτερα φέτος για την καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης, το Netflix παραμένει δημοφιλής εργοδότης.

Το A101 πουλά τα φθηνότερα smartphones της αγοράς!

Το A101 πουλά τα φθηνότερα smartphones της αγοράς!

Η A101 μοιράστηκε έναν κατάλογο προϊόντων που θα είναι προς πώληση από τις 2 Νοεμβρίου (Πέμπτη). Τα τεχνολογικά προϊόντα ήρθαν στο προσκήνιο.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Amazon, η οποία έλαβε 73,25 αιτήσεις για δημοσίευση. Μην ξεχνάτε ότι η Amazon έχει μεγάλες αποθήκες σε όλο τον κόσμο και εκατοντάδες υπαλλήλους. Η Microsoft κατέλαβε την τρίτη θέση με μέσο όρο 57,90.

  1. Netflix
  2. Αμαζόνα
  3. Microsoft
  4. μήλο
  5. Στόχος
  6. μαντείο
  7. Tesla
  8. S&P Global
  9. Victoria’s Secret
  10. Goldman Sachs

Αν και οι εταιρείες τεχνολογίας έρχονται στο προσκήνιο, δεν πρέπει να αγνοήσουμε ότι υπάρχουν και εταιρείες από διαφορετικές κατηγορίες, όπως η Victoria’s Secret και η Goldman Sachs. Από την άλλη, αξίζει να σημειωθεί ότι η μητρική εταιρεία της Google Alphabet κατατάσσεται στην 18η θέση.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.