Το παιχνίδι Iron Man αναπτύχθηκε στο Unreal Engine 5

Το παιχνίδι Iron Man αναπτύχθηκε στο Unreal Engine 5

October 20, 2023 0 By admin

Η EA Motive κυκλοφόρησε μια συναρπαστική ενημέρωση ανάπτυξης για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι Iron Man, επιβεβαιώνοντας ότι το παιχνίδι θα τροφοδοτείται από το Unreal Engine 5. Σε μια ανάρτηση ιστολογίου, η EA Motive εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το Unreal Engine 5 θα προσφέρει την τέλεια πλατφόρμα για τις δημιουργικές τους ομάδες για να δημιουργήσετε κάτι πραγματικά εξαιρετικό.

Η ανάπτυξη του παιχνιδιού Iron Man θα ξεκινήσει σύντομα

Αυτό τοποθετεί τον Iron Man μεταξύ των Black Myth: WuKong, Tekken 8 και The Witcher Remake, τα οποία χρησιμοποιούν αυτόν τον προηγμένο κινητήρα. Το Lords of the Fallen ήταν ένα από τα πρώτα μεγάλα παιχνίδια που εκμεταλλεύτηκαν αυτόν τον κινητήρα.

παιχνίδι iron man

Μετά το αναγνωρισμένο από τους κριτικούς Dead Space Remake νωρίτερα φέτος, η EA Motive είναι πλέον πλήρως επικεντρωμένη στο να ζωντανέψει το Iron Man. Ωστόσο, πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και μπορεί να χρειαστούν μερικά χρόνια για να κυκλοφορήσει.

Το αφεντικό της Marvel, Kevin Feige: «Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη την κορυφή του παγόβουνου».

Το αφεντικό της Marvel, Kevin Feige: «Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη την κορυφή του παγόβουνου».

Ο επικεφαλής του Marvel Cinematic Universe, Kevin Feige, είπε ότι υπάρχουν πολλά να προσαρμοστούν από τα κόμικς στη μεγάλη οθόνη.

EA Motive, «Είμαστε ακόμα στη φάση της προπαραγωγής και αφιερώνουμε τον χρόνο μας για να δημιουργήσουμε την καλύτερη βάση για ανάπτυξη. «Αλλά ήδη βρίσκουμε τόσες πολλές ευκαιρίες για να εξερευνήσουμε την ιστορία, το σχεδιασμό και το gameplay με τον Iron Man και είναι συναρπαστικό να βλέπουμε αυτή τη φαντασία να ζωντανεύει». λέει

Η EA Motive δημιούργησε ένα “Community Board” για τον Iron Man, το οποίο αποτελεί απόδειξη της προσέγγισής τους στο Dead Space. Αυτή η ομάδα αφοσιωμένων ενθουσιωδών του Iron Man θα παρέχει ανεκτίμητη ανατροφοδότηση σε όλη τη διαδρομή ανάπτυξης.

Ντεμίρ Αδάμ

Το Iron Man ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2022 ως «ολοκαίνουργιο παιχνίδι περιπέτειας για έναν παίκτη» και θα είναι το πρώτο από τα τρία βιντεοπαιχνίδια της Marvel που σχεδιάστηκε να κυκλοφορήσει από την EA, πιο γνωστή ως εκδότης του FIFA (τώρα FC) και του Battlefield.

Χάρη στις προηγμένες δυνατότητες του Unreal Engine 5 και τις αφοσιωμένες προσπάθειες της ομάδας ανάπτυξης, ο Iron Man θα προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία στους θαυμαστές του εμβληματικού υπερήρωα. Τι νομίζετε; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.