Το iPhone 15 μόλις παρουσιάστηκε: έφτασαν οι πρώτες πληροφορίες για το iPhone 16!

Το iPhone 15 μόλις παρουσιάστηκε: έφτασαν οι πρώτες πληροφορίες για το iPhone 16!

September 13, 2023 0 By admin

Οι ημερομηνίες μας εμφανίζονται σήμερα, 12 Σεπτεμβρίου 2023. Όπως γνωρίζετε, η εκδήλωση της Apple θα ξεκινήσει σήμερα στις 20:00 και θα γνωρίσουμε μαζί τη νέα σειρά iPhone 15. Αλλά υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον μέρος του θέματος. Το iPhone 15 μόλις παρουσιάστηκε, αλλά τα πρώτα νέα άρχισαν να έρχονται για τη σειρά iPhone 16. Εδώ είναι οι πρώτες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τη σειρά 16 κωδικοποιημένων iPhone…

Αποκαλύφθηκαν οι επεξεργαστές που θα περιλαμβάνονται στα μοντέλα iPhone 16 και 16 Plus!

Με τη σειρά iPhone 15, άλλο ένα νέο μοντέλο εμφανίστηκε στον κόσμο της τεχνολογίας. Ωστόσο, στο οικοσύστημα της Apple, τα μοντέλα iPhone 8, 8 Plus και X δεν θα λαμβάνουν πλέον ενημερώσεις. Ναι, ήρθε η ώρα για το μπεστ σέλερ 11 της Apple, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Αν και το iPhone 15 μόλις παρουσιάστηκε, οι πρώτες πληροφορίες για το iPhone 16 αποκαλύφθηκαν ξαφνικά.

Ερωτήματα όπως πόσα μοντέλα θα συμπεριληφθούν στη σειρά Apple 16 και ποια ονόματα μοντέλων θα συμπεριληφθούν είναι πολύ δύσκολο να απαντηθούν αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, σύμφωνα με φήμες, αποκαλύφθηκε η ποσότητα της μνήμης RAM και ο επεξεργαστής των μοντέλων iPhone 16 και iPhone 16 Plus. Δεν είμαι σίγουρος για τα ονόματα των μοντέλων. Μπορούμε μόνο να θεωρήσουμε τα τηλέφωνα ως το βασικό μοντέλο της οικογένειας μοντέλων και το κορυφαίο μοντέλο της.

Θα παρουσιαστεί το iPhone 15 και άλλα!  Apple Wonderlust Event Live Streaming!

Θα παρουσιαστεί το iPhone 15 και άλλα! Apple Wonderlust Event Live Streaming!

Το Wonderlust, η εκδήλωση iPhone της Apple που πραγματοποιείται κάθε Σεπτέμβριο, είναι αύριο στις 8 μ.μ. Η εκδήλωση του iPhone 15 είναι μαζί σας.

Επιστρέφοντας στο θέμα μας, τα βασικά και plus μοντέλα της επόμενης σειράς θα έχουν 8 GB RAM. Μετά τα 6 GB RAM του iPhone 15, τα οποία επικρίθηκαν, η Apple πρέπει να αποφάσισε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Επιπλέον, και τα δύο τηλέφωνα θα έχουν το τσιπ A17 Bionic της Apple. Αν νομίζετε ότι θυμάμαι αυτό το τσιπ από κάπου, τότε είναι στο μοντέλο iPhone 15 Pro Max που παρουσιάστηκε σήμερα.

Παρόλο που το iPhone 15 μόλις παρουσιάστηκε, ορισμένοι άνθρωποι έχουν στρέψει την προσοχή τους στην επόμενη σειρά iPhone. “Πώς θα είναι το iPhone 16;” Δεν χρειάζεται να περιμένετε 1 χρόνο για να απαντηθεί μια ερώτηση! Όλες οι λεπτομέρειες θα είναι στο ShiftDelete.Net τις επόμενες ημέρες!