Τα τηλέφωνα Xiaomi θα μοιάζουν με αυτό: Αναθεώρηση HyperOS!

Τα τηλέφωνα Xiaomi θα μοιάζουν με αυτό: Αναθεώρηση HyperOS!

November 21, 2023 0 By admin

Η Xiaomi αποκάλυψε τη νέα διεπαφή χρήστη HyperOS σε εκδήλωση στην Κίνα. Το HyperOS ήταν παλαιότερα γνωστό ως MIUI 15 και θα υποστηρίζει όλες τις συσκευές Xiaomi. Το HyperOS στοχεύει στη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη προσφέροντας μοντέρνα εμφάνιση και καινοτόμο σχεδιασμό. Αξιολόγηση HyperOS εδώ.

Κριτική Xiaomi HyperOS!

SDNshiftdelete.net

Η διεπαφή αλλάζει το σχήμα του κέντρου ελέγχου και του πίνακα ειδοποιήσεων και δίνει σε πολλές εφαρμογές μια εμφάνιση τύπου iOS. Το HyperOS διευκολύνει επίσης τον συγχρονισμό μεταξύ συσκευών, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη σύνδεση μεταξύ smartphone, ρολογιών και οικιακών συσκευών. Όλα τα προϊόντα Xiaomi μπορούν να ελεγχθούν μέσω του HyperOS μέσω του τηλεφώνου.

Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών είναι το Hypermind, το οποίο επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο των προϊόντων Mijia, τα οποία θα είναι διαθέσιμα ειδικά στην Κίνα.

Ανασκόπηση του Xiaomi HyperOS

Αναφέρεται επίσης ότι το HyperOS θα προσφέρει επίσης βελτιώσεις στη διάρκεια ζωής και την απόδοση της μπαταρίας. Η ασφάλεια έχει επίσης βελτιωθεί: Η Xiaomi ισχυρίζεται ότι το HyperOS θα είναι πιο σταθερό και προστατευμένο από τρωτά σημεία. Η συνεργασία με προγραμματιστές βελτιστοποιεί τη λειτουργία του προγράμματος.

Το Xiaomi HyperOS χρησιμοποιεί μεγάλα βασικά μοντέλα, τα οποία τους επιτρέπουν να τροφοδοτούν προγράμματα συστημάτων. Το Xiaomi AI Assistant παρέχει τώρα άμεση πρόσβαση στις δυνατότητες δημιουργίας κειμένου ενός μεγάλου βασικού μοντέλου μέσω της διεπαφής χρήστη, επιτρέποντας εργασίες όπως η δημιουργία γλώσσας και η σύνοψη άρθρων.

Οι υπότιτλοι σε πραγματικό χρόνο μετατρέπουν τις συνομιλίες βιντεοδιάσκεψης σε σημειώσεις και έξυπνες περιλήψεις συσκέψεων. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν φωνητικές φράσεις για να αναζητήσουν εικόνες σε άλμπουμ φωτογραφιών και να δημιουργήσουν εικόνες AI με βάση υπάρχοντα πορτρέτα.

Η έκδοση tablet της εφαρμογής “Mi Canvas” προσθέτει ένα πινέλο AI που μπορεί να μετατρέψει τα συνηθισμένα doodles σε εξαιρετικά έργα τέχνης. Επιπλέον, οι εφαρμογές τρίτων μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητες του υποσυστήματος τεχνητής νοημοσύνης, για παράδειγμα, να κατανοήσουν έγγραφα χρησιμοποιώντας στιγμιότυπα οθόνης στο WPS ή να δημιουργήσουν παρουσιάσεις με μία μόνο εντολή.

Το Xiaomi HyperOS χρησιμοποιεί ένα υποσύστημα AI για την ενσωμάτωση μεγάλων βασικών μοντέλων στο NPU της συσκευής για αποτελεσματική ανάπτυξη. Αυτή η υποστήριξη επεκτείνεται σε μεγάλα βασικά μοντέλα smartphone Xiaomi, όπως παραδειγματίζεται από το ιδιόκτητο μοντέλο βάσης εικόνας, το οποίο μειώνει το μέγεθος του μοντέλου και τη χρήση μνήμης κατά 75% και μειώνει τον χρόνο σχεδίασης από 100 δευτερόλεπτα σε μόλις 5 δευτερόλεπτα.

Αυτές οι προηγμένες δυνατότητες απόδοσης ενισχύουν ήδη τις λειτουργίες του Xiaomi AI Assistant, όπως το Text to Image και το Image Extender στα άλμπουμ φωτογραφιών της συσκευής.

Το HyperOS, το οποίο θα εμφανιστεί για πρώτη φορά σε συσκευές όπως η σειρά Xiaomi 14 και το K60 Ultra (στην παγκόσμια αγορά ως σειρά 13T), θα κυκλοφορήσει επίσης με το tablet Pad 6 Max 14. Άλλα μοντέλα της Xiaomi θα λάβουν την ενημέρωση HyperOS από 2024.