Το Microsoft Teams ενημερώθηκε – ShiftDelete.Net

Το Microsoft Teams ενημερώθηκε – ShiftDelete.Net

October 6, 2023 0 By admin

Τώρα είναι πολύ εύκολο να λαμβάνετε πληροφορίες για τις συνομιλίες και τις συναντήσεις σας. Καθώς το Microsoft Teams έρχεται στην αγορά με μια νέα και βελτιωμένη εμφάνιση τόσο για Windows όσο και για Mac. Ολοκλήρωσε όλες τις προπαρασκευαστικές εργασίες, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες και τα παράπονα των χρηστών. Θα προσφέρει επίσης ένα πιο έξυπνο και καλύτερο περιβάλλον εργασίας. Το νέο Microsoft Teams θα ανοίξει μια εντελώς νέα εποχή. Με τη νέα ενημέρωση, το πρόγραμμα υπόσχεται διπλάσια ταχύτητα με τη μισή μνήμη RAM. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Το Microsoft Teams θα προσφέρει στους χρήστες πολλές ευκαιρίες χάρη σε μια εντελώς νέα εμφάνιση!

Η εταιρεία θα ξεκινήσει μια νέα τάση με μια εντελώς νέα δουλειά και μια ενημερωμένη έκδοση της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης και συνομιλίας της. Το Microsoft Teams θα λειτουργεί δύο φορές πιο γρήγορα χάρη στις βελτιώσεις. Θα καταναλώνει επίσης λιγότερο χώρο στο δίσκο και μνήμη από τις κλασικές εντολές.

Το νέο Teams έχει πιο ευέλικτο και απλούστερο σχεδιασμό από την κλασική του έκδοση. Έτσι, το νέο πρόγραμμα θα προσφέρει καλύτερη υποστήριξη για εφαρμογές τρίτων. Αυτό σας επιτρέπει να ξεκινάτε ή να συμμετέχετε σε συσκέψεις πολύ πιο γρήγορα.

Το Microsoft Teams αποκτά ένα ανατριχιαστικό εργαλείο αναγνώρισης προσώπου

Το Microsoft Teams αποκτά ένα ανατριχιαστικό εργαλείο αναγνώρισης προσώπου

Στο Teams, μπορείτε πλέον να δείτε ακριβώς ποιος βρίσκεται στην αίθουσα κατά τη διάρκεια συναντήσεων εργασίας και κλήσεων. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Η εταιρεία ανακοίνωσε την είδηση ​​ως εξής: «Στόχος μας ήταν να επανασχεδιάσουμε το Teams από την αρχή για να δημιουργήσουμε μια πιο γρήγορη, απλούστερη, πιο έξυπνη και πιο ευέλικτη εφαρμογή που σας βοηθά να παραμένετε παραγωγικοί και να συνεργάζεστε πιο αποτελεσματικά. “Για να διασφαλίσουμε ότι οι νέες ομάδες ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του οργανισμού σας, εστιάζουμε στην παροχή υψηλής ποιότητας απόδοσης και στη βελτίωση των βασικών στοιχείων σε τομείς όπως η αξιοπιστία, η ασφάλεια και η διακυβέρνηση πληροφορικής.”

Η εταιρεία έχει επίσης βελτιώσει τις συντομεύσεις πληκτρολογίου. Με αυτόν τον τρόπο, η εφαρμογή θα επιτρέπει στους χρήστες να πλοηγούνται μεταξύ στοιχείων λίστας, όπως η ροή δραστηριότητας και τα θέματα συνομιλίας. Τέλος, θα υπάρχει η συνάρτηση “επισήμανση όλων ως αναγνωσμένων”, καθώς και η συνάρτηση “επισήμανση όλων ως αναγνωσμένων” σε συμβάντα.

Φαίνεται ότι μαζί με τα νέα Microsoft Teams εμφανίστηκε και το Copilot. Ο Copilot θα είναι ο βοηθός σας με την τεχνητή νοημοσύνη. Θα συνεργαστεί μαζί σας για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα καθήκοντά σας. Ο Copilot θα αναλύσει συνομιλίες και κλήσεις. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να λάβετε μια γρήγορη περίληψη όλων των σημαντικών σημείων και αποφάσεων. Μπορείτε επίσης να τα μοιραστείτε αργότερα στο Teams, αν θέλετε.

Επιπλέον, το Copilot θα προβάλλει τα έγγραφα, τις παρουσιάσεις και τα email σας χρησιμοποιώντας το Microsoft Graph. Με αυτόν τον τρόπο, θα σας παρέχει γρήγορα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, όπως προσκλήσεις ημερολογίου, σημειώσεις και επαφές. Η επιλογή αναβάθμισης θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες του Classic Teams τους επόμενους μήνες.