Το iPhone 15 Plus σε βάθος αναθεώρηση!

Το iPhone 15 Plus σε βάθος αναθεώρηση!

October 8, 2023 0 By admin

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη εκδήλωση Apple Wonderlust. Στην εκδήλωση, η μάρκα παρουσίασε τη σειρά iPhone 15, που είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα smartphone της χρονιάς, καθώς και τα Watch Series 9 και Watch Ultra 2. Τι προσφέρει λοιπόν το μοντέλο Plus στη σειρά; Κριτική για το iPhone 15 Plus εδώ.

Το iPhone 15 Plus σε βάθος αναθεώρηση!

SDNshiftdelete.net

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το iPhone 15 Plus

Το μοντέλο iPhone 15 Plus, το οποίο εμφανίστηκε σε εκδήλωση της Apple στην οποία παρευρέθηκε ο Hakki Alkan του ShiftDelete.Net, κατάφερε να τραβήξει την προσοχή ως το μέσο της σειράς. Η συσκευή, που μπορεί να είναι η επιλογή των χρηστών που δεν προτιμούν το τυπικό μοντέλο αλλά δεν θέλουν ούτε το Pro, έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής λόγω των χαρακτηριστικών της.

Το μοντέλο iPhone 15 Plus, όπως και ο προκάτοχός του, διαθέτει οθόνη Super Retina XDR OLED με προστασία Ceramic Shield με μέγεθος 6,7 ιντσών και ανάλυση 1284 x 2778 pixel. Με ρυθμό ανανέωσης 60 Hz, αυτή η οθόνη παρέχει μέγιστη φωτεινότητα 2000 nits.

Η πιο αισθητή αλλαγή σε αυτήν την οθόνη είναι ότι η εγκοπή έχει αντικατασταθεί με ένα Dynamic Island. Το Dynamic Island, το οποίο εισήγαγε η Apple στη ζωή μας με τα μοντέλα iPhone 14 Pro και Pro Max και έχει τραβήξει την προσοχή πολλών επωνυμιών, ειδικά κατασκευαστών smartphone Android, είναι ένα σχέδιο που βοηθά στην εμφάνιση ειδοποιήσεων από εφαρμογές.

Το Dynamic Island, το οποίο απουσίαζε από το περσινό iPhone 14 Plus, συμπεριλήφθηκε σε όλη τη γκάμα με το μοντέλο Plus που παρουσιάστηκε φέτος. Το δυναμικό νησί, το οποίο εκτιμάται πολύ από τους χρήστες, μπορεί να λάβει διαφορετικές μορφές ανάλογα με την ειδοποίηση.

Το μοντέλο iPhone 15 Plus περιλάμβανε μια σημαντική αναβάθμιση επεξεργαστή σε σχέση με τον προκάτοχό του. Τόσο πολύ που ενώ η υπογραφή A15 Bionic της Apple βρίσκεται στην καρδιά του iPhone 14 Plus, το νέο smartphone τροφοδοτείται από το A16 Bionic. Αυτός ο επεξεργαστής έχει υποβληθεί σε διαδικασία κατασκευής 4 nm.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρέχονται από την Apple, ο επεξεργαστής iPhone 15 Plus A16 Bionic έχει δύο πυρήνες υψηλής απόδοσης που καταναλώνουν 20 τοις εκατό λιγότερη ενέργεια. Υπάρχει επίσης σημαντική αύξηση στην απόδοση σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Το iPhone 15 Plus, το οποίο διαθέτει μπροστινή κάμερα 12 megapixel f/1.9, έχει διπλή διαμόρφωση στο πίσω μέρος: κύρια κάμερα 48 megapixel + κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 12 megapixel. Η κύρια κάμερα μπορεί να κάνει λήψη σε κινηματογραφική λειτουργία με ανάλυση 4K.

Το iPhone 15 Plus διαθέτει μπαταρία 4.383 mAh, όπως και προηγούμενες πληροφορίες που διέρρευσαν. Με μια τέτοια μπαταρία, η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλη μέρα.

Κοινοβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης· Τα τελευταία χρόνια, έχει αποφασιστεί να τοποθετηθεί ένας τύπος θύρας σε ηλεκτρονικές συσκευές, επειδή το γεγονός ότι τα smartphone, τα tablet, οι υπολογιστές και παρόμοιες τεχνολογικές συσκευές έχουν διαφορετικές υποδοχές θύρας οδηγεί σε αύξηση των περιβαλλοντικών αποβλήτων.

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, οι κατασκευαστές ηλεκτρονικών προϊόντων έλαβαν προθεσμία έως το τέλος του 2024 για να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές. Σε αυτή την περίπτωση, όλα τα βλέμματα στράφηκαν στην Apple, η οποία χρησιμοποιεί θύρες Lightning εδώ και πολλά χρόνια. Γιατί αν η μάρκα δεν είχε αλλάξει στη θύρα USB Type-C, δεν θα μπορούσε να πουλήσει τηλέφωνα και tablet στην Ευρώπη.

Η Apple αναγκάστηκε να συμμορφωθεί με αυτή την απόφαση για να μην χάσει μια σημαντική αγορά. Ναι, το μοντέλο iPhone 15 Plus έλαβε υποδοχή για θύρα USB Type-C. Φυσικά αυτό δεν προκάλεσε έκπληξη, γιατί οι διαρροές που εμφανίζονταν εδώ και καιρό επιβεβαίωσαν αυτή την προσδοκία.

Η δυνατότητα να ζητάμε βοήθεια έκτακτης ανάγκης μέσω δορυφόρου, που μπήκε στη ζωή μας με το iPhone 14, έχει επίσης πάρει τη θέση της στη σειρά iPhone 15. Αυτή η ζωτικής σημασίας τεχνολογία. Αυτό σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μέσω δορυφόρου εάν είστε αποκλεισμένοι, τραυματισμένοι ή χρειάζεστε βοήθεια γενικά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η λειτουργία δορυφορικής κλήσης έκτακτης ανάγκης δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη στην Τουρκία. Είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ και σε πολλές χώρες. Το αν θα έρθει στη χώρα μας στο άμεσο μέλλον παραμένει αδιευκρίνιστο.