Το Dimensity 9300 έσπασε το ρεκόρ AnTuTu!

Το Dimensity 9300 έσπασε το ρεκόρ AnTuTu!

October 23, 2023 0 By admin

Qualcomm πρόσφατα κατάφερε να προχωρήσει ακόμη περισσότερο στον αγώνα με MediaTek Το πολυαναμενόμενο chipset Διαστάσεις 9300 hΟι λεπτομέρειες συνεχίζουν να έρχονται. Snapdragon 8 Gen 3 Ο επεξεργαστής με τον οποίο θα ανταγωνιστεί έχει ήδη βάλει το βλέμμα του στο θρόνο. Τόσο που έσπασε ακόμα και το ρεκόρ στο τεστ AnTuTu, μη φείδοντας τους ανταγωνιστές του. Εδώ είναι η βαθμολογία Dimensity 9300 AnTuTu και λεπτομέρειες…

Το Dimensity 9300 έλαβε βαθμολογία ρεκόρ στο AnTuTu

Η MediaTek διαθέτει έναν άνευ προηγουμένου επεξεργαστή οκταπύρηνων μέγεθος 9300 Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επεξεργαστή του και σήμερα αυτός ο επεξεργαστής εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων AnTuTu. Ο νέος κορυφαίος επεξεργαστής της MediaTek βρίσκεται υπό δοκιμή περισσότερα από 2 εκατομμύρια πήρε πόντους Αυτό είναι ένα νέο ρεκόρ και οι βαθμολογίες για κάθε στοιχείο είναι επίσης εξαιρετικές.

Ο νέος επεξεργαστής είναι πιθανό να έχει 4 μονάδες Cortex-X4 και 4 μονάδες Cortex-A720 σε συνδυασμό συμπλέγματος 1+3+4. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως μια “μικρή” μονάδα Cortex-A520. Η συσκευή που χρησιμοποιείται σε αυτήν τη δοκιμή είναι άγνωστη και ο αριθμός μοντέλου δεν είναι σχετικός. OS Android 14 μέχρι 16 GB μνήμης RAM και 512 GB αποθηκευτικού χώρουΦαίνεται επίσης ότι έχει δοκιμαστεί με .

Με αυτό το αποτέλεσμα, βλέπουμε ότι για πρώτη φορά το τηλέφωνο έχει περάσει το όριο των 2.000.000 πόντων στο AnTuTu. Αυτό λοιπόν είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Κάθε στοιχείο είναι πολύ ανώτερο από οποιοδήποτε αποτέλεσμα Snapdragon 8 Gen 2. CPU 65% καλύτερα, GPU 55%, LPDDR5X RAM + UFS 4.0 μνήμη 33% μάλλον, Εμπειρία χρήστη έλαβε 50% περισσότερους πόντους.

16 GB RAM και Dimensity 9300: Oppo Find X7 στο Geekbench!

16 GB RAM και Dimensity 9300: Oppo Find X7 στο Geekbench!

Το νέο μοντέλο Oppo με 16 GB RAM Oppo Find X7 εμφανίστηκε στο Geekbench. Εδώ είναι οι αναφορές του CPU και της απόδοσης.

Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι απλές επιδόσεις υλικού. Αν δεν έχετε αξιοπρεπή, εντυπωσιακή ψύξη, η εμπειρία του πραγματικού κόσμου είναι απίθανο να διαφέρει από αυτό. Η Mediatek δεν έχει ανακοινώσει ακόμη πότε θα εμφανιστεί το Dimensity 9300 και ποια τηλέφωνα θα έχουν αυτόν τον επεξεργαστή. Ωστόσο, είναι σαφές ότι θα έχουν μια δύσκολη μάχη ενάντια στο Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm όταν έρθει.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτά τα νέα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.