Πρέπει να δείτε αυτό το αφαίρεση λίπους ντουλαπιών κουζίνας

Πρέπει να δείτε αυτό το αφαίρεση λίπους ντουλαπιών κουζίνας

June 23, 2023 0 By admin

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Βρήκα επιτέλους ένα μηχάνημα αφαίρεσης λίπους ντουλαπιών κουζίνας που είναι πολλαπλών χρήσεων και αφαιρεί το λίπος από τα ντουλάπια μέσα σε λίγα λεπτά. Τα ντουλάπια της κουζίνας μας μπορούν εύκολα να προσελκύσουν λίπη και βρωμιά από την καθημερινή χρήση και το μαγείρεμα. Το να τα διατηρούμε καθαρά μπορεί να είναι δύσκολο, ειδικά αυτά που βρίσκονται πάνω από τις σόμπες μας.

Παρακάτω μπορείτε να μάθετε για αυτό το ένα προϊόν που χρησιμοποιώ για να αφαιρέσω όλο το λίπος από τα ντουλάπια της κουζίνας μου και πώς να το κάνω γρήγορα.

Μέσα για την αφαίρεση λίπους από το ντουλάπι της κουζίνας

Δυσάρεστο λίπος στα ντουλάπια της κουζίνας μας

Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα προγράμματα θυγατρικών. Τα προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτά μας επιτρέπουν να πληρωθούμε συνδέοντας δωρεάν σε αυτούς τους ιστότοπους συνεργατών. Ως Amazon Associates, κερδίζουμε χρήματα από σχετικές αγορές. Δείτε τη σελίδα Πολιτικής Απορρήτου μας για αποκαλύψεις. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Ας αντιμετωπίσουμε την αλήθεια. Με την πάροδο του χρόνου, τα ντουλάπια της κουζίνας μας γίνονται μαγνήτης για τα λίπη, ειδικά εκείνα πάνω από τις σόμπες μας. Ακόμη και ο καθημερινός καθαρισμός δεν θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από λιπαρές εναποθέσεις και αντιαισθητικές ραβδώσεις. Έχω δοκιμάσει αρκετά προϊόντα καθαρισμού στο παρελθόν που δεν έκαναν καλή δουλειά στην αφαίρεση της βρωμιάς.

Μετά, πριν από λίγους μήνες, αγόρασα ένα Σπρέι για πιάτα Dawn Platinum Powerwash και σκέφτηκα να το δοκιμάσω. ΩΧΟ! Τουλάχιστον το 80% του γράσου αφαιρέθηκε από την πρώτη προσπάθεια. τα λιπαρά υπολείμματα εξαφανίζονται εντελώς μετά από ένα δεύτερο, πιο γρήγορο καθαρισμό.

Περιττό να πω ότι ήξερα ότι είχα κερδίσει χρυσό και έπρεπε να το μοιραστώ μαζί σας. Όχι μόνο είναι εξαιρετικό στην αφαίρεση λίπους, αλλά είναι επίσης ένα εξαιρετικό καθαριστικό για όλες τις χρήσεις. Και είναι τόσο εύκολο στη χρήση και επαναχρησιμοποιήσιμο.

Παρακάτω, θα σας δείξω πώς να χρησιμοποιείτε το Dawn Platinum Powerwash Dish Spray ως αφαίρεση λίπους ντουλαπιών κουζίνας με μερικά απλά βήματα.

χαρακτηριστικά:

 • 5 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ Καθαρισμός λίπους σε σύγκριση με το μη συμπυκνωμένο Dawn
 • ΣΠΡΕΪ. ΣΚΟΥΠΙΖΩ. ΠΛΥΣΗ
 • Ο συνεχής ψεκασμός εξασφαλίζει μέγιστη κάλυψη
 • Ο αφρός ενεργοποιείται σε επαφή χωρίς νερό
 • Ανταλλακτικά διαθέσιμα

Βήματα για την αφαίρεση του λίπους από τα ντουλάπια της κουζίνας

Η χρήση αυτού του αφαίρεσης λίπους ντουλαπιών κουζίνας είναι πολύ εύκολη, αλλά θα σας καθοδηγήσω στα εύκολα βήματα ανεξάρτητα. Όταν δείτε πόσο εύκολο είναι, θα θέλετε να ξεμείνετε και να το αρπάξετε Σπρέι για πιάτα Dawn Platinum Powerwash σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα

 1. Δεν απαιτείται προεπεξεργασία με άλλα προϊόντα
 2. Spray Dawn Platinum Powerwash Dish. Ψεκάστε άφθονα τα λιπαρά ντουλάπια
 3. Αφήστε το να καθίσει για τουλάχιστον 5-10 λεπτά
 4. Σκουπίστε το Dawn από τα ντουλάπια με ένα υγρό πανί.
 5. Στεγνώστε με ένα πανί ή χαρτί κουζίνας.
 6. Γυάλισε τα ντουλάπια με το αγαπημένο σου βερνίκι επίπλων. ΑΓΑΠΩ Υγρό συντηρητικό Scott. Κάνει τα ντουλάπια της κουζίνας μου να φαίνονται καινούργια και πάλι! Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε βερνίκι του γούστου σας. (Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως λιπαντικό για μεντεσέδες, οικιακούς ανεμιστήρες, αλυσίδες ποδηλάτων, περιστρεφόμενες καρέκλες, παξιμάδια, μπουλόνια, οδηγούς συρόμενων θυρών και εργαλεία κήπου. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε και να μαλακώσετε το δέρμα σε γάντια μπάλας, πεζοπορία παπούτσια, αποσκευές, σέλες, παλιά/αντίκες βιβλία και ταμπλό.
 7. Μου αρέσει να επαναλαμβάνω τη διαδικασία κάθε λίγους μήνες για να διατηρώ τα ντουλάπια μου καλά και χωρίς λίπος.

Αν εκτιμάτε και σας αρέσει να ανακαλύπτετε αποτελεσματικές μεθόδους καθαρισμού, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το hack με ηλεκτρική σκούπα που θα μειώσει επίσης σημαντικά τη σκόνη. Επιπλέον, ελέγξτε τις άλλες μεθόδους καθαρισμού στις οποίες βασιζόμαστε για να διατηρήσουμε το σπίτι σας σε εξαιρετική κατάσταση.

Επίσης, ελπίζω αυτό να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα ντουλάπια της κουζίνας σας καθαρά και χωρίς λίπη. Το Dawn λειτουργεί πραγματικά υπέροχα ως αφαίρεση λίπους ντουλαπιών κουζίνας και πολλά άλλα! Μου αρέσει επίσης η λύση ενός προϊόντος που έχει επίσης τόσες άλλες χρήσεις γύρω από το σπίτι μου

Μην ξεχάσετε να καρφιτσώσετε την έμπνευσή σας!

Πρέπει να δείτε αυτό το προϊόν αφαίρεσης λίπους ντουλαπιών κουζίνας - Sassy Townhouse Living

Πετύχετε το όνειρό σας

Περιγραφή αυτού του μπλοκ. Χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα για να περιγράψετε το μπλοκ σας. Οποιοδήποτε κείμενο θα κάνει. Περιγραφή αυτού του μπλοκ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το διάστημα για να περιγράψετε το μπλοκ σας.

Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα προγράμματα θυγατρικών. Τα προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτά μας επιτρέπουν να πληρωθούμε συνδέοντας δωρεάν σε αυτούς τους ιστότοπους συνεργατών. Ως Amazon Associates, κερδίζουμε χρήματα από σχετικές αγορές. Δείτε τη σελίδα Πολιτικής Απορρήτου μας για αποκαλύψεις. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️