Τα κουφώματα τιτανίου iPhone 15 βγαίνουν από το κουτί κατεστραμμένα!

Τα κουφώματα τιτανίου iPhone 15 βγαίνουν από το κουτί κατεστραμμένα!

September 24, 2023 0 By admin

Η σειρά iPhone 15, που τραβάει τα βλέμματα όλων με τα κουφώματα από τιτάνιο, είναι πλέον διαθέσιμη για προπαραγγελία και στη συνέχεια σε πώληση. Πολλοί χρήστες που αγόρασαν με ενθουσιασμό το iPhone 15 αντιμετωπίστηκαν με μεγάλη απογοήτευση. Οι συσκευές βγήκαν από το κουτί κατεστραμμένες. Πώς λοιπόν προέκυψαν αυτές οι ζημιές; Υπάρχουν προβλήματα στη γραμμή παραγωγής; Εδώ είναι τα κατεστραμμένα μοντέλα iPhone 15…

Διαρκούν πραγματικά τα κουφώματα από τιτάνιο; Εδώ είναι τα μοντέλα iPhone 15 Pro που βγήκαν από το κουτί κατεστραμμένα!

Το θέμα αυτό, που προέκυψε με ανάρτησή του στο Twitter, προκάλεσε αντιδράσεις σε πολλούς. Οι χρήστες εκπλήσσονται αρκετά που η συσκευή, η οποία είναι πραγματικά πανάκριβη και της οποίας τα πλαίσια από τιτάνιο επισημαίνονται ως «ανθεκτικά», βγαίνει από το κουτί κατεστραμμένη. Συνήθως παρατηρείται ζημιά σε μέρη συσκευών όπως το πλαίσιο, το γυαλί της κάμερας και το πίσω γυαλί.

Οι δημοσιεύσεις δείχνουν ότι αυτή η κατάσταση ξεχωρίζει σε 3 κύριες αγορές. Τα κατεστραμμένα iPhone είναι στην ημερήσια διάταξη στις αγορές των ΗΠΑ, της Κίνας και της Ευρώπης. Υπάρχουν γρατσουνιές στις οθόνες των συσκευών, φθορές στα κουφώματα από πτώσεις, φυσαλίδες και ξεθωριασμένες περιοχές στις βαμμένες επιφάνειες. Αυτά τα καλλυντικά προβλήματα πιθανότατα θα επιλυθούν, αλλά υπάρχουν μοντέλα με γρατσουνισμένους φακούς κάμερας.

Η Apple ανακοίνωσε: αν χρησιμοποιείτε το iPhone 15 χωρίς θήκη, αλλάζει το χρώμα του!

Η Apple ανακοίνωσε: αν χρησιμοποιείτε το iPhone 15 χωρίς θήκη, αλλάζει το χρώμα του!

Απροσδόκητα νέα ήρθαν από τη σειρά iPhone 15 Pro. Το χρώμα των συσκευών γίνεται πιο ανοιχτό. Το ακριβό ύφασμα της Apple φαίνεται να λύνει το πρόβλημα. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες

Το μοντέλο iPhone 15 Pro είναι μια συσκευή που κατάφερε να πουλήσει τον εαυτό της, ειδικά με τις δυνατότητες της κάμερας. Ένα σοβαρό πρόβλημα για μια τέτοια συσκευή είναι ένας γδαρμένος φακός κάμερας. Η Apple δεν έχει παράσχει μήνυμα υποστήριξης ή δήλωση σχετικά με το ζήτημα. Αλλά οι συσκευές πρέπει να αντικατασταθούν. Παρόμοια προβλήματα υπήρχαν και σε προηγούμενα μοντέλα iPhone. Ορισμένες συσκευές στην αγορά ενδέχεται να καταστραφούν λόγω βλάβης στην παρτίδα παραγωγής.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σε αυτό το θέμα είναι να ανοίξετε το κουτί και να επιθεωρήσετε τη συσκευή παρουσία αντιπροσώπου πελατών χωρίς να φύγετε από το Apple Store μετά την αγορά της συσκευής. Με αυτόν τον τρόπο, οποιαδήποτε βλάβη στη συσκευή μπορεί να γίνει αντιληπτή από έναν υπάλληλο του Apple Store και να αντικατασταθεί.