Στη Σαουδική Αραβία θα διεξαχθεί ο τελικός του TFF Super Cup!  Εδώ είναι το γήπεδο και η ιστορία του!

Στη Σαουδική Αραβία θα διεξαχθεί ο τελικός του TFF Super Cup! Εδώ είναι το γήπεδο και η ιστορία του!

October 21, 2023 0 By admin

Ανακοινώθηκε ο τόπος και η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού αγώνα του TFF Super Cup, στον οποίο θα αναμετρηθούν η πρωταθλήτρια της σεζόν 2022-23 της Super League «Γαλατασαράι» και η νικήτρια του Κυπέλλου Τουρκίας «Φενερμπαχτσέ». Το TFF ανακοίνωσε ότι θα παιχτεί στη Σαουδική Αραβία, κάτι που ακούγεται εδώ και καιρό.

Ο τελικός του TFF Super Cup θα διεξαχθεί στις 30 Δεκεμβρίου στο γήπεδο Al-Awwal Park

Η TFF ανακοίνωσε όλες τις λεπτομέρειες του τελικού με ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τελικός του TFF Super Cup θα διεξαχθεί στις 30 Δεκεμβρίου στο στάδιο Al-Awwal Park στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Το γήπεδο φιλοξενεί την Al-Nassr FC, όπου αγωνίζεται και ο Cristiano Ronaldo.

Η ανακοίνωση του TFF έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

Ο αγώνας Turkcell Super Cup 2023 μεταξύ της πρωταθλήτριας Super League 2022-2023, Γαλατασαράι και της Κυπελλούχου Τουρκίας, Φενερμπαχτσέ Ζιράτ, θα διεξαχθεί, ενημερώνονται οι σύλλογοι μας, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023, στις 8:00 μ.μ. στο Park Al-Awwal (King Saud Πανεπιστήμιο). ) στο Ριάντ, την πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας. Θα παιχτεί στο γήπεδο).

TFF Super Cup
Στάδιο Al-Awwal Park

Από την άλλη, η ιστορία του τελικού περιέχει μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια για τους ποδοσφαιρόφιλους. Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στο Yülker Stadium στις 24 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της 18ης εβδομάδας της Trendyol Super League. Στη συνέχεια, μετά από 6 ημέρες, θα βρεθούν στον τελικό του TFF Super Cup.