Σημείωση προς τους χρήστες: ένας Λογαριασμός Google που δεν έχει επικυρωθεί θα διαγραφεί

Σημείωση προς τους χρήστες: ένας Λογαριασμός Google που δεν έχει επικυρωθεί θα διαγραφεί

November 8, 2023 0 By admin

Η Google ανακοίνωσε ότι πρόσφατα άλλαξε τις πολιτικές του λογαριασμού της για να βελτιώσει την ασφάλεια των υπηρεσιών της. Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, λογαριασμοί που είναι ανενεργοί για δύο ή περισσότερα χρόνια θα διαγράφονται και τα δεδομένα τους θα καταστραφούν. Η διαγραφή λογαριασμού θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

Οι λογαριασμοί Google που δεν χρησιμοποιούνται θα κλείσουν

Ο τεχνολογικός γίγαντας ανακοίνωσε για πρώτη φορά την ενημέρωση πολιτικής τον Μάιο και είπε ότι οι διαδικασίες αφαίρεσης θα ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο. Μόλις ένας μήνας απομένει μέχρι την απόφαση, η Google στέλνει διάφορα email στους κατόχους λογαριασμών.

λειτουργία youtube, διάλειμμα youtube, χρόνος οθόνης εφήβων

Σύμφωνα με τη δήλωση της Google, τα άτομα που θέλουν να προστατεύσουν τα ανενεργά προφίλ τους πρέπει να κάνουν κάποιες αλλαγές. Οι χρήστες πρέπει να συνδεθούν σε υπηρεσίες όπως το Gmail, το Drive, το YouTube, την Αναζήτηση χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά τους Google πριν από τη λήξη της προθεσμίας.

Η σύνοδος κορυφής δεν ήταν έκπληξη: ανακοινώθηκε η ταχύτερη ναυαρχίδα της αγοράς smartphone!

Η σύνοδος κορυφής δεν ήταν έκπληξη: ανακοινώθηκε η ταχύτερη ναυαρχίδα της αγοράς smartphone!

Το AnTuTu ανακοίνωσε τα 10 πιο γρήγορα Android τηλέφωνα του Οκτωβρίου. Πώς είχε λοιπόν κάθε τηλέφωνο τον περασμένο μήνα;

Ο τεχνολογικός γίγαντας ανακοίνωσε ότι μικρές ενέργειες όπως το κλικ σε ένα email μέσω του Gmail ή η παρακολούθηση ενός βίντεο στο YouTube θα επαναφέρουν το χρονόμετρο. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι λογαριασμοί δεν θα διαγραφούν.

Η Google είπε ότι αυτή η αλλαγή πολιτικής ισχύει για λογαριασμούς που έχουν δημιουργηθεί μία φορά αλλά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ. Η εταιρεία είπε ότι εκατοντάδες χιλιάδες λογαριασμοί που εκκρεμούν εκτός λειτουργίας θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα κενό στην εξυπηρέτηση. Θα θέλαμε να επαναλάβουμε ότι οι κάτοχοι λογαριασμών που ενδέχεται να επηρεαστούν ειδοποιούνται μέσω email.

Ο πόλεμος των μηχανών αναζήτησης μεταξύ Microsoft και Google θα ενταθεί!

Εκτιμάται ότι εκατομμύρια ανενεργοί λογαριασμοί παγκοσμίως θα καταργηθούν λόγω αυτής της απόφασης. Ωστόσο, η Google είπε ότι η πολιτική δεν ισχύει επί του παρόντος για λογαριασμούς που ανήκουν σε οργανισμούς, σχολεία ή επιχειρήσεις.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Τι πιστεύετε, ποιο τηλέφωνο πρέπει να είναι με ποια σειρά στις ανακοινωμένες λίστες; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.