Το FakeSpot θα δώσει τέλος στις ψεύτικες κριτικές σε ιστότοπους αγορών!

Το FakeSpot θα δώσει τέλος στις ψεύτικες κριτικές σε ιστότοπους αγορών!

November 9, 2023 0 By admin

Προσπαθώντας να συμβαδίσει με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, την πιο δημοφιλή τάση των τελευταίων χρόνων, η Mozilla έχει κάνει επαναστατικές εξελίξεις με τα καινοτόμα βήματα που έχει κάνει. Το FakeSpot, ο νέος βοηθός της εταιρείας, φαίνεται να δίνει νέα πνοή στον κόσμο των διαδικτυακών αγορών. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες

Το FakeSpot θα εξαλείψει τις ψεύτικες κριτικές!

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του νέου βοηθού AI της Mozilla, FakeSpot, φαίνεται να είναι ότι αποτρέπει τις ψεύτικες κριτικές αγορών που θα μπορούσαν να παραπλανήσουν τους χρήστες. Με αυτήν την καινοτόμο κίνηση, θα είναι δυνατή η διευθέτηση των δωρεάν σχολίων που γράφουν οι επωνυμίες για την προώθηση του εαυτού τους και των ασυνεπών σχολίων που δημοσιεύονται από ανταγωνιστές για να υποτιμούν ο ένας τον άλλον.

FakeSpot

Η εμπειρία χρήστη έχει προτεραιότητα σε ένα μοντέλο όπου οι χρήστες επικοινωνούν γραπτώς, όπως σε μοντέλα όπως το ChatGPT και το Bard. Όταν απαντά στις ερωτήσεις των χρηστών σχετικά με το κατάστημα ή τα προϊόντα, το FakeSpot στοχεύει να λειτουργεί γρήγορα και να καθοδηγεί τους χρήστες όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Τώρα είναι ακόμα καλύτερα: Το ChatGPT έχει νέες δυνατότητες!

Τώρα είναι ακόμα καλύτερα: Το ChatGPT έχει νέες δυνατότητες!

Το εργαλείο AI ChatGPT αποκτά δυνατότητα περιήγησης με Bing, Προηγμένη Ανάλυση Δεδομένων και DALL-E 3. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες…

Το FakeSpot σχεδιάστηκε για να αναλύει ταυτόχρονα πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα, όπως γιγαντιαία καταστήματα όπως το Amazon, και να ενημερώνει τον χρήστη με τον πιο ακριβή τρόπο όταν του γίνεται οποιαδήποτε ερώτηση. Το Assistant, το οποίο είναι μόνο ένα από τα δεκάδες έργα της Mozilla, καταδεικνύει τη σοβαρή προσέγγιση της εταιρείας στον κλάδο.

Λοιπόν, τι γνώμη έχετε για το FakeSpot; Πιστεύετε ότι ο βοηθός θα μπορεί να αποτρέψει τις ψεύτικες κριτικές κατά τις αγορές; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις προβλέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.