Το iPhone 15 είναι πιο ακριβό από το μοντέλο Pro Max!

Το iPhone 15 είναι πιο ακριβό από το μοντέλο Pro Max!

September 20, 2023 0 By admin

Ναι, το όνομα μπορεί να φαίνεται κάπως αντιφατικό. Συμπερασματικά, αν δούμε τους τιμοκαταλόγους τόσο της μάρκας Apple όσο και της σειράς iPhone 15, θα δούμε ότι το πιο ακριβό τηλέφωνο είναι αυτή τη στιγμή το iPhone 15 Pro Max. Όμως η αλήθεια είναι διαφορετική. Στην πραγματικότητα, το πιο ακριβό μοντέλο δεν είναι το iPhone 15 Pro Max, αλλά το τυπικό iPhone 15. Πώς λοιπόν συμβαίνει αυτό; Ιδού οι λεπτομέρειες…

Οι εγκέφαλοι καίγονται! Πώς μπορεί το iPhone 15 να είναι πιο ακριβό από το 15 Pro Max;

Αν κοιτάξετε την αλήθεια, αυτή δεν είναι μια κατάσταση που μπορεί να εξηγηθεί με βεβαιότητα. Εδώ πρέπει να δούμε τι υπόσχεται και σας προσφέρει η Apple σε αυτές τις τιμές. Το μοντέλο iPhone 15 Pro Max πωλείται στην τιμή των 1.199 $. Αυτή είναι μια πραγματικά υψηλή τιμή και το μοντέλο iPhone 15 Pro Max ήδη κατέχει τον τίτλο του πιο ακριβού smartphone που έχει κατασκευάσει ποτέ η Apple.

Ναι, αυτή η συσκευή είναι πολύ ακριβή, αλλά έχει αυτό. Η συσκευή που αγοράσατε για τουλάχιστον 93 χιλιάδες TL έχει επεξεργαστή A17 Bionic και πολλά άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Εν ολίγοις, όταν αγοράζετε το μοντέλο 15 Pro Max, χρησιμοποιείτε “την πιο ακριβή αλλά ισχυρότερη συσκευή”. Και πολύ λίγες συσκευές στο μέτωπο Android είναι αρκετά ισχυρές για να το απαντήσουν. Αλλά με το iPhone 15, όλα είναι εντελώς διαφορετικά.

Ω Apple: μια λειτουργία που ήταν διαθέσιμη πριν από 13 χρόνια στο Android μόλις έφτασε στο iPhone!

Ω Apple: μια λειτουργία που ήταν διαθέσιμη πριν από 13 χρόνια στο Android μόλις έφτασε στο iPhone!

Είμαστε εδώ με νέα που θα σας κάνουν να πείτε “Ω, Apple”. Αν και είναι νέοι στην Apple, έχουμε παραθέσει 5 λειτουργίες που υπάρχουν στο Android εδώ και χρόνια!

Για να κατανοήσουμε πλήρως το πρόβλημα, ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στα βασικά χαρακτηριστικά που θα βρείτε σε ναυαρχίδες Android στην περιοχή τιμών των 799 $. Πρώτα απ ‘όλα, αξίζει να ξεκινήσετε με την οθόνη των 60 Hz, η οποία είναι η πιο επικριτική στη σειρά iPhone 15. Για Android, τα 120Hz είναι αρκετά συνηθισμένα σε αυτό το εύρος τιμών, αλλά το iPhone 15 έχει ρυθμό ανανέωσης οθόνης 60Hz.

Ομοίως, ενώ η Apple διατηρεί τη δυνατότητα Always On Display (AOD) για το Pro μοντέλο της, πολλοί κατασκευαστές Android, συμπεριλαμβανομένης της Google και της Samsung, προσφέρουν τη δυνατότητα στα πιο προσιτά τηλέφωνά τους. Η Apple απογοητεύει πραγματικά τους πελάτες της όσον αφορά την τεχνολογία οθόνης.

Ναι, οι κάμερες iPhone ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά, αλλά η κάμερα 48 megapixel στο iPhone 15 δεν είναι πολύ σχετική. Αυτό είναι ιδιαίτερα αισθητό στην υπερευρυγώνια γωνία, καθώς ο φακός είναι αρκετά παλιός. Επιπλέον, δεν υπάρχει οπτικό ζουμ στη συσκευή.

Πέρα από όλα αυτά, δεδομένου ότι οι βασικές εκδόσεις χρησιμοποιούν παλιά τσιπ, το iPhone 15 είναι αρκετά ακριβό σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το iPhone 15 Pro Max είναι αρκετά ακριβό για την τιμή του, μπορείτε να αγοράσετε ένα τηλέφωνο σχεδόν στην τιμή ενός αυτοκινήτου. Αλλά μπορεί να πάρεις αυτό που πληρώνεις. Αυτό δεν συμβαίνει στο βασικό μοντέλο της σειράς 15.