Προσαρμογή εικονιδίου θέματος Android για το λογότυπο Instagram

Προσαρμογή εικονιδίου θέματος Android για το λογότυπο Instagram

October 23, 2023 0 By admin

Η λειτουργία εικονιδίων θεματικών εφαρμογών που εισήχθη στο Android 12 είναι πλέον πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Τα λογότυπα Meta, Instagram και Facebook ανταποκρίνονται πλέον στα εικονίδια θεμάτων Android. Αυτή η τελευταία επανάληψη του Material Design, που βρίσκεται στη ζωή μας για περίπου δύο χρόνια, προσφέρει μια πολύ πιο minimal εμπειρία Android.

Τα λογότυπα Instagram και Facebook είναι πλέον ελάχιστα χάρη στη λειτουργία εικονιδίων με θέμα το Android

Ακριβώς πριν από δύο χρόνια, με τη σημαντική ενημέρωση Android 12, εμφανίστηκε η γλώσσα Material Design. Όπως γνωρίζετε, η Google προσπαθεί συνεχώς να κάνει τη σχεδιαστική γλώσσα της πιο minimal. Η λειτουργία συμβατών με θέμα τα εικονίδια που συνοδεύει το Material You και το Android 12 ήταν το τελευταίο αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας.

Ωστόσο, το Twitter, το Facebook και το Instagram αντιστέκονται εδώ και καιρό στις προσπάθειες της Google. Το Twitter εγκατέλειψε αυτό το πείσμα στα τέλη του 2022. Ωστόσο, η Meta δεν έχει αποφασίσει να μείνει με αυτό το σχέδιο από σήμερα. Πώς θα αλλάξει όμως το λογότυπο του Instagram και του Facebook με αυτό το νέο σχέδιο;

Λογότυπο Instagram, δυνατότητα εικονιδίου θέματος Android, λογότυπο Facebook

Όπως φαίνεται παραπάνω, η λειτουργία εικονιδίων θεμάτων εμφανίζει εικονίδια εφαρμογών σε χρώμα που ταιριάζει με το τρέχον θέμα.

Αν και αυτή η δυνατότητα του Android φαίνεται αρκετά ωραία, δυστυχώς, οι κατασκευαστές δεν υποστηρίζουν πάντα τέτοιες δυνατότητες στις διεπαφές τους.

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα ακούσεις για πρώτη φορά για το Instagram που επισκέπτεσαι καθημερινά!

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα ακούσεις για πρώτη φορά για το Instagram που επισκέπτεσαι καθημερινά!

Σε αυτό το περιεχόμενο, έχουμε συλλέξει για εσάς ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το Instagram, μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δυστυχώς, τα τηλέφωνα Google Pixel με αυτή τη σχεδίαση δεν πωλούνται στη χώρα μας. Ωστόσο, μπορείτε να κατεβάσετε πακέτα εικονιδίων από το Google Play, όπως το Material You.

Μέχρι στιγμής, η δυνατότητα Material You-like και το εικονίδιο με θέμα Android δεν έχουν εμφανιστεί σε διεπαφές που βασίζονται σε Android. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι η Google παρέχει όλες τις δυνατότητες της στους κατασκευαστές κάθε έκδοσης Android. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι κατασκευαστές έχουν ενεργοποιήσει αυτές τις δυνατότητες Android.

Φυσικά, το να καλύψεις όλο σου το σχέδιο με συγκεκριμένο θέμα και χρώμα με το Material You είναι μια πολύ stylish εμφάνιση. Ωστόσο, κάθε επωνυμία έχει τη δική της γλώσσα σχεδιασμού και αυτό δεν ταιριάζει πάντα με το Android.

Λοιπόν, τι νομίζεις? Θα θέλατε θεματικά εικονίδια και Υλικό Εσείς αν ήρθαν στο τηλέφωνό σας; Αναμένουμε τα σχόλιά σας.