Τα 9 καλύτερα κόλπα για γονείς το 2023 που πρέπει να ξέρετε

Τα 9 καλύτερα κόλπα για γονείς το 2023 που πρέπει να ξέρετε

May 26, 2023 0 By admin

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Είναι πάντα καλή ιδέα να βρίσκουμε μεθόδους ανατροφής που λειτουργούν, κάνουν τη ζωή μας πιο διαχειρίσιμη και παρέχουν τις καλύτερες ευκαιρίες για τις οικογένειές μας. Εάν είστε ιδιοκτήτης σπιτιού και γονέας, τώρα είναι η ώρα να κάνετε ό,τι μπορείτε για να δώσετε στα παιδιά σας την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση. Αυτό σημαίνει προγραμματισμό κολεγίου, βοήθεια για την εργασία και μια ντουζίνα άλλα πράγματα.

Hacks για γονείς

Τεχνικές εργασίας για γονείς

Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα προγράμματα θυγατρικών. Τα προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτά μας επιτρέπουν να πληρωθούμε συνδέοντας δωρεάν σε αυτούς τους ιστότοπους συνεργατών. Ως Amazon Associates, κερδίζουμε χρήματα από σχετικές αγορές. Δείτε τη σελίδα Πολιτικής Απορρήτου μας για αποκαλύψεις. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Οι μαμάδες και οι μπαμπάδες στη δεκαετία του 2020 αντιμετωπίζουν μια σειρά από προκλήσεις. Αυτά περιλαμβάνουν αύξηση της πιθανής τιμής πώλησης του σπιτιού, καθιστώντας το πιο ασφαλές και προσθέτοντας βελτιώσεις φιλικές προς τα παιδιά. Επιπλέον, είναι σημαντικό να βρείτε τρόπους για να κερδίσετε χρήματα ενοικιάζοντας επιπλέον χώρο, ελαχιστοποιώντας τη χρήση ενέργειας, γνωρίζοντας τι να κάνετε σε περίπτωση πυρκαγιάς και προσθέτοντας ακίνητα στο επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο.

Ας αντιμετωπίσουμε την αλήθεια. Το να μεγαλώσεις μια οικογένεια ή να μάθεις ποιες τεχνικές ανατροφής λειτουργούν καλύτερα δεν είναι ποτέ εύκολο. Αλλά γι’ αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις επιλογές μας όταν σχεδιάζουμε το μέλλον για τις οικογένειές μας. Ανεξάρτητα από την ηλικία των παιδιών μας, όλοι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λίγη βοήθεια και καθοδήγηση. Αλλά φυσικά θέλουμε πιο διαχειρίσιμους και αποτελεσματικούς τρόπους για να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη και πιο παραγωγική.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές τεχνικές γονικής μέριμνας που θα σας βοηθήσουν να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη, ασφαλέστερη και πιο ικανοποιητική.

Hacks για γονείς

1 – Εξερευνήστε την εκπαίδευση στο σπίτι

Μία από τις πιο μεταμορφωτικές κοινωνικές τάσεις της τελευταίας δεκαετίας είναι μελέτη στο σπίτι κίνηση. Η εκπαίδευση στο σπίτι, πλέον νόμιμη στις περισσότερες πολιτείες, κερδίζει δημοτικότητα. Εκατομμύρια γονείς επιλέγουν να μείνει ένας σύζυγος στο σπίτι για να διδάξει μικρότερα παιδιά. Στην ιδανική περίπτωση, μια τέτοια διευθέτηση θα έδινε στους γονείς πλήρη αυτονομία στην επιλογή των σχολικών βιβλίων και του εκπαιδευτικού υλικού.

Επίσης, ως εναλλακτική λύση στη δημόσια εκπαίδευση, η εκπαίδευση στο σπίτι έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως καλύτερες τυποποιημένες βαθμολογίες εξετάσεων και προσωπική ασφάλεια. Εάν δεν θέλετε να ασχοληθείτε με την αυτοεκπαίδευση, μπορείτε να ενωθείτε με άλλους γονείς και να δημιουργήσετε ένα σχολείο στη γειτονιά, όπου ένας ενήλικας διδάσκει έως και δώδεκα παιδιά.

Επίσης, επειδή τα παιδιά είναι το πρωταρχικό μας μέλημα, είναι πολύ σημαντικό να διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά μας λαμβάνουν την εκπαίδευση που χρειάζονται και τους αξίζει. Η εκπαίδευση στο σπίτι διασφαλίζει ότι τα παιδιά σας λαμβάνουν σωστή εκπαίδευση, κατακλυσμένα από ένα σύστημα που θέλει τον έλεγχο πάνω τους και τη μάθησή τους. Όσον αφορά την ανατροφή των παιδιών, η εκπαίδευση στο σπίτι παρέχει στην οικογένειά σας την εκπαίδευση που θέλετε και δεν απαιτείται από την κυβέρνηση ή τις τοπικές υπηρεσίες μας.

2 – Χρησιμοποιήστε τα ίδια κεφάλαιά σας για να πληρώσετε για το κολέγιο

Ένα από τα πράγματα που λατρεύουν οι γονείς να κάνουν είναι να βοηθούν τα παιδιά τους να πληρώνουν για το κολέγιο. Τα καλά νέα για τους ιδιοκτήτες σπιτιού είναι ότι τα ίδια κεφάλαια μπορούν να ολοκληρώσουν τη δουλειά σε χρόνο μηδέν. Εκατομμύρια μαμάδες και μπαμπάδες έχουν χρησιμοποιήσει HELOCs (πιστωτικές γραμμές μετοχικού κεφαλαίου κατ’ οίκον) για να έχουν πρόσβαση σε κεφάλαια που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για μέρος ή το σύνολο της κολεγιακής εκπαίδευσης ενός παιδιού. Με καλές συμβουλές γονικής μέριμνας όπως αυτή, μπορείτε να αποφύγετε το άγχος της ανησυχίας για την πληρωμή για το κολέγιο.

Η ιδιοκτησία ενός σπιτιού συνοδεύεται από ευθύνες, αλλά υπάρχουν εξίσου πολλές από αυτές τα οφέλη του να είσαι ιδιοκτήτης. Τα περισσότερα σπίτια εκτιμούν την αξία τους με την πάροδο του χρόνου και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους εργαζόμενους να λάβουν πίστωση, να δημιουργήσουν μακροπρόθεσμη οικονομική σταθερότητα και να έχουν ένα άνετο μέρος για να ζήσουν μια ζωή. Επιπλέον, η άντληση ιδίων κεφαλαίων για την κάλυψη του κόστους του κολεγίου είναι μια εναλλακτική λύση για τους νέους που λαμβάνουν δάνεια και αποφοιτούν με σημαντικά χρέη.

3 – Κάντε το σπίτι σας ένα ασφαλές μέρος

Ποτέ μην υποθέτετε ότι το σπίτι σας είναι τόσο ασφαλές όσο θα έπρεπε. Προστατέψτε τα παιδιά σας και τον εαυτό σας λαμβάνοντας συγκεκριμένα μέτρα. Στη δεκαετία του 2020, εκατομμύρια παιδιά με κλειδαριά γυρίζουν σπίτι από το σχολείο πολύ πριν τελειώσουν η μαμά και ο μπαμπάς τη δουλειά. Αυτό συνήθως σημαίνει ότι οι νέοι περνούν αρκετές ώρες χωρίς την επίβλεψη ενηλίκου αρκετές ημέρες την εβδομάδα. Υπάρχει επίσης το θέμα της καθημερινής ασφάλειας.

Τι μπορούν λοιπόν να κάνουν οι πολυάσχολες οικογένειες; Πρώτα, εγκαταστήστε έξυπνες κλειδαριές, ράβδους παραθύρων, φώτα ευαίσθητα στην κίνηση γύρω από την περίμετρο της κατασκευής και ένα σύστημα συναγερμού που καλεί αυτόματα βοήθεια. Για παράδειγμα, ακόμη και συστήματα παρακολούθησης βίντεο πολλαπλών καμερών είναι μια συμφωνία αυτές τις μέρες. Επιπλέον, το συνολικό κόστος των συσκευών οικιακής ασφάλειας έχει μειωθεί σημαντικά την τελευταία δεκαετία.

4 – Αυξήστε την τιμή πώλησης του σπιτιού σας

Εάν σκοπεύετε να πουλήσετε στο εγγύς μέλλον, προσπαθήστε να αυξήσετε την τιμή πώλησης του ακινήτου. Για παράδειγμα, εξετάστε το ενδεχόμενο να βάψετε τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό, να στρώσετε το δρόμο, να ανακαινίσετε τον εξωραϊσμό της μπροστινής αυλής, να ανακαινίσετε την κουζίνα, να ενημερώσετε τα μπάνια, να επισκευάσετε την οροφή, να κάνετε ενδελεχή επιθεώρηση HVAC και κλιματισμό ή να εγκαταστήσετε μια μικρή πισίνα.

Φυσικά, προτού αποφασίσετε σε ποια έργα θα εστιάσετε, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας κτηματομεσίτη για να μάθετε ποιες βελτιώσεις μπορεί να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα στην περιοχή σας. Επιπλέον, είναι μια από τις πιο έξυπνες επενδυτικές στρατηγικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μια από τις καλύτερες τεχνικές ανατροφής που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Ιδέες για ενεργειακά αποδοτική βελτίωση του σπιτιού

5 – Προσθέστε άνεση με αναβαθμίσεις φιλικές προς τα παιδιά – Διασκεδαστικά κόλπα για γονείς

Τι συμβάλλει σε έναν άνετο χώρο διαβίωσης; Οι οικογένειες θα διασκεδάσουν με πολλές βελτιώσεις και προσθήκες, όπως πισίνες στο έδαφος, χώρους αναψυχής, εξοπλισμό γυμναστικής στην πίσω αυλή, υδρομασάζ, γήπεδα μπάσκετ και πολλά άλλα.

Επίσης, ορισμένες βελτιώσεις φιλικές προς τα παιδιά είναι έργα DIY που δεν απαιτούν ειδικές δεξιότητες ή εργαλεία. Ωστόσο, σκεφτείτε να προσλάβετε έναν εργολάβο για μεγαλύτερες και πιο σύνθετες εργασίες όπως η κατασκευή καταστρωμάτων ή η στήριξη πισίνα στο έδαφος.

6 – Σταματήστε να σπαταλάτε ενέργεια – αμυχές για έξυπνη ανατροφή των παιδιών

Η ενέργεια κοστίζει και αυτός είναι ο κύριος λόγος για να μην τη σπαταλάμε. Το να είσαι γονιός σημαίνει μείωση των εξόδων του νοικοκυριού και διαχειρίστηκε. Μπορείτε να το κάνετε αυτό προσθέτοντας ηλιακούς συλλέκτες στην οροφή, αντικαθιστώντας τον παλιό σας μετρητή με μια έξυπνη συσκευή, ελέγχοντας και ενημερώνοντας τη μόνωση γύρω από τη δομή και πραγματοποιώντας ενεργειακό έλεγχο για τον εντοπισμό περιοχών όπου ο εξωτερικός αέρας παραβλέπεται. Με γονικά κόλπα όπως αυτό, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και να σταματήσετε να σπαταλάτε ενέργεια.

7 – Κάντε την πυρασφάλεια ένα οικογενειακό έργο

Η ασφάλεια των παιδιών είναι ο κύριος στόχος όλων των μητέρων και των πατέρων. Είναι ζωτικής σημασίας για τους ιδιοκτήτες σπιτιού να έχουν ένα καλά δοκιμασμένο σχέδιο πυρασφάλειας. Κατά τη διάρκεια μιας πυρκαγιάς, ακόμη και τα μικρά παιδιά πρέπει να ξέρουν τι να κάνουν και πώς να καλέσουν βοήθεια. Η μηνιαία εκπαίδευση σώζει ζωές και προστατεύει την περιουσία. Επίσης, παρακολουθήστε ένα διαδικτυακό μάθημα που διδάσκει την οικογενειακή πυρασφάλεια. Υπάρχουν δεκάδες δωρεάν δραστηριότητες που μπορούν να παρακολουθήσουν οι οικογένειες μαζί.

Ρωτήστε την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία εάν προσφέρουν μαθήματα πρόσωπο με πρόσωπο. Πολλοί το κάνουν και είναι πολύ καλύτερες από τις διαδικτυακές εκδόσεις. Ασκηθείτε τουλάχιστον μία φορά το μήνα και παρακολουθήστε ένα μάθημα ΚΑΡΠΑ από τον τοπικό σας γιατρό. Κάποια εκπαίδευση ΚΑΡΠΑ περιλαμβάνει μια μικρή αμοιβή, αλλά η γνώση μπορεί να σώσει μια ζωή σε μια πυρκαγιά ή άλλη έκτακτη ανάγκη όταν ένα άτομο χάσει τις αισθήσεις του.

Επίσης, μην ξεχνάτε να αλλάζετε τις μπαταρίες του συναγερμού καπνού κάθε χρόνο. Και ορίστε την υψηλότερη βαθμολογία Ανιχνευτές καπνού LCD και συναγερμοί μονοξειδίου του άνθρακα για να κρατήσετε το σπίτι σας ασφαλές.

Hacks για γονείς

9 – Προσθέστε ακίνητα στο επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο

Είτε το επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο είναι καθαρά για συνταξιοδοτικό πλούτο είτε για να παίξετε στο χρηματιστήριο, εργαστείτε για να συγκεντρώσετε μια διαφορετική ομάδα περιουσιακών στοιχείων. Μην νομίζετε ότι η κατοχή μετοχών σε 10 ή περισσότερες εταιρείες επιτυγχάνει τον στόχο. Αντίθετα, στοχεύστε να εξισορροπήσετε το χαρτοφυλάκιό σας με μετοχές, ακίνητα, πολύτιμα μέταλλα και εμπορεύματα, για παράδειγμα. Επιπλέον, τα περιουσιακά στοιχεία που βασίζονται σε ακίνητα, όπως οι μετοχές των αμοιβαίων κεφαλαίων, έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα.

Όταν το χρηματιστήριο βρίσκεται σε πτωτική φάση, τα ακίνητα τείνουν να τα πηγαίνουν καλά. Φυσικά, υπάρχουν εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα, αλλά η έννοια βασίζεται στο γεγονός ότι η ακίνητη περιουσία δεν είναι κατηγορία περιουσιακών στοιχείων χαρτιού, αλλά απτή. Επομένως, οι γονείς θα πρέπει να προσέχουν ακόμη περισσότερο τις επενδύσεις τους, αφού υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να καταλήξει μέρος ή όλο το κεφάλαιο στο κτήμα. Η ισορροπία, η επιμονή και η συμπερίληψη της ακίνητης περιουσίας είναι οι τρεις θεμελιώδεις αρχές της οικοδόμησης ενός ισχυρού χρηματοοικονομικού μέλλοντος.

Με εξαιρετικές συμβουλές για γονείς όπως αυτές, μπορείτε να προστατεύσετε την οικονομική και προσωπική ασφάλεια της οικογένειάς σας για τα επόμενα χρόνια. Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνετε θετικές αλλαγές για τον εαυτό σας και την οικογένειά σας για να ωφελήσετε ένα ασφαλές μέλλον για όλους.

Τυχαία ευρήματα

Αν σας αρέσει να ανακαλύπτετε τυχαία ευρήματα, θα θέλετε να ακούσετε για πέντε που βρήκαμε, δοκιμάσαμε και τώρα αγαπάμε. Όσο κι αν αγαπάμε τα προϊόντα από στόμα σε στόμα, είναι συναρπαστικό να βρίσκουμε εν κινήσει προϊόντα που έχουν αποδειχθεί ότι είναι φύλακες. Έχετε ακούσει ποτέ τους φίλους σας να συνεχίζουν και να αναφέρουν ένα νέο κραγιόν που έπεσαν πάνω τους και ήξεραν ότι έπρεπε να το δοκιμάσετε; Αυτά τα τυχαία ευρήματα γίνονται συχνά μερικά από τα καλύτερα προϊόντα που γνωρίζουμε και αγαπάμε σήμερα.

Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα προγράμματα θυγατρικών. Τα προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτά μας επιτρέπουν να πληρωθούμε συνδέοντας δωρεάν σε αυτούς τους ιστότοπους συνεργατών. Ως Amazon Associates, κερδίζουμε χρήματα από σχετικές αγορές. Δείτε τη σελίδα Πολιτικής Απορρήτου μας για αποκαλύψεις. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️