Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε την τουαλέτα

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε την τουαλέτα

June 30, 2023 0 By admin

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Η αντικατάσταση μιας τουαλέτας μπορεί μερικές φορές να φαίνεται συντριπτική, αλλά δεν χρειάζεται να είναι. Το να γνωρίζετε πότε πρέπει να το αντικαταστήσετε είναι κρίσιμο για την αποφυγή επιπλοκών. Μερικές φορές μπορούμε να θεωρούμε την τουαλέτα μας δεδομένη μέχρι να πάει κάτι στραβά. Σε αυτό το σημείο έχετε πρόβλημα, ειδικά αν έχετε μόνο ένα μπάνιο στο σπίτι.

Αντικατάσταση τουαλέτας

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να αντικαταστήσετε την τουαλέτα

Όταν πρόκειται για τη βελτίωση του σπιτιού, συχνά ξεχνάμε την ακεραιότητα των τουαλετών μας. Συχνά τα μπολ μας γερνούν και φθείρονται, γεγονός που μπορεί να προσθέσει επιπλέον χρήματα στους λογαριασμούς νερού μας. Γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να αξιολογήσετε τη συνολική αξιοπιστία τους για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργούν σωστά.

Για παράδειγμα, εάν αντιμετωπίζετε ταλαντεύσεις, προβλήματα με το ξέπλυμα, ακριβές επισκευές, ρωγμές ή αντιαισθητικά κοιτάσματα ορυκτών, μπορεί να είναι καιρός να αντικαταστήσετε πλήρως την τουαλέτα.

Παρακάτω θα βρείτε τέσσερις επιπλέον λόγους για τους οποίους ίσως είναι καιρός να σκεφτείτε να αντικαταστήσετε τις τουαλέτες σας!

Αντικατάσταση τουαλέτας

1 – Η τουαλέτα έχει ραγίσει ή έχει διαρροή

Αν βρείτε ρωγμές στην τουαλέτα σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείτε να αγοράσετε μια καινούργια. Ωστόσο, εάν η ζημιά είναι γύρω από την κορυφή της δεξαμενής, αυτό δεν είναι άμεσο πρόβλημα.

Οι ρωγμές κάτω από τη γραμμή νερού στο καζανάκι ή την τουαλέτα σημαίνουν ότι η τουαλέτα είναι πιθανό να αρχίσει να έχει διαρροή. Είναι αδύνατο να επιδιορθωθούν τέτοιες ζημιές. το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να αντικαταστήσετε ολόκληρη την τουαλέτα.

Οι ρωγμές της τουαλέτας μπορεί να είναι επικίνδυνες όχι μόνο επειδή μπορούν να προκαλέσουν διαρροή, αλλά και επειδή μπορεί να τραυματίσουν κάποιον που χρησιμοποιεί την τουαλέτα. Επιπλέον, φαίνονται αντιαισθητικά και μπορούν να χαλάσουν τη γενική εμφάνιση του μπάνιου μας. Εάν διαπιστώσετε ότι αυτό συμβαίνει, μια τουαλέτα αντικατάστασης μπορεί να είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση.

2 – Αναποτελεσματική τουαλέτα

Δεδομένης της ανάγκης να εξοικονομήσετε νερό όσο το δυνατόν περισσότερο, θα πρέπει πιθανώς να το αντικαταστήσετε εάν έχετε μια παλιά και αναποτελεσματική τουαλέτα. Όχι μόνο θα καταναλώσει περισσότερο νερό από τις σημερινές επιλογές χαμηλής ροής, αλλά θα αυξήσει επίσης το κόστος του λογαριασμού νερού σας.

Οι μηχανισμοί στην παλιά τουαλέτα θα αρχίσουν επίσης να φθείρονται. Σε αυτό το σημείο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το νερό στην τουαλέτα τρέχει στο πίσω μέρος του μπολ ακόμα και μετά το ξέπλυμα. Εναλλακτικά, μπορεί να είναι α μια καλή στιγμή για να αντικαταστήσετε την τουαλέτα.

Να θυμάστε ότι κάθε φορά που ξεπλένετε ένα μπολ, χρησιμοποιεί περίπου τρία έως πέντε γαλόνια νερού. Εάν αυτό είναι αναποτελεσματικό, μπορεί να προσθέσει σημαντικά στον λογαριασμό του νερού σας εάν έχετε μεγάλη οικογένεια. Γι’ αυτό η αντικατάσταση της τουαλέτας σας μπορεί να μειώσει τους λογαριασμούς του νερού και να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα με την πάροδο του χρόνου.

3 – Οι συνεχείς επισκευές υποδεικνύουν την κατάλληλη στιγμή για να αντικαταστήσετε την τουαλέτα

Εάν βρίσκεστε να επισκευάζετε ή να αντικαθιστάτε συνεχώς εξαρτήματα στην τουαλέτα σας, ίσως είναι καιρός να κάνετε ένα διάλειμμα και να αγοράσετε μια καινούργια. Αντίθετα, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε να εγκαταστήσετε ένα φιλικό προς το περιβάλλον μπολ. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα και να βοηθήσει το περιβάλλον.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η τουαλέτα φράζει τακτικά. Ενώ ένα πρόβλημα με τα υδραυλικά σας μπορεί να το προκαλεί αυτό, θα μπορούσε επίσης να είναι ότι η τουαλέτα δεν ξεπλένεται πλέον αποτελεσματικά. Επιπλέον, μπορεί να συμβεί με μια παλιά τουαλέτα, αλλά μια καινούργια έξοδα τουαλέτας λιγότερο από επαναλαμβανόμενες κλήσεις στον υδραυλικό.

4 – Η αναβάθμιση του μπάνιου θα πρέπει να περιλαμβάνει την αντικατάσταση της τουαλέτας

Όταν εκσυγχρονίζετε ένα μπάνιο, η αντικατάσταση της τουαλέτας είναι πάντα μια καλή ιδέα. Επιπλέον, θα βελτιώσει τη συνολική εμφάνιση και λειτουργικότητα του χώρου σας. Επιπλέον, θα θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επιλέξετε μια πιο πράσινη επιλογή για να μειώσετε την ποσότητα νερού που χρησιμοποιείτε. Έτσι, κάθε φορά που ξεπλένετε, εξοικονομείτε το λογαριασμό του νερού σας.

Οι περισσότερες τουαλέτες με κουμπιά έχουν μια επιλογή διπλής έκπλυσης: μία χαμηλή ποσότητα για υγρά απόβλητα και άλλη πλήρης όγκος για στερεά απόβλητα. Αυτές οι τουαλέτες διπλής έκπλυσης χρησιμοποιούν 20% λιγότερο νερό από τις παραδοσιακές τουαλέτες.

Επιπλέον, μια ραγισμένη ή διαρροή τουαλέτας που δεν λειτουργεί ή χρειάζεται συνεχώς επισκευή είναι ένας καλός λόγος για να αντικαταστήσετε την τουαλέτα. Και, φυσικά, ο εκσυγχρονισμός του μπάνιου είναι ένας πολύ καλός λόγος για να αγοράσετε μια νέα οικολογική τουαλέτα.

Καθαρή τουαλέτα

Πολλοί άνθρωποι δεν σκέφτονται μια καθαρή τουαλέτα και πώς σχετίζεται άμεσα με τη γενική υγεία τους, αλλά είναι απαραίτητη. Μια βρώμικη τουαλέτα μπορεί να αποτελέσει πρόσφορο έδαφος για βακτήρια και μικρόβια που μπορούν να εξαπλωθούν σε άλλες επιφάνειες και ανθρώπους.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️