Τι προσφέρουν τα νέα έξυπνα γυαλιά Ray-Ban Meta;

Τι προσφέρουν τα νέα έξυπνα γυαλιά Ray-Ban Meta;

September 27, 2023 0 By admin

Η Meta παρουσίασε τις νέες της τεχνολογίες στη σημερινή εκδήλωση. Εδώ ξεχώρισαν τα γυαλιά μικτής πραγματικότητας Meta Quest 3. Ωστόσο, το προϊόν που τράβηξε τα βλέμματα κατά τη διάρκεια της προώθησης ήταν τα νέα Meta Smart Glasses της Ray-Ban.

Τι προσφέρουν τα έξυπνα γυαλιά Ray-Ban Meta;

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό των νέων γυαλιών Ray-Ban Meta είναι μια ευρυγώνια κάμερα 12 megapixel και μνήμη 32 GB. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να κάνουν εγγραφή βίντεο στα 1080p/60fps και να μεταδίδουν ζωντανά απευθείας στο Facebook ή το Instagram.

Τα γυαλιά έχουν επίσης πέντε ενσωματωμένα μικρόφωνα. Αυτά τα μικρόφωνα μπορούν να καταγράφουν ήχο surround, συμπεριλαμβανομένου ενός δέκτη κρυμμένο στη μύτη για βελτίωση της ποιότητας του ήχου, ειδικά κατά τη διάρκεια κλήσεων. Επιπλέον, τα νέα ηχεία είναι 50 τοις εκατό πιο δυνατά. Επιπλέον, δημιουργεί λιγότερο θόρυβο, έτσι ώστε οι άνθρωποι γύρω σας να μην μπορούν να ακούσουν αυτό που ακούτε.

Apple Vision Pro Rival: Meta Quest 3 σε έκπτωση!

Apple Vision Pro Rival: Meta Quest 3 σε έκπτωση!

Το φιλόδοξο και πολυαναμενόμενο νέο ακουστικό VR της Meta, το Meta Quest 3, κυκλοφόρησε επιτέλους. Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά και η τιμή του!

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φωνητικές εντολές για να ελέγξετε τα γυαλιά. Για παράδειγμα, μπορείτε να δώσετε μια φωνητική εντολή για να ξεκινήσετε μια ζωντανή ροή ή να στείλετε περιεχόμενο σε άτομα. Η Meta λέει ότι αυτή η δυνατότητα των γυαλιών (τροφοδοτείται από AI) μπορεί να κάνει την κοινή χρήση δεδομένων ευκολότερη και ταχύτερη.

Ο σχεδιασμός των γυαλιών έχει επίσης ενημερωθεί και προσφέρει ένα πιο κομψό σχέδιο με λεπτότερους κροτάφους. Έρχεται επίσης με ένα αναπτυσσόμενο touchpad. Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται ευκολότερος ο έλεγχος της μουσικής, η προσαρμογή της έντασης και η εγγραφή φωτογραφιών ή βίντεο.

Τα έξυπνα γυαλιά Ray-Ban Meta είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία στις ΗΠΑ από σήμερα. Τα γυαλιά ξεκινούν από 299 $ και φτάνουν τα 329 $ για τους πολωτικούς φακούς και τα 379 $ για τους φακούς μετάβασης. Οι επίσημες πωλήσεις ξεκινούν στις 17 Οκτωβρίου.