Πραγματοποιήθηκε συνάντηση σχετικά με τις δραστηριότητες του Starlink Türkiye

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση σχετικά με τις δραστηριότητες του Starlink Türkiye

September 20, 2023 0 By admin

Δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου SpaceX starlinkξεκίνησε τις δραστηριότητές της σε πολλά μέρη του κόσμου. Εδώ και αρκετό καιρό, είχε ενδιαφέρον πότε θα έρθει στη χώρα μας η υπηρεσία, η οποία σώζει τους χρήστες από προβλήματα με τις υποδομές. Η τελευταία επίσημη δήλωση έγινε από τον αναπληρωτή υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Ομέρ Φατίχ Σαγιάν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δόθηκαν, η SpaceX ζήτησε να θέσει σε λειτουργία το Starlink στην Τουρκία. Τμήμα Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ITK) – σήμερα Παραγωγική συνάντηση με εκπροσώπους της SpaceX αυτό που πέρασαν είπε

Κάνοντας δήλωση για το θέμα, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Ομέρ Φατίχ Σαγιάν είπε ότι το αίτημα αυτό μεταφέρθηκε επίσημα στην BTK στη συνάντηση.

Γκολ που χάθηκε: Αποκαλύφθηκαν τα έσοδα της Starlink!

Γκολ που χάθηκε: Αποκαλύφθηκαν τα έσοδα της Starlink!

Δημοσιεύθηκε έκθεση για τα έσοδα της δορυφορικής υπηρεσίας Διαδικτύου Starlink, που ξεκίνησε η εταιρεία SpaceX του Έλον Μασκ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του BTC Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου Ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει συνάντηση αξιολόγησης για να λάβει τις απόψεις του κλάδου των τηλεπικοινωνιών.

Στη συνάντηση αξιολόγησης αναμένεται να συζητηθούν οι ευκαιρίες και οι κίνδυνοι της υπηρεσίας της Starlink στην Τουρκία. Φαίνεται επίσης πιθανό ότι το κοινό θα ακούσει τα ενδιαφερόμενα μέρη του κλάδου.

Μετά από αυτές τις συναντήσεις, η BTK αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή της για το εάν η Starlink μπορεί να δραστηριοποιηθεί στην Τουρκία.

Συνδρομή Starlink εξαρτάται από τη χώρα. Ωστόσο, οι χρήστες πρέπει να αγοράσουν το πακέτο $599 για την πρώτη τους συνδρομή. Επίσης, η τιμή μιας συνδρομής στο διαδίκτυο στις Η.Π.Α. Από 90 έως 250 δολάρια Πηγαίνει στο .