Προσπάθειες χακαρίσματος της Sony: Διέρρευσαν πληροφορίες για 7.000 υπαλλήλους

Προσπάθειες χακαρίσματος της Sony: Διέρρευσαν πληροφορίες για 7.000 υπαλλήλους

October 7, 2023 0 By admin

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι μια ομάδα χάκερ είχε κλέψει όλα τα συστήματα της Sony και σχεδίαζε να τα πουλήσει για λύτρα. Παρά το περιστατικό, μια νέα δήλωση της Sony επιβεβαίωσε ότι η επίθεση έλαβε χώρα τον Μάιο. Εργαστείτε στο τμήμα παιχνιδιών Κλάπηκαν πληροφορίες για σχεδόν 7.000 άτομα προσδιορίζεται

Sony: Οι πληροφορίες για 6.800 υπαλλήλους μας στο gaming παραβιάστηκαν

Sony, 28 Μαΐου κατηγορίες για απόπειρα διάρρηξης επιβεβαιωμένος Εξέδωσε προειδοποίηση ότι 6.800 άτομα, συμπεριλαμβανομένων πρώην και νυν υπαλλήλων του τμήματος τυχερών παιχνιδιών, θα μπορούσαν να τεθούν σε κίνδυνο.

Η επίθεση βασίστηκε σε μια πλατφόρμα μεταφοράς αρχείων που χρησιμοποιούσε η Sony Interactive Entertainment. στο MOVEit Transfer Αυτό συνέβη λόγω ευπάθειας. Cl0p Μια απόπειρα hacking από μια ομάδα ransomware εντοπίστηκε στις 2 Ιουνίου.

Τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες στο PlayStation: η εφαρμογή Sony Pictures Core κυκλοφόρησε!

Τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες στο PlayStation: η εφαρμογή Sony Pictures Core κυκλοφόρησε!

Η Sony κυκλοφόρησε την εφαρμογή Sony Pictures Core για τις κονσόλες PlayStation 5 και PlayStation 4. Τώρα μπορείτε να παρακολουθείτε ταινίες στην κονσόλα σας.

Η Sony διόρισε εξωτερικούς εμπειρογνώμονες στον κυβερνοχώρο για να βοηθήσουν στην έρευνα και επιβεβαίωσε ότι άλλα συστήματα δεν επηρεάστηκαν. Σύμφωνα με αυτό Οι πληροφορίες χρήστη στους διακομιστές PlayStation ή PS Store προστατεύονται Να σας υπενθυμίσουμε ότι είναι.

Αυτή η είδηση ​​ήρθε μόλις μια εβδομάδα αφότου μια άλλη ομάδα χάκερ ισχυρίστηκε ότι είχε παραβιάσει τα συστήματα της Sony. Ωστόσο, η Sony διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχαν δεδομένα πελατών ή συνεργατών στον επηρεαζόμενο διακομιστή.

Η Sony ανακοίνωσε την κατάσταση των πωλήσεων του PlayStation 5

Η Sony είπε ότι επικοινώνησε με άτομα που έπεσαν θύματα της απόπειρας hacking και τους έδωσε οδηγίες για το τι να κάνουν. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι επιπλέον.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.