Το 2024, το iPad θα αποκτήσει μια εξαιρετική δυνατότητα!

Το 2024, το iPad θα αποκτήσει μια εξαιρετική δυνατότητα!

November 18, 2023 0 By admin

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, συναρπαστικές αλλαγές είναι στον ορίζοντα για τη σειρά iPad της Apple το 2024. Παρά το γεγονός ότι δεν κυκλοφόρησε κανένα νέο tablet φέτος, η Apple φημολογείται ότι προετοιμάζεται για μια σημαντική αναβάθμιση σε οθόνες OLED, μια επαναστατική προσθήκη στα μοντέλα iPad Pro, το 2024.

Οι οθόνες LCD του iPad εγκαταλείπονται, η οθόνη μεγαλώνει

Μια αξιοσημείωτη εξέλιξη είναι η επέκταση του iPad mini, όπου η Apple σχεδιάζει να αυξήσει το μέγεθός του από 8,3 ίντσες σε 8,7 ίντσες. Αυτή η αντικατάσταση αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με το νέο iPad Air 10,9 ιντσών το 2026.

νέο ipad pro oled, νέο ipad pro, led ipad pro, έκτης γενιάς ipad pro

Συγκεκριμένα, η παραλλαγή των 12,9 ιντσών αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στη σειρά iPad Air του επόμενου έτους, ολοκληρώνοντας την τριάδα των tablet με ζωντανή τεχνολογία OLED. Η OLED προσφέρει το πλεονέκτημα ότι είναι λεπτότερη και ελαφρύτερη σε σύγκριση με την οθόνη LCD, γεγονός που βελτιώνει τη συνολική σχεδίαση και τη φορητότητα αυτών των συσκευών.

Η Apple τελειώνει την εποχή των προσιτών iPad!

Η Apple τελειώνει την εποχή των προσιτών iPad!

Η Apple σχεδιάζει να αλλάξει τα μοντέλα iPad Air και Mini σε οθόνες OLED. Τι υπόσχονται τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν το 2026;

Αν και όλα τα εν λόγω μοντέλα iPad θα έχουν οθόνες OLED, η σημαντική διαφορά έγκειται στην τεχνολογία της οθόνης. Η σειρά iPad Pro του 2024 αναμένεται να διαθέτει πάνελ LTPO (Πολυκρυσταλλικό Οξείδιο χαμηλής θερμοκρασίας) που ενεργοποιεί το ProMotion με μέγιστο ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Άλλα μοντέλα θα χρησιμοποιούν πάνελ LTPS (χαμηλής θερμοκρασίας πολυκρυσταλλικό πυρίτιο) και ο ρυθμός ανανέωσης θα περιορίζεται στα 60 Hz.

Ωστόσο, αυτή η πολλά υποσχόμενη εξέλιξη θα μπορούσε να βάλει τους υπάρχοντες ιδιοκτήτες iPad mini και Air που θέλουν να αναβαθμίσουν λίγο. Η σειρά Pro, που θα κυκλοφορήσει το 2024, φαίνεται να είναι η αρχή της επανάστασης των OLED.

ipad

Κοιτάζοντας πέρα ​​από τα tablet, η Apple φαίνεται έτοιμη να επεκτείνει την επανάσταση των OLED στη σειρά MacBook της. Σύμφωνα με αναφορές, το πρώτο MacBook με πάνελ OLED αναμένεται το 2025. Το MacBook Pro 14 ιντσών, το MacBook Air 13 ιντσών και το MacBook Air 15 ιντσών αναμένεται να λάβουν αναβάθμιση OLED το 2026, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή τεχνολογίας οθόνης στη σειρά φορητών υπολογιστών της Apple.

Τι νομίζετε; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.