Το Netflix κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ για την ταινία Elevator

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ για την ταινία Elevator

November 7, 2023 0 By admin

Προσπαθεί να προσελκύσει τους συνδρομητές της με ταινίες και σειρές από διαφορετικές κατηγορίες. Netflixμια νέα ταινία ληστείας ανελκυστήρας κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ. Αυτή η παραγωγή περιπέτειας-κωμωδίας, που μιλά για μια ληστεία που θα λάβει χώρα εξ ολοκλήρου στον αέρα, ενώνει ανεξάρτητους χαρακτήρες σε μια ομάδα.

Η κωμωδία του Netflix «Elevator» θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιανουαρίου.

Το Netflix έχει προκαλέσει αρκετό ενδιαφέρον για το είδος κωμωδίας-περιπέτειας με τη νέα του ταινία ληστείας Lift. Κέβιν Χαρτ Η παραγωγή στην οποία γυρίζει γυρίστηκε από επιβατικό αεροπλάνο. Χρυσός αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων Αναλαμβάνει μια ομάδα που θέλει να κλέψει. Απεικονίζει τα αστεία περιστατικά που συνέβησαν σε μια ομάδα που σχεδίαζε μια ληστεία στον αέρα.

SDNshiftdelete.net

Διευθυντής Ιταλική δουλειά και τις ταινίες Straight Outta Compton Χάρι Γκρέυ Το ασανσέρ υπόσχεται όλη τη διασκέδαση μιας κλασικής ληστείας. Ωστόσο, όλα αυτά τα συναρπαστικά γεγονότα λαμβάνουν χώρα σε υψόμετρο 40 χιλιάδων ποδιών.

Το Netflix έδωσε ευχάριστα νέα στους χρήστες του που ολοκλήρωσαν τη σεζόν σε μία συνεδρίαση!

Το Netflix έδωσε ευχάριστα νέα στους χρήστες του που ολοκλήρωσαν τη σεζόν σε μία συνεδρίαση!

Μετά από άλλη μια είδηση ​​για αυξήσεις τιμών, το Netflix κατάφερε να ευχαριστήσει τους χρήστες. Η καινοτομία θα αρέσει σε όλους.

Ο Γκαρθ, ο κύριος χαρακτήρας της ταινίας, Vincent D’Onofrio και Gugu Mbatha-Rau. Υποδύεται τον χαρακτήρα του Cyrus, ο οποίος επιδιώκει να κλέψει χρυσό από ένα αεροπλάνο σε υψόμετρο 40 χιλιάδων ποδιών.

Ο Mbatha-Raw υποδύεται έναν πράκτορα της Interpol γνωστός από το “Black Mirror” και κάνει προσπάθειες να σταματήσει τους εγκληματίες. Ο Ζαν Ρενό εντάχθηκε στο καστ ως υπεύθυνος για το σχέδιο ληστείας και ως υπεύθυνος για την παράδοση λύτρων.

Το Netflix κυκλοφορεί την ταινία Lift 12 Ιανουαρίου 2024Θα δημοσιευτεί στην πλατφόρμα του. Το Lift στοχεύει να αξιοποιήσει την επιτυχία των προηγούμενων έργων του Χαρτ, όπως το Central Intelligence και το Jumanji: Welcome to the Jungle.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.