Τι να κάνετε στα τηλέφωνα Xiaomi!  – ShiftDelete.Net

Τι να κάνετε στα τηλέφωνα Xiaomi! – ShiftDelete.Net

November 12, 2023 0 By admin

Τα smartphone Xiaomi έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, όταν αγοράζετε μια νέα συσκευή, κάνοντας ορισμένες σημαντικές ρυθμίσεις θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το τηλέφωνό σας. Ο συντάκτης του Green Robot Samet Jankovic συζήτησε σημαντικές ρυθμίσεις που πρέπει να κάνετε στα τηλέφωνα Xiaomi σε αυτό το βίντεο.

Ρυθμίσεις για τηλέφωνα Xiaomi!

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε στα τηλέφωνα Xiaomi είναι να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις που ενεργοποιούνται αυτόματα όταν ρυθμίζετε τη συσκευή σας. Από την άλλη πλευρά, η γραμμή εφαρμογών στις συσκευές Xiaomi είναι επίσης κλειστή από προεπιλογή. Ενεργοποιώντας αυτό, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή που θέλετε πολύ πιο γρήγορα.

SDNshiftdelete.net

Η παρακολούθηση της απόδοσης είναι επίσης πολύ σημαντική στα μοντέλα Xiaomi. Για αυτό, θα ήταν λογικό να παρακολουθείτε τη χρήση της μνήμης RAM του τηλεφώνου. Συνιστούμε να ενεργοποιήσετε την επιλογή προβολής της κατάστασης της μνήμης μέσω των ρυθμίσεων.

Πρώτη συνάντηση με το Google Pixel 8 Pro!

Πρώτη συνάντηση με το Google Pixel 8 Pro!

Το Pixel 8 Pro, ένα από τα αξιοσημείωτα μοντέλα της σειράς, τραβάει την προσοχή των χρηστών τόσο με τα χαρακτηριστικά του όσο και με την τιμή του. Το Pixel 8 Pro είναι εδώ για πρώτη φορά.

Οι συσκευές Xiaomi παρέχουν απρόσκοπτη ενσωμάτωση με τον λογαριασμό Mi, παρόμοια με το Apple ID. Μπορείτε να συνδέσετε τα tablet, τα smartphone και τα ρολόγια σας και να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας. Από την άλλη πλευρά, με έναν λογαριασμό Mi, μπορείτε να προστατεύσετε το τηλέφωνό σας από καταστάσεις όπως κλοπή ή απώλεια.

Τα μοντέλα Xiaomi προσελκύουν μεγάλη προσοχή από τους gamers και για αυτό προσφέρεται η εφαρμογή Game Turbo. Μπορούμε να προσαρμόσουμε παραμέτρους όπως το FPS και τα γραφικά στα παιχνίδια μέσω του Game Turbo. Έτσι, η εμπειρία παιχνιδιού σας θα είναι πολύ πιο ομαλή.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνετε για τις συσκευές Xiaomi στο βίντεό μας. Απολαμβάνω!