Το ταμείο των δημιουργών TikTok τελειώνει, εμφανίζεται το ταμείο δημιουργικότητας – SDN

Το ταμείο των δημιουργών TikTok τελειώνει, εμφανίζεται το ταμείο δημιουργικότητας – SDN

November 9, 2023 0 By admin

Το TikTok Creators Fund θα λήξει σύντομα. Το Creators Fund έχει προσεγγίσει δημιουργούς περιεχομένου που έχουν αποκτήσει μεγάλο αριθμό ακολούθων στο TikTok. Υπάρχει μια ευκαιρία για τους παραγωγούς περιεχομένου να κερδίσουν χρήματα στο TikTok με αυτόν τον τρόπο. Το TikTok Creativity Fund που κυκλοφόρησε πρόσφατα θα αντικαταστήσει αυτό το πρόγραμμα.

Το Creativity Fund αντικαθιστά το ταμείο δημιουργών για να κερδίζετε χρήματα στο TikTok

Οι δημιουργοί περιεχομένου διαμαρτύρονται ιδιαίτερα για το ταμείο δημιουργών TikTok. Το TikTok, από την άλλη, έλαβε υπόψη όλη την κριτική και ανέλαβε το Ταμείο Δημιουργικότητας. Ωστόσο, όπως και το ταμείο δημιουργών, το ταμείο δημιουργικότητας θα ισχύει μόνο σε ορισμένες χώρες.

Όπως γνωρίζετε, το ταμείο δημιουργών, το οποίο προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα μέσω του TikTok, είναι ανοιχτό μόνο σε χρήστες από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Επιπλέον, το TikTok Creator Fund θα είναι ανοιχτό σε συμμετέχοντες που διαμένουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το ταμείο δημιουργών περιεχομένου επικρίθηκε ιδιαίτερα για την τυπική πληρωμή.

Δημιουργία εσόδων Tiktok, ταμείο δημιουργών tiktok, παραγωγοί περιεχομένου tiktok, ταμείο δημιουργικότητας tiktok

Ακόμα κι αν το περιεχόμενό σας έχει πολλές προβολές, οι παραγωγοί περιεχομένου TikTok συνήθως χρεώνουν με βάση τον αριθμό των ακολούθων και τις συνολικές προβολές. Πλατφόρμες όπως το YouTube και το Instagram άρχισαν να προσφέρουν καλύτερους όρους πληρωμής για δημιουργούς περιεχομένου, ανοίγοντας το δρόμο για το TikTok Creator Fund.

Υπό αυτή την έννοια, το TikTok ισχυρίζεται ότι θα προσφέρει στους δημιουργούς περιεχομένου την ευκαιρία να κερδίσουν πολύ υψηλότερο εισόδημα με τη βοήθεια του Ταμείου Δημιουργικότητας. Προς το παρόν δεν είναι σαφές ακριβώς ποια μορφή θα έρθει με αυτή τη νέα μορφή.

Απαιτούνται κάποιες θυσίες: Το WhatsApp αυξάνει την ασφάλειά σας, αλλά...

Απαιτούνται κάποιες θυσίες: Το WhatsApp αυξάνει την ασφάλειά σας, αλλά…

Το WhatsApp περνάει από μια αναβάθμιση ασφαλείας που θα οδηγήσει σε πτώση της ποιότητας των κλήσεων. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες για το θέμα…

Οι δημιουργοί περιεχομένου αναμένεται να αμείβονται περισσότερο για τα πλέον δημοφιλή βίντεο TikTok. Και πάλι, όπως το YouTube, είναι επίσης δυνατή η παροχή περισσότερων κοινοποιήσεων σε δημιουργούς περιεχομένου μέσω της διαφήμισης.

Η TikTok ανακοίνωσε ότι η προθεσμία για το ταμείο δημιουργών είναι η 16η Δεκεμβρίου 2023. Μετά από αυτή την ημερομηνία, το TikTok Creativity Fund θα είναι λειτουργικό. Όσοι βρίσκονται ήδη στο ταμείο δημιουργών θα έχουν την ευκαιρία να στραφούν στο ταμείο δημιουργικότητας. Τα νέα μέλη πρέπει να έχουν 10.000 ακόλουθους και περισσότερες από 100.000 προβολές τις τελευταίες 30 ημέρες.

Αναρωτιέμαι αν αυτό το νέο πρόγραμμα Creativity Fund που παρουσιάστηκε για τη δημιουργία εσόδων από το TikTok θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες. Πιστεύετε ότι αυτή η δυνατότητα TikTok θα πρέπει να ανοίξει στην Τουρκία; Αναμένουμε τα σχόλιά σας.