Πώς λειτουργεί: Η Microsoft χάνει τα διπλάσια από όσα κερδίζει!

Πώς λειτουργεί: Η Microsoft χάνει τα διπλάσια από όσα κερδίζει!

October 11, 2023 0 By admin

Η τεχνητή νοημοσύνη, που έχει καταφέρει να συμμετέχει σε όλους τους τομείς της ζωής, εμφανίστηκε με νέα αναφορά. Η έκθεση που προκύπτει περιλαμβάνει μια μελέτη για το πόσες εταιρείες επωφελούνται από την τεχνητή νοημοσύνη. Ένα από τα ονόματα που περιλαμβάνονται σε αυτήν την κριτική είναι η Microsoft. Σύμφωνα με την έκθεση, η Microsoft έχει περισσότερα να χάσει παρά να κερδίσει από την τεχνητή νοημοσύνη.

Θα αυξήσουν η Microsoft και η Google τις τιμές των υπηρεσιών τεχνητής νοημοσύνης τους;

Τεχνητή νοημοσύνηάρχισε να εμφανίζεται σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τα τελευταία χρόνια. Παρά το γεγονός ότι η εν λόγω τεχνολογία εμπλέκεται τόσο πολύ στη ζωή, μια νέα αναφορά εμφανίστηκε. Αυτή η έκθεση, η οποία περιλαμβάνει πολλά μεγάλα ονόματα από τον κόσμο της τεχνολογίας, εξετάζει πόσα κέρδη αποκομίζουν οι εταιρείες από την τεχνητή νοημοσύνη.

Πώς λειτουργεί;  Η Microsoft χάνει τα διπλάσια από όσα κερδίζει!

Ένα από τα μεγάλα ονόματα της έκθεσης Microsoft συνέβη Στην εξεταζόμενη έκθεση, η εταιρεία Copilot του GitHub Περιέχει διάφορες πληροφορίες σχετικά με τα κέρδη της υπηρεσίας. Το GitHub Copilot είναι ένας βοηθός που κατασκευάστηκε από τη Microsoft χρησιμοποιώντας το μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης OpenAI.

Κάρτα γραφικών Rival Nvidia από τη Microsoft!

Κάρτα γραφικών Rival Nvidia από τη Microsoft!

Η Microsoft μπορεί να εργάζεται πάνω στο δικό της τσιπ AI. Η εταιρεία θέλει να χρησιμοποιήσει το δικό της τσιπ αντί για GPU της Nvidia.

GitHub Copilot μηνιαία για 10 δολάρια προσφέρει υπηρεσία. Ωστόσο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που βρέθηκαν στην αναφορά, αυτή η υπηρεσία θα αφαιρείται από κάθε συνδρομή. περισσότερα από 20 δολάρια χάνει Τόσο πολύ που ορισμένοι χρήστες κάνουν την εταιρεία να χάνει έως και 80 $ το μήνα.

Όπως γνωρίζετε, ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης απαιτεί πολύ ισχυρά συστήματα. Σε αυτή την περίπτωση, το αποτέλεσμα που προκύπτει από την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης θα πρέπει επίσης να είναι ισχυρό. Τα ευρήματα της σημερινής έκθεσης εγείρουν ερωτήματα σχετικά με το πώς ορισμένες εταιρείες θα συνεχίσουν να παρέχουν υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης.

Πώς λειτουργεί;  Η Microsoft χάνει τα διπλάσια από όσα κερδίζει!

Όταν εξετάζουμε την κατάσταση εσόδων και εξόδων της Microsoft, βλέπουμε ότι είναι απίθανο να είναι βιώσιμο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, τόσο η Microsoft όσο και Googleγια υπηρεσίες λογισμικού που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη πριν την αύξηση της τιμής Σκέφτεται να φύγει. Ωστόσο, αυτό είναι ακόμα στο στάδιο της φήμης.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτήν την ανάπτυξη της Microsoft AI; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!