Το Chevrolet Corvette ανταγωνίστηκε το Tesla Model S

Το Chevrolet Corvette ανταγωνίστηκε το Tesla Model S

October 1, 2023 0 By admin

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι αρκετά γρήγορα. Το Tesla Model S, το οποίο μπορεί να μεταφέρει απευθείας την ισχύ από τον κινητήρα στους τροχούς, συγκρίθηκε με το θρύλο των αγώνων Chevrolet Corvette. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι λυπηρό για τους οπαδούς της Chevrolet.

Tesla Model S εναντίον Chevrolet Corvette αγώνα έλξης

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο X (Twitter) δείχνει ένα Tesla Model S να κερδίζει μια Chevrolet Corvette σε έναν αγώνα οπισθέλκουσας. Σύμφωνα με τις εικόνες, το Model S πέρασε τη γραμμή τερματισμού σε 9,36 δευτερόλεπτα και η Corvette σε 10,6 δευτερόλεπτα.

Ο χρόνος 0-100 km/h και για τα δύο αυτοκίνητα είναι περίπου 1,99 δευτερόλεπτα για το Model S και 2,9 δευτερόλεπτα για την Corvette. Αυτό δείχνει ότι το Model S πραγματικά κερδίζει στα χαρτιά. Ωστόσο, το βίντεο έδειξε την επιτάχυνση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Ακόμα και το αεροπλάνο απογειώνεται στις 250: Η Tesla έσπασε το ρεκόρ ταχύτητας με μια ενημέρωση!

Ακόμα και το αεροπλάνο απογειώνεται στις 250: Η Tesla έσπασε το ρεκόρ ταχύτητας με μια ενημέρωση!

Κυκλοφόρησε το βίντεο Tesla Model S Plaid Final Speed! Ακολουθούν οι λεπτομέρειες και το βίντεο της δοκιμής ταχύτητας 328 χλμ…

Για πολλά χρόνια, η Corvette είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στον κόσμο των σπορ αυτοκινήτων. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι και το Model S κοστίζει περισσότερο. Chevrolet ΗΠΑ Κορβέτα από 66 χιλιάδες δολάρια; Το Model S κοστίζει από 74 χιλιάδες δολάρια εκκίνηση

Εκτός από την ταχύτητα 0-100 km/h, τα ηλεκτρικά οχήματα επιτυγχάνουν στόχους ουδέτερου άνθρακα με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Η έρευνα δείχνει ότι η μετάβαση σε περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα του αέρα.

Από την άλλη, το ρεκόρ ταχύτητας έσπασε πρόσφατα με το Tesla Model S Plaid. Σύμφωνα με το εργοστάσιο, η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει το αυτοκίνητο είναι 322 χιλιόμετρα. Στο βίντεο της δοκιμής αγγίζει ταχύτητα 318 χιλιομέτρων.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.