Το μυστικό του τανκ ALTAY αποκαλύπτεται!

Το μυστικό του τανκ ALTAY αποκαλύπτεται!

October 18, 2023 0 By admin

Το πέπλο μυστικότητας πίσω από το Altay Tanı, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα εγχώρια και εθνική αμυντική βιομηχανία της Τουρκίας, αποκαλύφθηκε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, 3 διαφορετικές μηχανές αναπτύσσονται στο πλαίσιο του Altai Tank. Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά της δεξαμενής Altai και λεπτομέρειες άλλων μηχανημάτων που θα παραχθούν…

1 σασί 3 αυτοκίνητα! Εδώ είναι άλλα αυτοκίνητα που θα παραχθούν στο πλαίσιο του Altay Tank!

Τις τελευταίες εβδομάδες, η ημερομηνία μαζικής παραγωγής και οι λεπτομέρειες του κινητήρα δεξαμενής Altai έγιναν σαφείς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η σειριακή παραγωγή του τανκ θα ξεκινήσει το 2025. Τα πρώτα 100 άρματα μάχης που θα παραχθούν μαζικά θα αποτελούνται από μονάδες που θα αγοραστούν από τη Νότια Κορέα. Αργότερα, οι εγχώριοι κινητήρες και μονάδες θα χρησιμοποιηθούν στις δεξαμενές Altai.

Δεξαμενή Αλτάι

Αυτή τη στιγμή η BMC κατασκευάζει ένα εργοστάσιο στην Άγκυρα όπου θα παράγονται τα αυτοκίνητα. Μόλις καθορίστηκε η τοποθεσία παραγωγής των οχημάτων, του εξοπλισμού και των κινητήρων που θα χρησιμοποιηθούν, αποκαλύφθηκε και η παρασκηνιακή διαδικασία κατασκευής του πλαισίου. Σύμφωνα με αναφορές και πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν για το θέμα, αναφέρθηκε ότι στο σασί του τανκ θα κατασκευαστούν δύο διαφορετικά μηχανήματα, κατάλληλα για τις συνθήκες εδάφους και άμυνας.

Το Ισραήλ μιμείται ρωσικά τανκς σε μια προσπάθεια να αμυνθεί από το TB2!

Το Ισραήλ μιμείται ρωσικά τανκς σε μια προσπάθεια να αμυνθεί από το TB2!

Το Ισραήλ άρχισε να μιμείται ρωσικά τανκς στην Ουκρανία στον πόλεμο με την Παλαιστίνη. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Το πρώτο από αυτά τα οχήματα θα είναι ένα Terrain Demining Vehicle με εξοπλισμό όπως το “Demining System”, ενώ το άλλο θα είναι Tank Rescuer που θα παρέχει υπηρεσίες όπως ρυμούλκηση και συντήρηση δεξαμενών που έχουν κολλήσει στο έδαφος ή δεν μπορούν να προχωρήσουν περαιτέρω. Το τρίτο εν λόγω μηχάνημα είναι το γνωστό τανκ Altai, που είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του πλαισίου.

Τα χαρακτηριστικά των αναφερόμενων αυτοκινήτων δεν έχουν αποκαλυφθεί πλήρως. Οι λεπτομέρειες των οχημάτων αναμένεται να οριστικοποιηθούν με ανακοινώσεις που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες.

Χαρακτηριστικά της δεξαμενής Altai:

  • Σύστημα ενεργητικής προστασίας AKKOR
  • Σύστημα ανίχνευσης πυρηνικών και χημικών απειλών
  • Το κύριο οπλικό σύστημα διαμετρήματος 120 mm 55
  • Προηγμένη πανοπλία
  • Υβριδικό σύστημα προστασίας
  • 12-κύλινδρος κινητήρας ντίζελ (1500Hp)
  • Κιβώτιο ταχυτήτων 5 εμπρός 3 όπισθεν
  • Τμήμα υποστήριξης ζωής