Το Instagram θα προσφέρει μια λειτουργία εικονικού φίλου με τεχνητή νοημοσύνη

Το Instagram θα προσφέρει μια λειτουργία εικονικού φίλου με τεχνητή νοημοσύνη

November 2, 2023 0 By admin

Θα αντικαταστήσουν οι εικονικοί φίλοι την τάση των chatbots με τεχνητή νοημοσύνη; Τώρα το Instagram προσπαθεί να ενημερώσει τους εικονικούς φίλους με τεχνητή νοημοσύνη. Το να επικοινωνούμε με την τεχνητή νοημοσύνη και να το κάνουμε κάτι έχει γίνει πλέον η καθημερινότητά μας. Το Instagram δεν θέλει να μείνει πίσω από το πρόγραμμα AI.

Το Instagram θα προσφέρει τη λειτουργία δημιουργίας εικονικών φίλων με τεχνητή νοημοσύνη

Το Instagram, το οποίο συνεχώς ωθούσε τον εαυτό του πέρα ​​από τα δικά του πρότυπα από την εξαγορά του από το Facebook, βρίσκεται τώρα στο δρόμο για τη συμμετοχή της τεχνητής νοημοσύνης. Υπό αυτή την έννοια, η Meta έχει αναπτύξει μια δυνατότητα δημιουργίας φίλων με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης για τους χρήστες του Instagram. Κάποιες λεπτομέρειες έχουν προκύψει σχετικά με αυτή τη λειτουργία του Instagram, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δοκιμαστική έκδοση beta.

Εικονικός φίλος Instagram, εικονικός φίλος Instagram με τεχνητή νοημοσύνη, δυνατότητα εικονικού φίλου Instagram

Κρίνοντας από ορισμένα στιγμιότυπα οθόνης που διέρρευσαν, η λειτουργία εικονικού φίλου του Instagram λειτουργεί παρόμοια με τη δημιουργία avatar για το Meta. Φυσικά, δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τη δημιουργία ενός avatar για τον φίλο σας με τεχνητή νοημοσύνη. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε ποια χαρακτηριστικά χαρακτήρα θα έχει αυτός ο εικονικός φίλος.

Μετά το X, το Facebook και το Instagram θα συμμετάσχουν επίσης σε αυτό το καραβάνι!

Μετά το X, το Facebook και το Instagram θα συμμετάσχουν επίσης σε αυτό το καραβάνι!

Μια νέα εποχή ξεκινά για το Instagram και το Facebook. Το πακέτο συνδρομής επί πληρωμή χωρίς διαφημίσεις του Twitter, παλαιότερα γνωστό ως X, είναι πλέον διαθέσιμο στις πλατφόρμες Meta…

Αντίστοιχα, είναι δυνατό να προσδιορίσετε τι αρέσει στην τεχνητή νοημοσύνη σας. Σύμφωνα με τα στιγμιότυπα οθόνης, μπορείτε να μιλήσετε με το bot AI προσδιορίζοντας όλα αυτά τα χαρακτηριστικά προσωπικότητας και τι σας αρέσει. Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτό το bot θα επικοινωνεί απλώς μαζί σας ή θα είναι ένας βοηθός που θα διευκολύνει τη δουλειά σας.

Εικονικός φίλος Instagram, εικονικός φίλος Instagram με τεχνητή νοημοσύνη, δυνατότητα εικονικού φίλου Instagram

Η ανάπτυξη εικονικών φίλων με τεχνητή νοημοσύνη είναι μια έννοια που δεν αντιμετωπίζουμε για πρώτη φορά. Το Snapchat έχει ήδη ξεκινήσει μια παρόμοια πρωτοβουλία. Ωστόσο, υπάρχει ένας πιο περίπλοκος σχεδιασμός εδώ, τόσο οπτικά όσο και κειμενικά. Είναι επίσης πιθανό αυτοί οι εικονικοί φίλοι να μετακινηθούν στη συνέχεια στον εικονικό κόσμο του Meta. Αν και το Metaverse έχει χάσει εδώ και καιρό τη δημοτικότητά του, η Meta δεν έχει εγκαταλείψει τον εικονικό κόσμο που δημιουργήθηκε με τη βοήθεια γυαλιών VR.

Λοιπόν, πιστεύετε ότι το Instagram μπορεί πραγματικά να ανοίξει το δρόμο για μια νέα τάση με τη λειτουργία εικονικού φίλου AI; Αναμένουμε τα σχόλιά σας.