Πώς να αγοράσετε ένα προσιτό MacBook για 11.000 TL;  Πήγαμε στο Gaziantep για έκπτωση!

Πώς να αγοράσετε ένα προσιτό MacBook για 11.000 TL; Πήγαμε στο Gaziantep για έκπτωση!

November 14, 2023 0 By admin

Το Gaziantep γνώρισε μια συναρπαστική εξέλιξη στον κόσμο της τεχνολογίας και του λιανικού εμπορίου χάρη σε μια ειδική εκδήλωση στην οδό Ikonova στις 11 Νοεμβρίου 2023. Ο Gürgençler άνοιξε το πρώτο και μοναδικό κατάστημα Apple Premium Reseller στο Gaziantep με μεγάλο ενθουσιασμό. Τι συνέβη στα εγκαίνια που πρόσφερε μια μοναδική εμπειρία στους λάτρεις της τεχνολογίας;

Πώς να αγοράσετε ένα προσιτό MacBook για 11.000 TL; Πήγαμε στο Gaziantep για έκπτωση!

SDNshiftdelete.net

Κάντε κλικ εδώ για να φτάσετε στο Gürgençler

Η εκδήλωση έγινε ακόμα πιο λαμπερή χάρη στη συμμετοχή του ιδρυτή του SDN Hakki Alkan, του Dogan Kabak και της ομάδας του δημοφιλούς τεχνολογικού site ShiftDelete.Net. Αυτά τα διάσημα ονόματα τόνισαν τον ενθουσιασμό και τη σημασία των εγκαινίων και δημιούργησαν μια αξέχαστη μέρα για τους λάτρεις της τεχνολογίας στο Γκαζιαντέπ.

Ιδιαίτερα σημαντική καμπάνια ήταν η έκπτωση 11.000 TL σε υπολογιστές Mac, την οποία ο Gürgençler πρόσφερε ειδικά για το άνοιγμα. Αυτή η ελκυστική προσφορά προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον στους λάτρεις της τεχνολογίας και πολλοί άνθρωποι παρακολούθησαν την εκδήλωση για να επωφεληθούν από αυτήν την ευκαιρία. Δεδομένου ότι αυτή η έκπτωση ισχύει μόνο στο κατάστημα στο Gaziantep, πολλοί άνθρωποι πήγαν στο Gaziantep για να επωφεληθούν από αυτή τη μεγάλη προσφορά.

Διοργανώθηκε από τον Gürgençler, αυτή η εκδήλωση έναρξης δεν επικεντρώθηκε μόνο στην τεχνολογία. Τον διέκρινε και η επίγνωση της κοινωνικής ευθύνης. Στην εκδήλωση, υποστήριξε την εκστρατεία του Τουρκικού Εκπαιδευτικού Συλλόγου Μην αφήσετε τον σεισμό να καταστρέψει το μέλλον μας για την παροχή υποτροφιών σε παιδιά που έχασαν τους γονείς τους στον σεισμό του Καχραμανμάρας. Δόθηκαν πιστοποιητικά δωρεάς σε όλους τους καλεσμένους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.