Το ChatGPT μπορεί πλέον να απαντήσει φωνητικά

Το ChatGPT μπορεί πλέον να απαντήσει φωνητικά

September 25, 2023 0 By admin

Ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης ChatGPT, λαμβάνει λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας με τη νέα ενημέρωση. Σύμφωνα με τη δήλωση του OpenAI, θα μπορεί να κατανοεί τη φωνή, να ανταποκρίνεται στη φωνή και να επεξεργάζεται εικόνες που μοιράζονται οι χρήστες.

Το ChatGPT θα μπορεί να απαντά φωνητικά, να αναλύει εικόνες

Ξεκινώντας την επόμενη εβδομάδα Εφαρμογή για Android και iOS Με μια ενημέρωση που θα κυκλοφορήσει για ChatGPT Plus Στους χρήστες του θα προσφερθούν ορισμένα πλεονεκτήματα. Το κυριότερο μεταξύ αυτών είναι ότι οι χρήστες θα μπορούν να συμμετέχουν σε φωνητικές συνομιλίες ChatGPT.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν μάθημα ChatGPT

Σύμφωνα με τη δήλωση της εταιρείας, η τεχνητή νοημοσύνη παρέχει στους χρήστες πέντε διαφορετικούς τεχνητούς ήχους θα μπορέσει να απαντήσει σε ένα. Επιπλέον, το ChatGPT επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κοινή χρήση αναλύσει εικόνες και θα αποκτήσει επίσης δεξιότητες συζήτησης. Από την άλλη πλευρά, οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με συγκεκριμένες περιοχές στις εικόνες.

Ο ιδρυτής παρενέβη: Το AI της Google θα σας κάνει να ξεχάσετε το ChatGPT!

Ο ιδρυτής παρενέβη: Το AI της Google θα σας κάνει να ξεχάσετε το ChatGPT!

Μόνιμες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας της τεχνητής νοημοσύνης Google Gemini. Ένα έργο που θα είναι καλύτερο από το ChatGPT και το Midjourney μπορεί να παρουσιαστεί το 2023.

Νέες λειτουργίες επεξεργασίας εικόνας και ήχου, Η μεγαλύτερη ενημέρωση του ChatGPT από την κυκλοφορία του φέρνει Με αυτές τις δυνατότητες, η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορεί να δημιουργεί διαφορετικές απαντήσεις, συμπεριλαμβανομένων διαφορετικών τύπων δεδομένων σε συνομιλίες.

Ωστόσο, υπήρξαν ορισμένες ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια της χρήσης τεχνητών φωνών. Το OpenAI είπε ότι οι ήχοι δημιουργήθηκαν με τη συγκατάθεση των πραγματικών ιδιοκτητών. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθεί η είσοδος χρήστη.

Νέες δυνατότητες στον τομέα του ήχου και του βίντεο θα είναι διαθέσιμες από τον Οκτώβριο. Μόνο στο πρώτο στάδιο ChatGPT Plus για 20 $ το μήνα Θα προσφερθεί σε εγγεγραμμένους χρήστες. Θα είναι επίσης διαθέσιμο από εφαρμογές iOS και Android.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!