Το Lenovo Legion 9i παρουσιάστηκε για 140 χιλιάδες TL: χαρακτηριστικά και τιμή!

Το Lenovo Legion 9i παρουσιάστηκε για 140 χιλιάδες TL: χαρακτηριστικά και τιμή!

September 2, 2023 0 By admin

ΦΟΡΗΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ Η Lenovo, μια από τις κορυφαίες μάρκες στην αγορά υπολογιστών, συνεχίζει να επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων της. Τέλος, η μάρκα πρόσθεσε πρόσφατα μια νέα συσκευή στη σειρά Legion της. Τα χαρακτηριστικά αυτού του μοντέλου, που ονομάζεται Legion 9i, που προκαλεί την περιέργεια με ένα σύστημα υγρής ψύξης, έχουν τραβήξει την προσοχή. Εδώ είναι ένας υπολογιστής παιχνιδιών Χαρακτηριστικά και τιμή του Lenovo Legion 9i

Χαρακτηριστικά και τιμή του Lenovo Legion 9i!

Lenovo Legion 9i Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του μοντέλου είναι αναμφίβολα το σύστημα υγρής ψύξης που βρίσκεται στο εσωτερικό της θήκης. Η συντριπτική πλειοψηφία των σύγχρονων φορητών υπολογιστών διαθέτει σύστημα ψύξης στο οποίο η θερμότητα μεταφέρεται στο ψυγείο μέσω σωλήνων θερμότητας. Αυτό το σύστημα μπορεί να μην επαρκεί για ορισμένα μοντέλα. Σε αυτό το σημείο μπαίνουν στο παιχνίδι μέθοδοι όπως η υγρή ψύξη.

Χαρακτηριστικά και τιμή του Lenovo Legion 9i

Η υγρή ψύξη, την οποία βλέπουμε κυρίως σε επιτραπέζιους υπολογιστές, τα τελευταία χρόνια άρχισε να εγκαθίσταται σε φορητούς υπολογιστές σχεδιασμένους για gamers. Ωστόσο, αυτό το σύστημα δεν τοποθετείται μέσα στη θήκη, όπως στους επιτραπέζιους υπολογιστές, αλλά συνήθως τοποθετείται γύρω από τη συσκευή.

Οθόνη OLED 2,8K και RTX 3050: Παρουσιάστηκαν τα HP Pavilion Plus 14 και 16!

Οθόνη OLED 2,8K και RTX 3050: Παρουσιάστηκαν τα HP Pavilion Plus 14 και 16!

Η HP παρουσίασε τους νέους φορητούς υπολογιστές της, τα μοντέλα HP Pavilion Plus 14 και 16. Εδώ είναι τα μοντέλα Pavilion Plus με το RTX 3050.

Lenovo Legion 9i Από την άλλη, τράβηξε την προσοχή λόγω της ύπαρξης συστήματος ψύξης στο σώμα, κάτι που δεν ήταν πολύ συνηθισμένο μέχρι τώρα. Η μάρκα ισχυρίζεται ότι χάρη σε αυτό το σύστημα ψύξης, ο φορητός υπολογιστής παιχνιδιών μπορεί να ψυχθεί πλήρως. Από την άλλη, η συσκευή τραβάει την προσοχή με τα άλλα χαρακτηριστικά της.

Lenovo Legion 9i μοντέλο, Intel‘με Intel Core i9-13980HX 13ης γενιάς υπάρχει επεξεργαστής. Αυτός ο επεξεργαστής, που τραβάει την προσοχή με τις επιδόσεις του, είναι μια από τις πιο ισχυρές κάρτες γραφικών στον κόσμο του gaming. Nvidia παράγεται GeForce RTX 4090 συνοδεύει

Χαρακτηριστικά και τιμή του Lenovo Legion 9i

64 GB‘μέχρι ΟΖΠ ΚΑΙ 2 TB‘μέχρι αποθήκευσηΥποστηρίζοντας το Lenovo Legion 9i, κατάφερε να κάνει πάταγο τόσο με την τιμή του όσο και με τα χαρακτηριστικά του. Γιατί η συσκευή θα είναι ένα από τα πιο ακριβά μοντέλα στην αγορά gaming laptop.

Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο Lenovo Legion 9i μοντέλα τιμή 4 χιλιάδες 399 δολάρια ορίστηκε ως το μοντέλο σου ΤουρκίαΠρος το παρόν είναι άγνωστο αν θα πωληθεί. Εάν πουλάτε, τότε η τρέχουσα ισοτιμία του δολαρίου στην τιμή στη χώρα μας και 20 τοις εκατό στον συντελεστή ΦΠΑ 140 χιλιάδες TL Μπορούμε να κάνουμε μια εκτίμηση (117 χιλιάδες TL + 23 χιλιάδες TL ΦΠΑ).

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.