Το ChatGPT λέει ότι η τιμή του Bitcoin θα είναι 5 εκατομμύρια δολάρια

Το ChatGPT λέει ότι η τιμή του Bitcoin θα είναι 5 εκατομμύρια δολάρια

August 28, 2023 0 By admin

σχεδόν Η τεχνητή νοημοσύνη, που χρησιμοποιείται σε όλους τους κλάδους, θα μπορούσε να εγκαινιάσει μια νέα εποχή στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Αν και το ChatGPT έχει ζητηθεί πολλές φορές για πρόβλεψη τιμής Bitcoin, δεν έχει ληφθεί καμία απάντηση. Αλλά σύμφωνα με την τελευταία αξιολόγηση του ChatGPT Bitcoin, 5 εκατομμύρια δολάρια το 2050 μπορεί να βρεθεί

ChatGPT: Το Bitcoin θα μπορούσε να φτάσει τα 5 εκατομμύρια δολάρια έως το 2050

Η τεχνητή νοημοσύνη, η οποία προηγουμένως έδωσε τις ίδιες απαντήσεις σε διάφορες ερωτήσεις σχετικά με το θέμα, είπε ότι «δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον». Ωστόσο, οι αναλυτές κρυπτονομισμάτων Πρόβλεψη Bitcoin για ChatGPT κάνω πέτυχε. Σύμφωνα με προβλέψεις, η τιμή του Bitcoin έχει τη δυνατότητα να αυξηθεί εκθετικά τα επόμενα χρόνια.

Κρυπτονόμισμα

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει ορίσει τη βασική τιμή του Bitcoin στα 20.000 δολάρια. Με άλλα λόγια, ακόμη και στο χειρότερο σενάριο, δεν θα πέσει κάτω από τις 20 χιλιάδες δολάρια τα επόμενα χρόνια. Αλλά μέχρι το 2050, θα μπορούσε να αξίζει έως και 5 εκατομμύρια δολάρια.

Κανείς δεν περίμενε: Ο Μασκ πούλησε τα κρυπτονομίσματα του, το Bitcoin κατέρρευσε!

Κανείς δεν περίμενε: Ο Μασκ πούλησε τα κρυπτονομίσματα του, το Bitcoin κατέρρευσε!

Όταν η διαστημική εταιρεία SpaceX του Έλον Μασκ πούλησε περιουσιακά στοιχεία κρυπτονομισμάτων, η τιμή του Bitcoin έπεσε στα 25.000 δολάρια. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες.

Οποιαδήποτε από αυτές τις αξιολογήσεις Λάβετε υπόψη ότι αυτή δεν είναι επενδυτική συμβουλή.. Ας τονίσουμε επίσης ότι τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης δεν έχουν τη δυνατότητα να εκτιμούν τα ψηφιακά στοιχεία και να προβλέπουν με ακρίβεια τις τιμές. Πάλι Πρόβλεψη τιμής Bitcoin από το ChatGPT;

  • 20.000 $ έως 150.000 $ έως το 2024.
  • 20.000 $ έως 500.000 $ έως το 2028.
  • 20.000 $ έως 1 εκατομμύριο $ έως το 2032.
  • Μέχρι το 2050, θα είναι μεταξύ 20.000 και 5 εκατομμυρίων δολαρίων.
Πώς να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν μάθημα ChatGPT

Τιμές κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι αρκετά υποθετικό. Οι βραχυπρόθεσμες αλλαγές, οι ανησυχίες για την ασφάλεια και το κλίμα της αγοράς καθιστούν τους επενδυτές ευάλωτους στην αστάθεια. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι μπορεί να πέσει κάτω από 20.000 $.

Λοιπόν, τι γνώμη έχετε για την πρόβλεψη του ChatGPT Bitcoin; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.