Το ChatGPT πέφτει όλο και περισσότερο!  – ShiftDelete.Net

Το ChatGPT πέφτει όλο και περισσότερο! – ShiftDelete.Net

September 7, 2023 0 By admin

Τέλος Το ChatGPT, ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα AI της εποχής του, δυστυχώς περνάει δύσκολες στιγμές. Όλοι αναρωτιούνται τι περιμένει το μοντέλο που αναπτύχθηκε από τον τεχνολογικό κολοσσό OpenAI. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες

Το ChatGPT έφτασε στον πάτο!

Μετά την κυκλοφορία του τον Νοέμβριο του 2022, το ChatGPT κέρδισε γρήγορα την προσοχή πολλών χρηστών και έσπασε ρεκόρ μετά από ρεκόρ μηνιαίας επισκεψιμότητας. Ωστόσο, το πρόγραμμα των επισκέψεων στην επίσημη ιστοσελίδα του μοντέλου έχει μειωθεί σοβαρά τους τελευταίους τρεις μήνες.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν τον Αύγ κατά 3,2 τοις εκατό Το μοντέλο γνώρισε απώλεια χρηστών τους προηγούμενους δύο μήνες. περίπου δέκα τοις εκατό καταγράφηκε πτώση. Αυτή η αρνητική εικόνα, αν και δεν εμπνέει, μπορεί να είναι διέξοδος.

ChatGPT

Οι τελευταίες προσδοκίες για το ChatGPT δείχνουν ότι οι απώλειες κυκλοφορίας μπορούν να αντισταθμιστούν μετά το άνοιγμα των σχολείων. Το γεγονός ότι τα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης έχουν αποκτήσει ευρύτερη θέση στο εκπαιδευτικό σύστημα χωρών όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να επιβεβαιώσει αυτές τις προσδοκίες.

Το τραγούδι του Travis Scott, που δημιουργήθηκε από την τεχνητή νοημοσύνη, τάραξε τα κοινωνικά δίκτυα!

Το τραγούδι του Travis Scott, που δημιουργήθηκε από την τεχνητή νοημοσύνη, τάραξε τα κοινωνικά δίκτυα!

Ο δημιουργός του τραγουδιού του Drake με AI κυκλοφόρησε ένα νέο κομμάτι στο οποίο συμμετέχουν οι Travis Scott και 21 Savage.

Αξιολογώντας αυτές τις μειώσεις, οι ειδικοί είπαν ότι η εν λόγω αρνητική εικόνα θα μπορούσε να είναι μόνο μια βραχυπρόθεσμη τάση, αλλά είπαν επίσης ότι το διάγραμμα θα μπορούσε να ανακάμψει ξανά στο εγγύς μέλλον. Δεδομένου ότι μιλάμε για μια εταιρεία που κατάφερε να φτάσει τα 100 εκατομμύρια χρήστες σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την κυκλοφορία, μπορούμε εύκολα να πούμε ότι είναι εξαιρετικά εφικτό.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την κατάσταση; Πιστεύετε ότι το ChatGPT μπορεί να κερδίσει ξανά χαμένους χρήστες σε σύντομο χρονικό διάστημα; Μπορεί το άνοιγμα των σχολείων να επηρεάσει αυτή την πλευρά; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.