Πώς να εγκαταστήσετε το θέμα των Windows 10 στα Windows 11;

Πώς να εγκαταστήσετε το θέμα των Windows 10 στα Windows 11;

October 28, 2023 0 By admin

Γεια σε όλους τους συνδρομητές του ShiftDelete.Net! Σε αυτόν τον οδηγό, εξηγήσαμε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε το θέμα των Windows 10 στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας την έκδοση των Windows 11. Όπως γνωρίζετε, τα Windows 11 προσφέρθηκαν σε χρήστες με ένα εντελώς ενημερωμένο θέμα. Ποιος νοιάζεται λοιπόν για τους χρήστες που δεν τους αρέσει αυτό το θέμα; Το σκεφτήκαμε κι εμείς! Ακολουθεί ένα σεμινάριο για το πώς να εγκαταστήσετε ένα θέμα των Windows 10 στα Windows 11!

Πώς να εγκαταστήσετε το θέμα των Windows 10 στα Windows 11;

Τα Windows 11 έχουν αλλάξει σχεδόν εντελώς την εμφάνιση και την αίσθηση των Windows 10. Αλλά αυτό που η Microsoft δεν έλαβε υπόψη εδώ είναι πιθανώς αυτό που ονομάζουμε «συνήθειες χρήστη». Ωστόσο, οι χρήστες που δεν μπορούν να συνηθίσουν τα Windows 11 δεν χρειάζεται να ανησυχούν. Δεδομένου ότι η ομάδα ShiftDelete.Net τα σκέφτηκε και ρώτησε “Πώς να εγκαταστήσω το θέμα των Windows 10 στα Windows 11;” δημοσίευσε ένα εγχειρίδιο με το όνομά του Ακολουθούν τα βήματα για να αλλάξετε το θέμα:

 1. Πρώτα απ ‘όλα, για τη διαδικασία μετατροπής, Αρχή 11 Χρειάζομαι ένα πρόγραμμα που ονομάζεται . Εγκαταστήστε το Start11 στον υπολογιστή σας. 6 USD Αντίθετα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την άδεια δια βίου.
 2. Μετά την εγκατάσταση και τις διαδικασίες αδειοδότησης πρώτα “Αρχικο ΜΕΝΟΥ” Επιλέγουμε το θέμα ως Windows 10 έως Start11.
 3. “Αρχικο ΜΕΝΟΥ” Αργότερα μετά την αλλαγή του θέματος Γραμμή εργασιών είναι. Πάλι Αρχή 11Αρχίζουμε να το αντικαθιστούμε στα Windows 10 με .
 4. Τα πράγματα λειτουργούν λίγο διαφορετικά με το θέμα της γραμμής εργασιών. Αρχικά, επιλέγουμε πώς θα σταματήσουν τα προγράμματα.
 5. Εάν θέλετε, καθορίστε τη θέση της ράβδου.
 6. Για πλήρη επανεξέταση αργότερα “Αρχίζουν” Αλλάζουμε το εικονίδιο. Όλες οι συναλλαγές είναι εδώ χειροκίνητα Θα το χειριστούμε.
 7. Windows 10 Πακέτο εικονιδίων μενού Έναρξη με το WinCustomize Κατέβασέ το.
 8. Εξαγάγετε τα αρχεία σε έναν φάκελο της επιλογής σας.
 9. Εκτελέστε το Start11.
 10. Μεταβείτε στην καρτέλα Start Button.
 11. Χρησιμοποιήστε μια προσαρμοσμένη εικόνα κουμπιού Έναρξη.Ενεργοποιήστε και προσθέστε το επιθυμητό εικονίδιο.
 12. Εναλλακτικά, μπορείτε να αντικαταστήσετε τα εικονίδια των Windows 11 με τα εικονίδια των Windows 10 στο πακέτο εικονιδίων που κατεβάσατε. Ωστόσο, να θυμάστε ότι αυτή η διαδικασία πρέπει να γίνει «χειροκίνητα».
 13. Εκτός από όλα αυτά, μπορείτε να κάνετε όλες τις αλλαγές αντικαθιστώντας τις φωτογραφίες φόντου με τυπικές φωτογραφίες των Windows 10. Για περαιτέρω προσαρμογή επιφάνειας εργασίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προγράμματα επεξεργασίας όπως το Wallpaper Engine.

Είναι διασκεδαστικό, αλλά ποιο είναι το νόημα; Νέα δυνατότητα από το YouTube!

Είναι διασκεδαστικό, αλλά ποιο είναι το νόημα; Νέα δυνατότητα από το YouTube!

Το YouTube είναι εδώ με μια νέα λειτουργία. Τώρα, κάθε φορά που κάνετε κλικ στην εγγραφή σε ένα βίντεο, η αρχική οθόνη αλλάζει. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Εάν ακολουθήσετε όλα τα βήματα, ο υπολογιστής σας θα μοιάζει με τα Windows 10 ενώ χρησιμοποιείτε τα Windows 11, όπως τον έχετε συνηθίσει. “Πώς να εγκαταστήσω το θέμα των Windows 10 στα Windows 11;” Εάν βρήκατε τον οδηγό μας χρήσιμο, μην ξεχάσετε να τον αναφέρετε στην ενότητα σχολίων…