Το iPhone 16 έρχεται με μεγάλες αλλαγές!

Το iPhone 16 έρχεται με μεγάλες αλλαγές!

September 17, 2023 0 By admin

Το iPhone 15, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα η Apple και είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες συσκευές τον τελευταίο καιρό, παρουσιάστηκε με μικρές αλλαγές σε πολλά διαφορετικά μέρη. Το επόμενο μοντέλο smartphone της εταιρείας, το iPhone 16, αναμένεται ήδη με ανυπομονησία. Οι πρώτες πληροφορίες για το μοντέλο είναι μια εντυπωσιακή οθόνη. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες

Το iPhone 16 θα έχει υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης οθόνης

Όπως γνωρίζετε, στα τελευταία της μοντέλα smartphone (iPhone 13, iPhone 14, iPhone 15), η Apple προτίμησε να χρησιμοποιεί οθόνες με ρυθμό ανανέωσης 60 Hz. Ωστόσο, μια σημαντική αναφορά υποδηλώνει ότι αυτή η παράδοση θα σπάσει με το μοντέλο iPhone 16, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο.

Σύμφωνα με δημοσιευμένη έκθεση, η εταιρεία σχεδιάζει να αυξήσει τον ρυθμό ανανέωσης των οθονών που χρησιμοποιεί στις συσκευές της και να ευνοήσει τις οθόνες 90Hz ή 120Hz στα νέα μοντέλα τηλεφώνων της. Λαμβάνοντας υπόψη την κατεύθυνση προς την οποία κινείται ο κλάδος, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η επίμαχη λύση είναι εξαιρετικά ακριβής.

μήλο

Ο χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος έχει φέρει στο παρελθόν πολλές σημαντικές διαρροές της Apple στην προσοχή των χρηστών, είπε ότι μαζί με την επίμαχη αξίωση οθόνης, η σειρά iPhone 16 θα δει επίσης σημαντικές αλλαγές στην απόδοση της κάμερας.

Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά: έδειξαν την απόδοση του iPhone 15 Pro στο δίκτυο 5G!

Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά: έδειξαν την απόδοση του iPhone 15 Pro στο δίκτυο 5G!

Μια νέα αναφορά αποκαλύπτει την ταχύτητα σύνδεσης 5G των προηγμένων μοντέλων της σειράς iPhone 15 Pro.

Ποια είναι η γνώμη σας για το αντικείμενο; Πιστεύετε ότι πρέπει να παραλείψουμε το iPhone 15 και να αγοράσουμε το iPhone 16; Ή μπορεί η Apple να συνεχίσει να επαναλαμβάνεται κάποια στιγμή; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.