Τα μικρά ηλεκτρικά αυτοκίνητα μεγάλης εμβέλειας είναι καθ’ οδόν!

Τα μικρά ηλεκτρικά αυτοκίνητα μεγάλης εμβέλειας είναι καθ’ οδόν!

September 10, 2023 0 By admin

Στελλάντης, μπαταρίες για ηλεκτρικά αυτοκίνητα έκανε ένα σημαντικό βήμα μπροστά. Η εταιρεία, η οποία περιλαμβάνει τόσο σημαντικές μάρκες αυτοκινήτων όπως η Fiat και η Ferrari, έχει δεσμευτεί να μειώσει το μέγεθος των μπαταριών. Υπό αυτή την έννοια, ιταλ μικρά ηλεκτρικά οχήματα μεγάλης εμβέλειας Πάτησε το κουμπί για.

Η μπαταρία ενός μικρού ηλεκτρικού οχήματος με μεγάλη αυτονομία μικραίνει

Αν κρίνουμε από τη δήλωση του Στελλάνη, η ιταλική εταιρεία σχεδιάζει να μειώσει το μέγεθος των μπαταριών κατά πενήντα τοις εκατό. Αντίστοιχα, στόχος της εταιρείας είναι να επιτύχει αυτόν τον στόχο έως το 2030.

Η εταιρεία ήταν παλιά μπαταρία λιθίου-θείου κατέχει σημαντική θέση στην τεχνολογία LytenΈκανε τεράστιες επενδύσεις σε . Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο Στελλάνης έχει αρχίσει να αποκομίζει τα οφέλη αυτής της επένδυσης.

Κατά συνέπεια, το πρωτότυπο που αναπτύχθηκε πρόσφατα εξαλείφει την ανάγκη για ηλεκτρικές μονάδες μετατροπής. Αντίστοιχα, η νέα τεχνολογία μπαταρίας εξοικονομεί εσωτερικό χώρο συνδυάζοντας τις λειτουργίες ενός ηλεκτρικού φορτιστή και ενός μετατροπέα στις μονάδες μπαταρίας ιόντων λιθίου. Σαν αυτό μπαταρίες για ηλεκτρικά αυτοκίνητα Θα είναι και μικρότερο και ελαφρύτερο.

Παγίδα: Η αντίπαλος της Tesla Roadster MG Cyberster φτάνει στην Τουρκία!

Παγίδα: Η αντίπαλος της Tesla Roadster MG Cyberster φτάνει στην Τουρκία!

Η MG θα προσφέρει επίσης το νέο μοντέλο Cyberster που παρουσίασε φέτος προς πώληση στην Τουρκία. Εδώ είναι όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή και τις προδιαγραφές MG Cyberster…

Ο κύριος στόχος εδώ είναι η ανάπτυξη των μικρών και διατίθεται ηλεκτρικό αυτοκίνητο κάνουν τη διαφορά στην αγορά. Ο Στελλάνης έχει εμπειρία στην παραγωγή μικρών και προσιτών αυτοκινήτων, ειδικά με τη μάρκα Fiat.

Υπό αυτή την έννοια, η εταιρεία είναι κινέζικη με κατασκευαστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων Αναμενόταν να ανταγωνιστεί σε αυτόν τον τομέα. Η παραγωγή της Stellanis της δικής της μπαταρίας για ηλεκτρικά οχήματα είναι σημαντική για το μέλλον της ευρωπαϊκής αγοράς αυτοκινήτου. Ωστόσο, το γεγονός ότι αυτές οι νέες μπαταρίες θα εμφανιστούν το 2030 είναι ένα από τα ερωτηματικά. Ειδικά μπαταρία ηλεκτρικού αυτοκινήτου Κάθε χρόνο βλέπουμε μια νέα ανακάλυψη σε αυτόν τον τομέα.

Ωστόσο, διαθέσιμα και ηλεκτρικά οχήματα μεγάλης εμβέλειας Μπορεί επίσης να αλλάξει ολόκληρη την αγορά. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι δεν υπάρχει ούτε αυτοκίνητο ούτε μπαταρία. Πέρυσι, η Stellanis ανακοίνωσε ότι θα παράγει πλήρως ηλεκτρικά αυτοκίνητα το 2027. Σύμφωνα με αυτόν τον στόχο, φαίνεται ότι το 2030 δεν θα προχωρήσει.

Τόσο η διάρκεια ζωής της μπαταρίας όσο και η ταχύτητα φόρτισης έχουν μεγάλη σημασία στην τεχνολογία των ηλεκτρικών οχημάτων. Οι μπαταρίες με τόσο μειωμένες διαστάσεις αναμένεται επίσης να φορτιστούν γρήγορα. Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει μοιραστεί καμία πληροφορία για το θέμα καθώς έχουν περάσει επτά χρόνια.

Τι πιστεύετε για τους Ευρωπαίους κατασκευαστές; επανάσταση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων Είναι πίσω; Αναμένουμε τα σχόλιά σας.